%30 Olunca 3-4Dakika beklemen lazım belki biraz daha fazla o arada sen görmeden durmuş gibi grünsede güncellemeye devam ediyor biraz bekledikten sonra yeniden başlatacak, %30 dan devam edecek
yanlış sayfa hocam.Sağlam bi şekilde kurupta ekran görüntüsü yayınlayabilecek arkadaşlar varsa makbule geçer..boşuna bekleyip yüklemeyelim..nasılsa windows8'e entegre edip windows8.1 kalıpları çıkartırlar modifiyeci arkadaşlar..bari bekleyip onu yükleriz.
Güncellemelerin birbiriyle bağımlılığı olabilir, ilgili güncelleme dışında başka güncellemeler var mı?birkaç şey denedikten sonra durum hala aynı. Yardım aranıyor...
her birini tek tek denedim. 300 kb lik var. onu bile yapmıyor. update içindeki hiçbiri olmuyor.Güncellemelerin birbiriyle bağımlılığı olabilir, ilgili güncelleme dışında başka güncellemeler var mı?
antivirüsü kapattım. güvenli modda da denedim.Virus programı varsa kapatıp deneyebilirsin?
Tüm driverlar yüklü mü?
Saat ve tarih bilgileri doğru mu?
Laptopsa markesı ne?
antivirüsü kapattım. güvenli modda da denedim.
driverler full güncel. saat tarih vs doğru. herşey yerli yerinde. acaba normal programlar engelleyebilir mi? asc gibi.
pc nin içindeki sistem. orijinal. bekleyeyim bakalım.Win7 de benzer sorunla karşılaşmıştım, hiç üstünde durmadım, 1-2 hafta sonra kendiliğinden düzeldiğini farkettim, belkide farkında olmadan yaptığım birşey etkiledi bilemiyorum.
Lisans problemi var mı?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
google amca dedi ki;
http://social.msdn.microsoft.com/Fo...1677/windowsupdate0000066a-windowsupdatedt000
http://answers.microsoft.com/en-us/...r-the-b7/c16fb7ce-2e84-4e31-9bac-083e86c807b7
http://www.faleh.net/windowsupdate_8024200d-windowsupdate_dt000-error/
deniyorum şimdi inş. Haberdar edecem inş hocam@Ahbârî Söyleyeceklerimi dener misin..
Windows updateı açıp üstteki menüden yardımı tıkla ve yardımı görüntüleyi aç
Ve yukarıda belirttiğin hata kodunu search kutusuna yapıştır enterla
Arama sonuçlarında windows update sorun gidericisi çıkacak ona tıkla ve adımları izle.
Bu şekilde.
![]()
Veya bu çözüm olmazsa alttaki Microsoft un çözüm önerilerini genişlet ve oku.
Ben bu resim upload sitelerine tüküreyim bizimkiler hep dandik.
Bu şekilde.
![]()
Sadece tümüyle bu şekilde arat.deniyorum şimdi inş. Haberdar edecem inş hocam
şu iki kod çıkıyor ve ikisinde de tek tek ordan arattım sonuç 0 diyor.
WindowsUpdate_8024200D OR WindowsUpdate_dt000" için arama sonuçları‎‏ (0)
malesef sonuç 0 diyor. Microsoftta aramıştım. Verilen birkaç çözümü denemeye de çalışmıştım. Sonuç aynıSadece tümüyle bu şekilde arat.
WindowsUpdate_8024200D OR WindowsUpdate_dt000
bence sen yinede temiz bir format çek pc ye belki düzelirmalesef sonuç 0 diyor. Microsoftta aramıştım. Verilen birkaç çözümü denemeye de çalışmıştım. Sonuç aynı
şu sayfadakiler : http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/troubleshoot-problems-installing-updates
planlarım arasında abibence sen yinede temiz bir format çek pc ye belki düzelir![]()
Sana Daha Önce Yazdığımı Yap sen en iyisi Win7 yükle kafan kulağın rahat olsunplanlarım arasında abi![]()
önceki 7 idiydi zaten de şu ağustosta 8.1 final çıksın da abi onda da olmazsa 7'ye dönecez gibi.Sana Daha Önce Yazdığımı Yap sen en iyisi Win7 yükle kafan kulağın rahat olsun)
hadi herşeyin hayırlısı olsunönceki 7 idiydi zaten de şu ağustosta 8.1 final çıksın da abi onda da olmazsa 7'ye dönecez gibi.
sağolasın abi.hadi herşeyin hayırlısı olsun![]()
galiba yol ona doğru gidiyorSana çözüm bulman adına birkaç birşey yazabilirdim ama malesef Windows buna bile müsade etmiyor..
Bende Windows 8 kullanıyordum, baktım hiç bir stabilite görmedim dedim geçeyip Windows 7'ye..Hay demez olaydım.
1 TB Harddiski patlatacaktım ki kurcalaya kurcalaya buldum da Windows 7 yaptım kurtuldum..
Bu tarz konulara bu tür mesajalr yazma alışkanlığım yoktur ama Windows 8 olunca konu sinirlerim tepeme geliyor da istiyorum ki herkes Windows 7 kullansın =)
You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility. diyor.Abi bi dakika yaa.. Hemen w8 i kötülemein çözüm bu değil sorunun üstüne gitmemiz lazım.
@Ahbârî Komut istemini yönetici olarak çalıştır. Ve komutu ver
sfc /scannow
CMD yi yönetici olarak çalıştır.You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility. diyor.