Metro arayüzünde Webcam seçeneği henüz yokmuş, ben daha kurmadım ama Desktop'a geçip açtığınızda çıkar belki.
bu olmadı işte..
Metro arayüzünde Webcam seçeneği henüz yokmuş, ben daha kurmadım ama Desktop'a geçip açtığınızda çıkar belki.
Kaspersky Windows 8 CP ile uyumlu değildir. http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/en-US/CompatCenter/Arkadaş win 8 e kaspersky kis kurmak istiyorum kabul etmiyor .. uyumluluk modundan win7 denedim sonuç aynı deneyeniniz oldumu?
Kaspersky Windows 8 CP ile uyumlu değildir. http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/en-US/CompatCenter/
MSE yede kurulamaz diyor ama ben kurdum çalışıyor.. Yanii ben yaptım oldu..Kaspersky Windows 8 CP ile uyumlu değildir. http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/en-US/CompatCenter/
Aslında masaüstünde çok güzel yenilikler var. Yeni görev yöneticisi muhteşem, yeni grafik altyapısı çok daha iyi. Windows 7'de sürücü kurmadan 3 boyut desteği veremiyordu bende bunda WDDM 1.2 ile doğrudan tanıyor. Tüm masaüstü genelinde yazım denetimi kurulu geliyor, IE ile de çalışıyor yine IE'a son oturumda açık olan sekmelerle başlama özelliği eklenmiş. Dosya yöneticisine Ribbon desteği gelmiş. Ama Metro arayüzü ile her şeyi mahvetmişler. Bir programı kapatmak için bile ciddi ciddi uğraşmak gerekiyor.İçimde kötü bir his var. Vista gibi hüsrana uğrayacağız gibi geldi. Ne hayaller kurdum 8 le ilgili ahhhhh ah.
Şu an sanal makine yı kuruyorum. Test edeceğim.
Aslında masaüstünde çok güzel yenilikler var. Yeni görev yöneticisi muhteşem, yeni grafik altyapısı çok daha iyi. Windows 7'de sürücü kurmadan 3 boyut desteği veremiyordu bende bunda WDDM 1.2 ile doğrudan tanıyor. Tüm masaüstü genelinde yazım denetimi kurulu geliyor, IE ile de çalışıyor yine IE'a son oturumda açık olan sekmelerle başlama özelliği eklenmiş. Dosya yöneticisine Ribbon desteği gelmiş. Ama Metro arayüzü ile her şeyi mahvetmişler. Bir programı kapatmak için bile ciddi ciddi uğraşmak gerekiyor.
Windows 7 sürücülerinin çoğu çalışmadı bende, bazılarını Windows Update ile buluyor ama bulamadıkları daha çok. Fazla program kurmadım ama denediklerimde bir sıkıntı yoktu. Fazla da dayanamadım zaten 7'ye geri döndüm. Şu an günlük kullanım için yeterli değil bana göre.Az kaldı kurulacak. Dediklerinin bazılarını biliyorum ama 3D yi bilmiyordum.
Bir de böyle düşünmemin nedeni de, üstte arkadaşlar uyumsuz programları dile getirmişler. Eğer gerçekten öyle uyumsuzluk sorunu çıkacaksa programlarda benim için win 8 hüsranla sonlanmıştır.
Kullanıcılar artık programların uyumluluklarıyla, oradan buradan animasyonlu çıkan menülerle vs ilgilenmiyor. Sonuca kısa yoldan ulaşmak gerek. Ben bir programı kurarken 2 saat uğraşacaksam vay haline.
Bu arada test ettiğinde, win 7 den bu saydıklarının dışında farkları nelerdir.
Aslında masaüstünde çok güzel yenilikler var. Yeni görev yöneticisi muhteşem, yeni grafik altyapısı çok daha iyi. Windows 7'de sürücü kurmadan 3 boyut desteği veremiyordu bende bunda WDDM 1.2 ile doğrudan tanıyor. Tüm masaüstü genelinde yazım denetimi kurulu geliyor, IE ile de çalışıyor yine IE'a son oturumda açık olan sekmelerle başlama özelliği eklenmiş. Dosya yöneticisine Ribbon desteği gelmiş. Ama Metro arayüzü ile her şeyi mahvetmişler. Bir programı kapatmak için bile ciddi ciddi uğraşmak gerekiyor.
sorunsuz kurdum.. fena değil.. fakat win7 de başlattan kapat diyorduk.. win 8 de nerede bilen var mı, bilgisayarı kapatamıyorum)..
Bende böyle bişey yok sizde var mı??.. Ekranın sol alttan metro arayüzüne geçebiliyorum sadece...