DonX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 132
Link atıyorum dm den
Microsoft bile windows 7 desteğini çekmişken 7 önermek pek âkıl kârı değil. Arkadaşları anlayamadım.6 sayfa 4 ü tartışma. Arkadaş ne kurdu gerçekten çok merak ediyorum.
Cs Go yu 32 bit e de kurabilirsin
yok yaa ben 8 i hala 7 ye düşürmeye çalışıyom sanki desteği bittiği için kullanamayacağımArtık desteği kesilmiş windows sürümlerini bırakın.![]()
İlk mesajınız hayırlı olsun. Neden Windows 7 önerdiniz? Biraz daha açar mısınız?Tabikide Windows 7
Neden windows 7?Tabikide Windows 7
Çok hızlı oyun performansı çok daha iyi pc bilgisi yüzünden bozuldu vram 16 mb oldu da zaten 7 nin desteği kesilse bile eski bi siste anlamına gelmez zaten en kötüsü 10 stabil deil şuan bilgisayarıma 10 kursam varya üfff bi kasıyo görmen lazımNeden windows 7?
Bence pc yi balkondan sallamıştır ?6 sayfa 4 ü tartışma. Arkadaş ne kurdu gerçekten çok merak ediyorum.
Windows 7 Intel 4. Nesil üstü işlemcilerde sorun yaşıyor. Daha önce Windows 7 neden kullanılmamalı hakkında uzun bir yazı yazdım.Çok hızlı oyun performansı çok daha iyi pc bilgisi yüzünden bozuldu vram 16 mb oldu da zaten 7 nin desteği kesilse bile eski bi siste anlamına gelmez zaten en kötüsü 10 stabil deil şuan bilgisayarıma 10 kursam varya üfff bi kasıyo görmen lazım
tabiki şimdi kötü sistemlere benim bilgisayarda kötü çok daha hızlı çalışır 7 en sevdiğim işletim sistemi çok hzlı gta 4 kasmaz 8 de çok hafif kasıyor 7 de oyun performansı daha iyise 40 fps felan alırımİlk mesajınız hayırlı olsun. Neden Windows 7 önerdiniz? Biraz daha açar mısınız?
windows 7 kullanılır bunu aklında tutWindows 7 Intel 4. Nesil üstü işlemcilerde sorun yaşıyor. Daha önce Windows 7 neden kullanılmamalı hakkında uzun bir yazı yazdım.
Bu bilgisayarda oyun oynanacağını sanmıyorum. Bu yüzden Linux dağıtımları her zaman için daha iyi bir seçenek olur. Windows 7 eski bir işletim sistemi.tabiki şimdi kötü sistemlere benim bilgisayarda kötü çok daha hızlı çalışır 7 en sevdiğim işletim sistemi çok hzlı gta 4 kasmaz 8 de çok hafif kasıyor 7 de oyun performansı daha iyise 40 fps felan alırım
beni tanıyosun zaten vistaya dşürim diye kurulumda hata çıktı gerisi uzun 7 ye düşürsem vram 16 olacak cs 1.6 zor oynattı keşke kullanabilsemAferin bana suç atma.
Stabil bir işletim sistemi değil. Linux mint veya xubuntu gibi dağıtımlar daha iyi olur.Winbuntu olabilir bence.
Hehey o konudan çıktık.
delirtme beni oynanır brawl stars kasmadan oynattı 8 kastırıyodu driver booster ile birsürü driver yükledi şuan kasmıyoBu bilgisayarda oyun oynanacağını sanmıyorum. Bu yüzden Linux dağıtımları her zaman için daha iyi bir seçenek olur. Windows 7 eski bir işletim sistemi.
Driver booster mı? Bu tür programlara güvenmeyin. Brawl stars mobil oyun. Onu da oynatsın bir zahmet. 8 en iyi seçim. Yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlıyorsunuz.delirtme beni oynanır brawl stars kasmadan oynattı 8 kastırıyodu driver booster ile birsürü driver yükledi şuan kasmıyo
Ne? Ekran kartı driverı en önemlisi.Çünkü ekran kartı driverını kurmayın.
Bunu diyen cahildir.delirtme beni oynanır brawl stars kasmadan oynattı 8 kastırıyodu driver booster ile birsürü driver yükledi şuan kasmıyo
kullanırım, fps arttıDriver booster mı? Bu tür programlara güvenmeyin. Brawl stars mobil oyun. Onu da oynatsın bir zahmet. 8 en iyi seçim. Yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne? Ekran kartı driverı en önemlisi.
bilgisayar kasmaktan kullanamıyorum şuanBide bana suç atmasın boşuna ekran kartı driverını kurmayı bilmiyor.
%10000 katılıyorum.Bunu diyen cahildir.
Bence de Windows 7 kullanmak riskli olabilir. Bi' daha güncelleştirme ve hata düzeltmeleri gelmeyecek.kes beni tanıyosun zaten vistaya dşürim diye kurulumda hata çıktı gerisi uzun 7 ye düşürsem vram 16 olacak cs 1.6 zor oynattı keşke kullanabilsembundan sonra seninle düşmanız bunu bil
haahahah kesin kesin o hız o fps artmasıBunu diyen cahildir.
Hayırlı uçuşlar ??yürü git lan bilgisayar kasmaktan kullanamıyorum şuan
Yemin ederim 7 de hiç bir soru yok zaten düşürsem ilk iş defenderi kapatmak bunu hemen yaparım 10 da hemen yaparım ram kullanım aşıyosa neden yapmayalım?Bence de Windows 7 kullanmak riskli olabilir. Bi' daha güncelleştirme ve hata düzeltmeleri gelmeyecek. Zararınızı kim ödeyecek?![]()