Windows 8.1 PRO her açtığımda güncelleştir ve yeniden başlat seçeneği çıkıyor.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Dün ve Bugün yaptım dünki 3/3'lük bugünkü 1/1'Likti ancak bilgisayarı yeniden açtım yine güncelleştir ve yeniden başlat yazıyor.

Açtığımda hiçbir şey yapmadığım halde böyle oldu.

Nedeni nedir,
Çözümü var mıdır ?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra tekrar mı çıkıyor?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Güncelleme geçmişini kontrol ettiniz mi gerekli güncelleştirmeleri yüklediğinden emin olmak için.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Güncelleme geçmişini kontrol ettiniz mi gerekli güncelleştirmeleri yüklediğinden emin olmak için.
Hocam başarısız olmuş ;(
1618467601141.png

Böyle biryer olduğundan haberim yoktu :(.
Kusura bakmayın.
Başarısız olmuş
1618467634983.png

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Direkt olarak elle güncelleme yapmayı deneyin. Yada güncelleme gelmesin istiyorsanız ve istediğiniz zaman güncelleme yapmak istiyorsanız;

Windows+R tuşlarına basın, Çalıştır'a typegpedit.msc yazın ve Enter tuşuna basın.

Bilgisayar Yapılandırması, Yönetim Şablonları, Windows Bileşenleri, Windows Güncellemesi yolunu izleyin ve ‘Otomatik güncellemeleri yapılandıra çift tıklayın.

Açılan pencerede, Etkinleştir’i seçin. Buradaki ayarlamayı ‘Otomatik olarak indir ve yüklemek için bildirim Gönder’den ‘İndirmek ve yüklemek için bildirim göndere değiştirmek için açılır menüyü kullanın.

Bu değişikliği onaylamak için uygula ve Tamam’a tıklayın.

Bundan böyle güncellemeleri indirip indirmeyeceğinize doğrudan siz karar vermiş olacaksınız.

Bu yönergeleri yaptıktan sonra tekrar sizden Güncelle ve Yeniden Başlat seçeneği çıkıyorsa temiz kurulum yapmanız sizin için daha etkili olacaktır.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Direkt olarak elle güncelleme yapmayı deneyin. Yada güncelleme gelmesin istiyorsanız ve istediğiniz zaman güncelleme yapmak istiyorsanız;

Windows+R tuşlarına basın, Çalıştır'a typegpedit.msc yazın ve Enter tuşuna basın.

Bilgisayar Yapılandırması, Yönetim Şablonları, Windows Bileşenleri, Windows Güncellemesi yolunu izleyin ve ‘Otomatik güncellemeleri yapılandıra çift tıklayın.

Açılan pencerede, Etkinleştir’i seçin. Buradaki ayarlamayı ‘Otomatik olarak indir ve yüklemek için bildirim Gönder’den ‘İndirmek ve yüklemek için bildirim göndere değiştirmek için açılır menüyü kullanın.

Bu değişikliği onaylamak için uygula ve Tamam’a tıklayın.

Bundan böyle güncellemeleri indirip indirmeyeceğinize doğrudan siz karar vermiş olacaksınız.

Bu yönergeleri yaptıktan sonra tekrar sizden Güncelle ve Yeniden Başlat seçeneği çıkıyorsa temiz kurulum yapmanız sizin için daha etkili olacaktır.
Hocam yardımlarınız için saolun.
2 kere daha yeniden başlatmayı deniyim dedim.
2.'sinde sorun kalktı.

Ekran parlaklığım değişti ve artık güncelleştir ve yeninden başlat yazmıyor.

Değerli mesajlarınızı konuma yazdığınız için teşekkür ederim.