Windows 8.1 Update 3 Turkish Msdn Orjinal İso

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Orijinal mi bunlar ? İçlerinde serial var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=215649]İOS[/MENTION]

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adam linkleri atıp gitti :D mecbur indirip bakacaz warez paylaşım mı diye :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kesinlikle warez değil warez olsa bilimum partlı olurdu indirirken kanser ederdi...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
MSDN sürüme neden uyarı veriliyor ki?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,907
Orijinalini kendi sayfasından indirmek varken, MediaFire gibi virüsü bol bir indirme sayfsından indirmek pek akıllı bir şey değil. Daha önce bir truva atlı dosya indirmiştim aynı siteden. Güvenilir indirme siteleri bu tür yazılımların kendi sayfalarına link veriyorlar. Çünkü bunlar sahipli yazılımlar ve bu tür yazılımları iizinsiz ndirmeye sunmak, bazı yasal sorunlar yaratabilir.

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orijinalini kendi sayfasından indirmek varken, MediaFire gibi virüsü bol bir indirme sayfsından indirmek pek akıllı bir şey değil. Daha önce bir truva atlı dosya indirmiştim aynı siteden. Güvenilir indirme siteleri bu tür yazılımların kendi sayfalarına link veriyorlar. Çünkü bunlar sahipli yazılımlar ve bu tür yazılımları iizinsiz ndirmeye sunmak, bazı yasal sorunlar yaratabilir.

mediafire güvenilir bir dosya paylaşım sitesidir
dosya boyutu msdn dowload bakarsın eşit mi diye
http://msdn.microsoft.com/en-us/sub...Languages=tr&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0
dosya boyutu aynıysa indirirsin sha1 hash doğrulaması yaparsın dosya değiştirilmiş mi diye değer eşitse dosya orjinal ve eşittir.
ne dediğimi anladın mı?

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows 8'de girdiğin keye göre pro veya core kuruyor diye biliyorum, imaj değişmiyor
üstad şimdi bende win 8 lisansı var ben bu keyi 8.1 kurulumunda girdiğimde kabul etmiyor ancak kurulum bitikten sonra aktivasyonda benim win 8 lisansımı kabul edip aktifleşiyor kurulumdaki aksaklığı gidermenin yolu varmıdır?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
üstad şimdi bende win 8 lisansı var ben bu keyi 8.1 kurulumunda girdiğimde kabul etmiyor ancak kurulum bitikten sonra aktivasyonda benim win 8 lisansımı kabul edip aktifleşiyor kurulumdaki aksaklığı gidermenin yolu varmıdır?
Bilemiyorum malesef, kurarken key istememesini sağlamak için ei.cfg dosyası atılıyordu w8 de, öyle yapabilirsin. ei.cfg'yi bulabilirsem veririm aio hazırlama anlatımı için hazırlamıştım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Kurulumda girilecek anahtarla, kurulumdan sonra girilecek anahtar farklı.
Bir de bunun hangi Wİndows 8.1 sürümü olduğuna da dikkat etmek gerekiyor. Windows 8.1 with Update dediğine göre Windows 8.1 with Update için ürün anahtarı kullanmak gerekebilir.

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Aşağıdaki linke tıklayıp türkçe sürümleri inceleyebilirsiniz. Hepsinin sürüm tarihi 15.12.2014 tür. :)

MSDN Bakınız

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bunların kurulumunda microsoft key veriyorduya geçici kurulumu geçmek için onu verebilirmisiniz ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
4gb flasha kurulur mu ki bu ,64 bit kurulmazda 32 bit sığar belki.

Autophobia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 4.7gblık dvdye sıgacak w8.1 pro 64b sürümü arıyorum bunu kurulum sonrası crack ya da serial ile aktifleştireceğim. Boyutu düşük olsun, güncellemelerini ben kendim de yapabilirim. Yardımcı olabilecek var mı ? forum ya da mesaj üzerinden ulaşırsa çok sevinirim..