Soru Windows 8.1 Pro Sıfırlama Sorunu

Bu konuyu okuyanlar

KonstantAU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Win 8.1 Pro pc mi sıfırlamak istedim ve medya yok hatası almaya başladım iso dosyalarını da kurdum ama hala aynı sorunu almaya devam etmekdeyim Yardım edecek Yetkin biri varsa Çekinmeden yazabilir mi?

KonstantAU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Anakartınızın modeline msinfo32'den bakabilir misiniz? İstememe sebebim UEFI destekliyorsa UEFI olarak Windows 8.1'i USB'ye yazdırmanızı isteyeceğim. Desteklemiyorsa legacy yani MBR olarak yazdırmanızı isteyeceğ
Ekte mevcut mudur aradığınız ana kart Modeli ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    17.1 KB · Görüntüleme: 23

EFI Shell

shellx64.efi
Reaksiyon puanı
18,928
Ekte mevcut mudur aradığınız ana kart Modeli ?
Sizde UEFI yokmuş. O zaman En az 8 GB bir USB'niz var ise (yoksa da dert değil, bir yöntem ile kurabilirsiniz) Rufus üzerinden MBR olarak ISO'yu USB'nize yazdırıp, bilgisayarı USB'den önyükleyerek kurabilirsiniz.

KonstantAU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sizde UEFI yokmuş. O zaman En az 8 GB bir USB'niz var ise (yoksa da dert değil, bir yöntem ile kurabilirsiniz) Rufus üzerinden MBR olarak ISO'yu USB'nize yazdırıp, bilgisayarı USB'den önyükleyerek kurabilirsiniz.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. İyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bundan sonra yapmam gereken adımları yazar mısınız rica etsem ?

EFI Shell

shellx64.efi
Reaksiyon puanı
18,928
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. İyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bundan sonra yapmam gereken adımları yazar mısınız rica etsem ?
Boot menüden USB'yi seçip kurulumu açacaksınız. Sonrasında C'yi silip ileri deyip kuracaksınız. Sonrasında ilk kurulumu yapacaksınız Hesap ayarları vs.). Sonrasında ise sürücüleri yüklemek kalıyor.

Son mesajlar