• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8.1 mi Windows 7 mi?

Çok hızlı oyun performansı çok daha iyi pc bilgisi yüzünden bozuldu vram 16 mb oldu da zaten 7 nin desteği kesilse bile eski bi siste anlamına gelmez zaten en kötüsü 10 stabil deil şuan bilgisayarıma 10 kursam varya üfff bi kasıyo görmen lazım
Windows 7 Intel 4. Nesil üstü işlemcilerde sorun yaşıyor. Daha önce Windows 7 neden kullanılmamalı hakkında uzun bir yazı yazdım.

İlk mesajınız hayırlı olsun. Neden Windows 7 önerdiniz? Biraz daha açar mısınız?
tabiki şimdi kötü sistemlere benim bilgisayarda kötü çok daha hızlı çalışır 7 en sevdiğim işletim sistemi çok hzlı gta 4 kasmaz 8 de çok hafif kasıyor 7 de oyun performansı daha iyise 40 fps felan alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 Intel 4. Nesil üstü işlemcilerde sorun yaşıyor. Daha önce Windows 7 neden kullanılmamalı hakkında uzun bir yazı yazdım.
windows 7 kullanılır bunu aklında tut

tabiki şimdi kötü sistemlere benim bilgisayarda kötü çok daha hızlı çalışır 7 en sevdiğim işletim sistemi çok hzlı gta 4 kasmaz 8 de çok hafif kasıyor 7 de oyun performansı daha iyise 40 fps felan alırım
Bu bilgisayarda oyun oynanacağını sanmıyorum. Bu yüzden Linux dağıtımları her zaman için daha iyi bir seçenek olur. Windows 7 eski bir işletim sistemi.

Bu bilgisayarda oyun oynanacağını sanmıyorum. Bu yüzden Linux dağıtımları her zaman için daha iyi bir seçenek olur. Windows 7 eski bir işletim sistemi.
delirtme beni oynanır brawl stars kasmadan oynattı 8 kastırıyodu driver booster ile birsürü driver yükledi şuan kasmıyo

delirtme beni oynanır brawl stars kasmadan oynattı 8 kastırıyodu driver booster ile birsürü driver yükledi şuan kasmıyo
Driver booster mı? Bu tür programlara güvenmeyin. Brawl stars mobil oyun. Onu da oynatsın bir zahmet. 8 en iyi seçim. Yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlıyorsunuz.

Çünkü ekran kartı driverını kurmayın.
Ne? Ekran kartı driverı en önemlisi.

Driver booster mı? Bu tür programlara güvenmeyin. Brawl stars mobil oyun. Onu da oynatsın bir zahmet. 8 en iyi seçim. Yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlıyorsunuz.

Ne? Ekran kartı driverı en önemlisi.
kullanırım, fps arttı

Bide bana suç atmasın boşuna ekran kartı driverını kurmayı bilmiyor.
bilgisayar kasmaktan kullanamıyorum şuan

Moderatörün son düzenlenenleri:
kes beni tanıyosun zaten vistaya dşürim diye kurulumda hata çıktı gerisi uzun 7 ye düşürsem vram 16 olacak cs 1.6 zor oynattı keşke kullanabilsem :( bundan sonra seninle düşmanız bunu bil
Bence de Windows 7 kullanmak riskli olabilir. Bi' daha güncelleştirme ve hata düzeltmeleri gelmeyecek. :)

Driver kurulumu yada update için program kullanmayın. Resmi sitesinden bakın driver varsa kurun. Özellikle ekran kartı. Sonra elinizde patlamasın

Bence de Windows 7 kullanmak riskli olabilir. Bi' daha güncelleştirme ve hata düzeltmeleri gelmeyecek. Zararınızı kim ödeyecek? :)
Yemin ederim 7 de hiç bir soru yok zaten düşürsem ilk iş defenderi kapatmak bunu hemen yaparım 10 da hemen yaparım ram kullanım aşıyosa neden yapmayalım?

Moderatörün son düzenlenenleri: