Soru Windows 8.1 USB oluşturma

Mertbenknk

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar merhaba Windows 8.1 USB si oluşturucam recorvery hatası için fakat rufus adlı programda hangi seçeneği secicem bir bilgim yok yardımcı olur musunuz işlemcim intel pentium 3ghz çift çekirdek (64 bit desteği var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde CMD kısmına hangi komutları yazicam bilgisi olan varmı herkes farklı birşey diyor hata: recorvery başlığı altında file:boot/BCD

Son düzenleme:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,607
Arkadaşlar merhaba Windows 8.1 USB si oluşturucam recorvery hatası için fakat rufus adlı programda hangi seçeneği secicem bir bilgim yok yardımcı olur musunuz işlemcim intel pentium 3ghz çift çekirdek (64 bit desteği var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde CMD kısmına hangi komutları yazicam bilgisi olan varmı herkes farklı birşey diyor hata: recorvery başlığı altında file:boot/BCD
1. Buradan Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir ISO dosyasını indirin.
2. Rufus'u açın BIOS veya UEFI sistem ise uygun seçeneği seçin.
3. Ardından "hazır" diyerek işlemi başlatın.
4. PC'yi yeniden başlatın ve USB'yi ilk sıraya alın.
5. Ve karşınıza Windows kurulumu gelecektir.

Mertbenknk

Asistan
Reaksiyon puanı
54
1. Buradan Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir ISO dosyasını indirin.
2. Rufus'u açın BIOS veya UEFI sistem ise uygun seçeneği seçin.
3. Ardından "hazır" diyerek işlemi başlatın.
4. PC'yi yeniden başlatın ve USB'yi ilk sıraya alın.
5. Ve karşınıza Windows kurulumu gelecektir.
Benim sistemim eski olduğu için mrb Yi seçmiştim galiba fakat güncel sistemlerde dediğiniz gibi seçilebilir bende sorunumu böyle çözmüştüm teşekürler