Windows 8 Download Hızı Çok Yavaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biyoweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yeni bir Windows 8 bilgisayar aldım (LENOVO Z510 İ7 işlemcili). W8 bilgisayarla birlikte lisanslı ve tüm sürücüleri otomatik olarak kurulu geldi. Ancak Wi-fi bağlantı performansından hiç memnun değilim. Bilgisayarı Windows 8.1'e yükseltmek için dün akşam 21:00 gibi Mağazadan güncelleme dosaysını indirmeye başladım, indirme işleminin şu an itibariyle hala sadece %72'si inmiş durumda (Saat 11:00). Bu yavaşlığın nedeni nedir hala anlamış değilim.

Bu arada indirme işlemini gece saat 2:00 civarı duraklatıp bilgisayarı uyku moduna almıştım. Sabah saat 10:00 gibi işlemi %44'teyken tekrar başlattım. Hala %72'de. Bu hız çok yavaş değilmi?

Ayrıca bazen bazı programlarda bilgisayar internete bağlı olduğu halde internete bağlı değil hatası alıyorum. Mesela geçen gün Onedrive uygulamasını yükleyecektim ancak bilgisayar "internete bağlı olmadığınız için uyumluluk denetlenemiyor" gibisinden bir hata vermişti. Yine bilgisayarı ilk açtığım zamanlarda Mağaza'ya girmeye çalıştığımda internete bağlı değilsiniz diyordu sonra kendiliğinden düzeldi (sanırım windows update'teki gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra düzelmiştir).

Wi-fi sürücüsünü kontrol ettim, sürücünün güncel olduğu görünüyor. Sizce bu download hızını nasıl artırabilirim?