Windows 8 güncelleme sorunu

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bu işlemden sonra da sonuç alamazsan eğer, güncellemeyi manuel başlatıp pc'yi hemen yeniden başlat.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
sağolasın hocam. Başladı taramaya @muratflash hocam.
Windows update sorunnu onun çözeceğini sanmıyorum ama bi ümit..

Sen windows updateı açıp yardım menüsünden yardımı görüntüleyi açıp search kutusuna windows update yazıp enterla sonra bi çok hata kodu çıkar herhangi birine tıklayınca Windows Update sorun gidericisini açmak için dokunun veya tıklatın. seçeneği çıkar onu çalıştırman lazım..

Deminki tarama tamamlanınca bunu dene.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
şu anda %100'de.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Windows update sorunnu onun çözeceğini sanmıyorum ama bi ümit..

Sen windows updateı açıp yardım menüsünden yardımı görüntüleyi açıp search kutusuna windows update yazıp enterla sonra bi çok hata kodu çıkar herhangi birine tıklayınca Windows Update sorun gidericisini açmak için dokunun veya tıklatın. seçeneği çıkar onu çalıştırman lazım..

Deminki tarama tamamlanınca bunu dene.
onu denedim ya kaç kere. Hatta microsoftun sitesinden sırf onun için bişeyler bile indirdi denedim. :( Sonuç aynı. Bişey engelliyor gibi amma ney hala anlamadım.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
biraz daha ayrıntılı söyler misin hocam. Şu anda yarıda tarama. Nasıl bir sonuç oluyor?

Sırasıyla Sağ alt tık > Sistem > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle > Güncelleştirmeleri yükleyi tıkladıktan sonra beklemeden pc'yi yeniden başlat.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Peki sonucu yaz taramadan sonra windows updateın durumu.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Güncelleme yükleniyor diyor geliyor geliyor sonunda hata veriyor :(

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benzer sorunlar benimde başıma geldi. microsoft'u aradım uzaktan bağlandı sorunu bulduk meğer bu intel rapid depolama teknolojisi diye bir porgram varmış benim bilgim olmadan intelin kendi kurduğu onu kaldırınca sorun düzeldi ayrıca diğer intel marka bütün yazılımları kaldırık ( driverler değil yardımcı yazılımlar )

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
benzer sorunlar benimde başıma geldi. microsoft'u aradım uzaktan bağlandı sorunu bulduk meğer bu intel rapid depolama teknolojisi diye bir porgram varmış benim bilgim olmadan intelin kendi kurduğu onu kaldırınca sorun düzeldi ayrıca diğer intel marka bütün yazılımları kaldırık ( driverler değil yardımcı yazılımlar )
deneyecem, inş işe yarar.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ahbari senin yüzünden Win 8 yüklemicem :D
Ön yargı oluştu bende.. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Kaldırmadım fakat görev yöneticisinden kapatıp denedim olmadı. [MENTION=281768]berklann[/MENTION] o uzaktan bağlanma meselesini biraz anlatır mısın? teamwiever vs ile mi?

Ahbari senin yüzünden Win 8 yüklemicem :D
Ön yargı oluştu bende.. :)
ya abi bende değiştirecem gibi ya uğraşıyorum biraz daha. Orjinal olduğu için :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Konuyu tekrar gündeme taşıyayım :)

Arkadaşlar Win 8'de yenileme yaptım. Baya bir güncellemeyi yaptım başta. Fakat şu dördü hala hata veriyor. Ne yapmalıyım? Gelecek güncellemelerde problemler devam eder mi?

q141y.png

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Konuyu tekrar gündeme taşıyayım :)

Arkadaşlar Win 8'de yenileme yaptım. Baya bir güncellemeyi yaptım başta. Fakat şu dördü hala hata veriyor. Ne yapmalıyım? Gelecek güncellemelerde problemler devam eder mi?

q141y.png

Bunları tekere teker indir manuel olarak kur

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=39141

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=39226

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=39190

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=39196

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Örnek:google KB2836187 Yaz seni direk microsoft sitesine o güncellemeye yönlendiriyor

bu verdiklerimi hal ettinmi
biri haricinde diğerlerini kurdu.

onu da dediğin gibi arıyorum.

Orjinal ürün diye sordu ben denerken. az öncekileri direk indirdiydi. o niye :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
biri haricinde diğerlerini kurdu.

onu da dediğin gibi arıyorum.

Orjinal ürün diye sordu ben denerken. az öncekileri direk indirdiydi. o niye :)

hangisini kodunu ver bir

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Microsoft Security Advisory (2854544)

Sisteminize uygun değil diyor orda duruyor :D

[h=3]Yönetici Özeti[/h]

[TABLE="class: vdnacontent, width: 638"]
[TR="bgcolor: #F6F6F6"]
[TH="bgcolor: #7E7D7D, colspan: 2, align: center"]Özet[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Başlık[/TD]
[TD="align: left"]Windows Kriptografi ve Dijital Sertifika İşleme Geliştirmek için güncelleme[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TH="bgcolor: #7E7D7D, colspan: 4, align: center"]Bilgiler[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Ad[/TD]
[TD="align: left"]KB2854544[/TD]
[TD="align: left"]İlk satıcı Yayın[/TD]
[TD="align: left"]2013/06/11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Satıcı[/TD]
[TD="align: left"]Microsoft[/TD]
[TD="align: left"]Son satıcı Modifikasyon[/TD]
[TD="align: left"]1970-01-01[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Önem (Satıcı)[/TD]
[TD="align: left"]Yok / A[/TD]
[TD="align: left"]Revizyon[/TD]
[TD="align: left"]1.0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=3]Güvenlik-Veritabanı Puanlama CVSS v2[/h][TABLE="class: vdnacontent, width: 638"]
[TH="bgcolor: #7E7D7D, colspan: 4, align: center"]CVSS vektör:[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]CVSS Taban Puan[/TD]
[TD="align: left"]Saldırı Aralığı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]CVSS Etki Puan[/TD]
[TD="align: left"]Saldırı Karmaşıklık[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]CVSS Expoit Puan[/TD]
[TD="align: left"]Doğrulama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: right"]Tam CVSS 2.0 Vektörler puanlarını hesaplamak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=3]Detay[/h][TABLE="class: alerts, width: 638"]
[TD="align: left"][h=3]Genel Bilgiler[/h][h=4]Yönetici Özeti[/h]Microsoft Windows şifreleme ve dijital sertifika işleme geliştirmek için sürekli çabalarının bir parçası olarak bir güncelleştirmenin kullanılabilir olduğunu duyurmaktadır. Ay boyunca, Microsoft, bu danışma, tüm gelişmekte olan bir tehdit ortamında tepki olarak Windows şifreleme ve sertifika taşıma altyapısı artırma amaçlı aracılığıyla ek güncelleştirmeler ilan etmeye devam edecektir.Tavsiye. Microsoft, müşterilerin ilk fırsatta mevcut güncelleştirmeyi uygulamanızı önerir. Bakınız Şu Güncelleme Daha fazla bilgi için bu danışma bölümüne.[h=3]Şu an Güncelleme[/h]11 Haziran 2013, Microsoft Windows Vista'nın tüm desteklenen sürümleri, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows 8, Windows Server 2012 ve Windows RT için bir güncelleştirme (2.813.430) yayınladı.Güncelleştirme, Windows RT dışındaki tüm etkilenen yazılımlar için Yükleme Merkezi hem de Microsoft Update Kataloğu geçerli. Ayrıca otomatik güncelleştirme ile ve Microsoft Update hizmeti aracılığıyla sunulmaktadır. , Windows RT için güncelleştirme Windows Update üzerinden ulaşılabilir.Işlevsellik Özet tarafından eklenen güncelleme
  • Bu güncelleştirme, genişletilmiş Sertifika Güven Listesi (KVK) işletmelerin özel PKI ortamları yönetmek için daha fazla seçenek verdi güncelleştirme 2.677.070, sağlanan işlevselliği üzerine inşa. Daha fazla bilgi için, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 için iptal edilen sertifika Otomatik güncelleme bakın. Windows 8, Windows Server 2012 ve Windows RT de yerleşik bu özelliğe sahip
  • Bu güncelleştirme, yöneticiler sağlar:- Yapılandırma etki alanına katılmış Windows Update sitesine erişmek zorunda kalmadan otomatik yenileme kullanmak bilgisayarlar. Bu güvenilir ve izin verilmeyen CTL'lerin her ikisi için de güncelleştirmeler için geçerlidir.- Bağımsız güvenilir ve izin verilmeyen CTL'lerin her ikisi için otomatik güncelleme için tercih bilgisayarlar etki alanına katılmış yapılandırın.- Microsoft kök programlarında kökleri kümesi inceleyin ve Grup İlkesi ile dağıtım için onları bir alt kümesi seçin.
Daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası makalesi 2813430 bakın.[h=4]Etkilenen Yazılımlar[/h]Bu güncelleştirme, aşağıdaki yazılım giderir.[TABLE="class: dataTable"]
[TH="colspan: 1, align: left"]İşletim Sistemi[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Vista Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TR="class: alternateRow"]
[TD="align: left"]Windows Vista x64 Edition Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]X64 tabanlı sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Itanium tabanlı sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler Service Pack 1 için Windows 7[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]X64 tabanlı sistemler Service Pack 1 için Windows 7[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server x64 tabanlı sistemler Service Pack 1 için 2008 R2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server Itanium tabanlı sistemler Service Pack 1 için 2008 R2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler için Windows 8[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]64-bit sistemler için Windows 8[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2012[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows RT[/TD]
[/TR]
[TH="colspan: 1, align: left"]Sunucu Çekirdeği yükleme seçeneği[/TH]
[/TR]
[TR="class: alternateRow, bgcolor: #F6F6F6"]
[TD="align: left"]32-bit sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]X64 tabanlı sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server x64 tabanlı sistemler Service Pack 1 için 2008 R2 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2012 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Etkilenmeyen Yazılımlar[TABLE="class: dataTable"]
[TH="colspan: 1, align: left"]İşletim Sistemi[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows XP Service Pack 3[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows XP Professional x64 Edition Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2003 Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2003 x64 Edition Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Itanium tabanlı sistemler için SP2, Windows Server 2003[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Sıkça Sorulan Sorular[/h]Sertifika güven listesi (CTL) nedir?
Bir güven imzalanmış bir ileti ve iletinin imzalayan alıcı arasında olması gereken. Bu güven kurulması bir yöntemi bir sertifika, organizasyonlar veya kişiler olmaları iddia edenler olduğunu doğrulayan bir elektronik belge geçer. Sertifika, diğer partilerin her iki tarafından güvenilen bir üçüncü şahıs tarafından bir varlık verilir. Imzalayanın sertifikayı veren güvenilir olup olmadığını Yani, imzalanmış bir mesajın her alıcı karar verir. CryptoAPI uygulama geliştiricileri otomatik olarak güvenilir sertifikalar veya kökleri önceden tanımlanmış bir liste karşı sertifikaları doğrulamak uygulamaları oluşturmak için izin veren bir yöntem uygulamıştır. Güvenilen varlıkları (konular denir) Bu liste bir sertifika güven listesi (CTL) olarak adlandırılır.Daha fazla bilgi için, MSDN makalesine, Sertifika Güven Doğrulama bakın.
Bir dijital sertifika nedir?
genel anahtar şifrelemesi, özel anahtar olarak bilinen tuşları, biri gizli tutulmalıdır. Genel anahtar olarak bilinen diğer önemli, dünya ile paylaşılacak amaçlanmıştır. Ancak, anahtar aittir dünyaya anlatmak için anahtarın sahibi için bir yolu olmalı. Dijital sertifikalar Bunu yapmak için bir yol sağlar. Dijital sertifika kişi, kurum ve bilgisayarların çevrimiçi kimliklerini tasdik kullanılan bir elektronik kimlik kartıdır. Süresi sona bunun için kullanılabilir ne sahibi,,, vb - Dijital sertifikalar bir kamu bu konuda bilgilerle birlikte paketlenmiş anahtar içerir.
Bir dijital amacı nedir sertifika?
Dijital sertifikalar bir kişi ya da aygıtın kimliğini doğrulamak için öncelikle kullanılır, bir hizmet kimlik doğrulaması veya dosyaları şifrelemek. Normalde hiç sertifikaları düşünmek zorunda kalmazsınız. Ancak, bir sertifika süresi dolmuş veya geçersiz olduğunu bildiren bir ileti görebilirsiniz. Bu gibi durumlarda iletisindeki yönergeleri takip etmelidir.
Bir sertifika yetkilisi (CA) nedir?
Sertifika yetkilileri olan kuruluşlar sertifikalar olduğunu. Onlar kurmak ve doğrulamak insanlar veya diğer sertifika yetkililerine ait genel anahtarları orijinalliğini ve bir sertifika isteyen bir kişi veya kuruluşun kimliğini doğrulamak.

[h=3]Önceki Güncellemeler[/h]
  • Şu anda daha önce güncelleme olup. Ek güncelleştirmeler yayımladı olduğundan, önceki güncellemeler burada listelenir.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://www.security-database.com/detail.php?alert=KB2854544

[h=3]Orijinal Kaynak[/h][TABLE="class: vdnacontent, width: 638"]
[TD="align: left"]Url: http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/2854544.mspx[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

service pack yüklümü sende

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Yönetici Özeti

[TH="bgcolor: #7E7D7D, colspan: 2, align: center"]Özet[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Başlık[/TD]
[TD="align: left"]Windows Kriptografi ve Dijital Sertifika İşleme Geliştirmek için güncelleme[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TH="bgcolor: #7E7D7D, colspan: 4, align: center"]Bilgiler[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Ad[/TD]
[TD="align: left"]KB2854544[/TD]
[TD="align: left"]İlk satıcı Yayın[/TD]
[TD="align: left"]2013/06/11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Satıcı[/TD]
[TD="align: left"]Microsoft[/TD]
[TD="align: left"]Son satıcı Modifikasyon[/TD]
[TD="align: left"]1970-01-01[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Önem (Satıcı)[/TD]
[TD="align: left"]Revizyon[/TD]
[TD="align: left"]1.0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Güvenlik-Veritabanı Puanlama CVSS v2

[TH="bgcolor: #7E7D7D, colspan: 4, align: center"]CVSS vektör:[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]CVSS Taban Puan[/TD]
[TD="align: left"]Saldırı Aralığı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]CVSS Etki Puan[/TD]
[TD="align: left"]Saldırı Karmaşıklık[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]CVSS Expoit Puan[/TD]
[TD="align: left"]Doğrulama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: right"]Tam CVSS 2.0 Vektörler puanlarını hesaplamak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Detay

[TABLE="class: alerts, width: 638"]
[TD="align: left"]Genel Bilgiler

Yönetici Özeti

Microsoft Windows şifreleme ve dijital sertifika işleme geliştirmek için sürekli çabalarının bir parçası olarak bir güncelleştirmenin kullanılabilir olduğunu duyurmaktadır. Ay boyunca, Microsoft, bu danışma, tüm gelişmekte olan bir tehdit ortamında tepki olarak Windows şifreleme ve sertifika taşıma altyapısı artırma amaçlı aracılığıyla ek güncelleştirmeler ilan etmeye devam edecektir.Tavsiye. Microsoft, müşterilerin ilk fırsatta mevcut güncelleştirmeyi uygulamanızı önerir. Bakınız Şu Güncelleme Daha fazla bilgi için bu danışma bölümüne.Şu an Güncelleme

11 Haziran 2013, Microsoft Windows Vista'nın tüm desteklenen sürümleri, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows 8, Windows Server 2012 ve Windows RT için bir güncelleştirme (2.813.430) yayınladı.Güncelleştirme, Windows RT dışındaki tüm etkilenen yazılımlar için Yükleme Merkezi hem de Microsoft Update Kataloğu geçerli. Ayrıca otomatik güncelleştirme ile ve Microsoft Update hizmeti aracılığıyla sunulmaktadır. , Windows RT için güncelleştirme Windows Update üzerinden ulaşılabilir.Işlevsellik Özet tarafından eklenen güncelleme
  • Bu güncelleştirme, genişletilmiş Sertifika Güven Listesi (KVK) işletmelerin özel PKI ortamları yönetmek için daha fazla seçenek verdi güncelleştirme 2.677.070, sağlanan işlevselliği üzerine inşa. Daha fazla bilgi için, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 için iptal edilen sertifika Otomatik güncelleme bakın. Windows 8, Windows Server 2012 ve Windows RT de yerleşik bu özelliğe sahip
  • Bu güncelleştirme, yöneticiler sağlar:- Yapılandırma etki alanına katılmış Windows Update sitesine erişmek zorunda kalmadan otomatik yenileme kullanmak bilgisayarlar. Bu güvenilir ve izin verilmeyen CTL'lerin her ikisi için de güncelleştirmeler için geçerlidir.- Bağımsız güvenilir ve izin verilmeyen CTL'lerin her ikisi için otomatik güncelleme için tercih bilgisayarlar etki alanına katılmış yapılandırın.- Microsoft kök programlarında kökleri kümesi inceleyin ve Grup İlkesi ile dağıtım için onları bir alt kümesi seçin.
Daha fazla bilgi için, Microsoft Bilgi Bankası makalesi 2813430 bakın.Etkilenen Yazılımlar

Bu güncelleştirme, aşağıdaki yazılım giderir.[TABLE="class: dataTable"]
[TH="align: left"]İşletim Sistemi[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Vista Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Vista x64 Edition Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]X64 tabanlı sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Itanium tabanlı sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler Service Pack 1 için Windows 7[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]X64 tabanlı sistemler Service Pack 1 için Windows 7[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server x64 tabanlı sistemler Service Pack 1 için 2008 R2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server Itanium tabanlı sistemler Service Pack 1 için 2008 R2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler için Windows 8[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]64-bit sistemler için Windows 8[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2012[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows RT[/TD]
[/TR]
[TH="align: left"]Sunucu Çekirdeği yükleme seçeneği[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]32-bit sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]X64 tabanlı sistemler Service Pack 2 için Windows Server 2008 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server x64 tabanlı sistemler Service Pack 1 için 2008 R2 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2012 (Sunucu Çekirdeği yüklemesi)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Etkilenmeyen Yazılımlar[TABLE="class: dataTable"]
[TH="align: left"]İşletim Sistemi[/TH]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows XP Service Pack 3[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows XP Professional x64 Edition Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2003 Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Windows Server 2003 x64 Edition Service Pack 2[/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Itanium tabanlı sistemler için SP2, Windows Server 2003[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sıkça Sorulan Sorular

Sertifika güven listesi (CTL) nedir?
Bir güven imzalanmış bir ileti ve iletinin imzalayan alıcı arasında olması gereken. Bu güven kurulması bir yöntemi bir sertifika, organizasyonlar veya kişiler olmaları iddia edenler olduğunu doğrulayan bir elektronik belge geçer. Sertifika, diğer partilerin her iki tarafından güvenilen bir üçüncü şahıs tarafından bir varlık verilir. Imzalayanın sertifikayı veren güvenilir olup olmadığını Yani, imzalanmış bir mesajın her alıcı karar verir. CryptoAPI uygulama geliştiricileri otomatik olarak güvenilir sertifikalar veya kökleri önceden tanımlanmış bir liste karşı sertifikaları doğrulamak uygulamaları oluşturmak için izin veren bir yöntem uygulamıştır. Güvenilen varlıkları (konular denir) Bu liste bir sertifika güven listesi (CTL) olarak adlandırılır.Daha fazla bilgi için, MSDN makalesine, Sertifika Güven Doğrulama bakın.
Bir dijital sertifika nedir?
genel anahtar şifrelemesi, özel anahtar olarak bilinen tuşları, biri gizli tutulmalıdır. Genel anahtar olarak bilinen diğer önemli, dünya ile paylaşılacak amaçlanmıştır. Ancak, anahtar aittir dünyaya anlatmak için anahtarın sahibi için bir yolu olmalı. Dijital sertifikalar Bunu yapmak için bir yol sağlar. Dijital sertifika kişi, kurum ve bilgisayarların çevrimiçi kimliklerini tasdik kullanılan bir elektronik kimlik kartıdır. Süresi sona bunun için kullanılabilir ne sahibi,,, vb - Dijital sertifikalar bir kamu bu konuda bilgilerle birlikte paketlenmiş anahtar içerir.
Bir dijital amacı nedir sertifika?
Dijital sertifikalar bir kişi ya da aygıtın kimliğini doğrulamak için öncelikle kullanılır, bir hizmet kimlik doğrulaması veya dosyaları şifrelemek. Normalde hiç sertifikaları düşünmek zorunda kalmazsınız. Ancak, bir sertifika süresi dolmuş veya geçersiz olduğunu bildiren bir ileti görebilirsiniz. Bu gibi durumlarda iletisindeki yönergeleri takip etmelidir.
Bir sertifika yetkilisi (CA) nedir?
Sertifika yetkilileri olan kuruluşlar sertifikalar olduğunu. Onlar kurmak ve doğrulamak insanlar veya diğer sertifika yetkililerine ait genel anahtarları orijinalliğini ve bir sertifika isteyen bir kişi veya kuruluşun kimliğini doğrulamak.

Önceki Güncellemeler

• Şu anda daha önce güncelleme olup. Ek güncelleştirmeler yayımladı olduğundan, önceki güncellemeler burada listelenir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://www.security-database.com/detail.php?alert=KB2854544

Orijinal Kaynak

[TD="align: left"]Url: http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/2854544.mspx[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

service pack yüklümü sende
Yazan sadece Win 8 Single language. Service pack sanırsam yok. 8.1'e geçmedim daha. Yenileme yaptım dün akşam.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yazan sadece Win 8 Single language. Service pack sanırsam yok. 8.1'e geçmedim daha. Yenileme yaptım dün akşam.

Win 8 Single language icin sevice pack yok buda olmadığı icin doğal olarak güncemellerde sorun yaşıyorsun microsoft acıklama yapmıştı zaten service pack olmayan sistemlere destek verilmiyecek diye öyle hatırlıyorum Win 8 Single language baş belası bir sürüm yerinde olsam başka sürüme gecerim hatırlarsan konuda ilk yazdığım da service pack sormuştum sana.eğer başka win 8 başka sürümünü yüklemek istemiyorsan o güncellemeyi gizliye bilirsin seni rahatsız etmez ama illeride bazı uygulamalarda service pack olmayınca sorun yaşarısın örnek explorer 10 da servic pack istiyor stabil calışması icin

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Win 8 Single language icin sevice pack yok buda olmadığı icin doğal olarak güncemellerde sorun yaşıyorsun microsoft acıklama yapmıştı zaten service pack olmayan sistemlere destek verilmiyecek diye öyle hatırlıyorum Win 8 Single language baş belası bir sürüm yerinde olsam başka sürüme gecerim hatırlarsan konuda ilk yazdığım da service pack sormuştum sana.eğer başka win 8 başka sürümünü yüklemek istemiyorsan o güncellemeyi gizliye bilirsin seni rahatsız etmez ama illeride bazı uygulamalarda service pack olmayınca sorun yaşarısın örnek explorer 10 da servic pack istiyor stabil calışması icin
O zaman yol gözüktü :) Yav microsoft uğraştırıyon milleti :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] sana laptopu vereyim bir bak yaw...
ciddiyim:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bu arada sağolasın hocam. Zahmet ettin. Teşekkür ediyorum.