- Konuyu başlatan
LAST ONE
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
tamam sağolunArtık sadece Warez sitelerinde var çünkü Microsoft desteği kesti.
tamam sağolunArtık sadece Warez sitelerinde var çünkü Microsoft desteği kesti.
Max win7 için var.bu arada windows 10 a via chrome9 ekran kartı sürücüsü varmıdır
8.1 dede var bende sürücüsüMax win7 için var.
Bazen eski sürüm sürücüler sonraki sürümlere de kurulabiliyor mesela ben Vista sürücüsünü 7'ye kurmuştum.8.1 dede var bende sürücüsü
Yapmayın etmeyin hocam Aero'nun en saçma versiyonu var o sürümde. Win10 kadar ram yiyor.Aynen vista adamdır o konuya benim bitince yine gircem.
Hiçte zor değil. Windows dan kat kat daha kolay bir kullanımı var oyun oynamayacaksanız.Lunix kurmayın Windows gibi kullanımı kolay değil ve çok farklı Windows Vista Sp2 Home Premium deneyin.
ayn bu arada neyse iyi geceler ben win 8.1 lite kurmaya kaçar bye byeYapmayın etmeyin hocam Aero'nun en saçma versiyonu var o sürümde. Win10 kadar ram yiyor.
ayn bu arada neyse iyi geceler ben win 8.1 lite kurmaya kaçar bye byeYapmayın etmeyin hocam Aero'nun en saçma versiyonu var o sürümde. Win10 kadar ram yiyor.
byeayn bu arada neyse iyi geceler ben win 8.1 lite kurmaya kaçar bye bye
Hocam "Vur dedik öldürdün" diye bir laf vardır ya tam o yani niye Tiny Core'a düştük kiLubuntu veya Tiny Core Linux kurun.
Hocam yapmayın etmeyin Win10 1511 ile aynı kaynak tüketimine sahip son sürüm chrome discord bile kurulmuyor XP var mis gibi.Windows Vista en iyi Windows yeni bilgisayara bile kurulmalı Windows 10 kadar gereksiz sürüm yok stabilliği olmayan suç vistada değil sizin kafanızda.
Hocam ben kendim kullanıyorum gayet güzel uğraştırdığı söylenemez ve Windows'dan daha güvenli. Pcbilgilisi'nin troll olduğunu düşünüyorum zaten. Vista gibi eski Windows sürümleri kullanmayınız, bir sürü virüs girer vb.linuxla ilgim pek fazla yok siz linuxmu kullanıyorsunuz?
Hocam kaç gündür forumlarda Vista fanboyluğu yapıyorsun. Vista günümüz için aşırı eskimiş bir işletim sistemi, kullanılmamalı normal şartlarda Windows 7 bile kullanılmamalı ama Vista yerine 7 kullan daha iyi cidden hatta Tiny Core GNU/Linux kullan daha bile mantıklı.Windows Vista en iyi Windows yeni bilgisayara bile kurulmalı Windows 10 kadar gereksiz sürüm yok stabilliği olmayan suç vistada değil sizin kafanızda.
Hiç te en iyi Windows değil. En iyi Windows 10 dur. Vista kullanmak saçmalık. Nostalji istiyorsanız Xp kurabilirsiniz. Ama Vista kurulmaz.Windows Vista en iyi Windows yeni bilgisayara bile kurulmalı Windows 10 kadar gereksiz sürüm yok stabilliği olmayan suç vistada değil sizin kafanızda.
GNU/Linux dağıtımı kur o zaman? Tam fakir işi o mantıkla bedava ve neredeyse patates de bile çalışıyor bazı dağıtımlarDeğil bana göre biz fakiriz zaten çok bile.
günümüz için kötü bir işletim sistemi hatta ilk çıktığında bile kötüydü bunu daha kaç kere daha dememiz lazım.Windows Vista ile dalga geçmeyin yeter.
Düşük sistem için linux var. Zaten o sistemde oyun oynamayağı için linux en iyisi. Driver derdi yok. Lisans derdi yok. Gereksiz onlarca uygulama yok. Vista eski. Günlük kullanım için rezalet.Düşük sisteme gelince fakir onun için Windows 10 8.1 zengin işi 7 vista Xp fakir işi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vista sevmeyen fanboyu var haberimizde varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xp driver kurmak zor 7 de yavaş.
Hocam kendi kendine kuruyor hatta ekran kartı dirverlarını eğer AMD ise. Nvidia kısımı da dert değil, sadece RTX gibi yeni teknolojiler gelmedi ama onlarda gelir diye düşünüyorum yakında.z
Hocam ama sürücü nasıl Linux da.
Tüm sürücüler yüklü gelir.z
Çoğunlukla sürücü kurmanız gerekmez, kernele entegre edilmişlerdir ama eğer gerekirse içerisindeki sürücüler uygulamasından yüklenir, eğer o şekilde yüklenmeyen bir donanıma(mesela bazı nvidia kartlar) sahipseniz el ile kurmanız gerekir ancak kurması kolaydır zaten onları da.Hocam ama sürücü nasıl Linux da.
NVIDIA marka bir ekran kartın yoksa sürücüler konusunda uğraşacağını sanmam.z
Kendisi otomatik kurar sürücüyü. Sıkıntı olacağını sanmam.Peki intek ekran kartı.
AMD'den kastım ekran kartı olaraktı. Intel'de sorun çıkarmıyor hocam çoğu entegre geliyor hatta sistem kötüyse hafif bir GNU/Linux distrosu kurarsan uçar sistem.Intelse Hocam çok kötü sistemde zaten.
Hocam çok istersen Vista teması kurarsın zaten.Bana göre değil çünkü vista görünümü hoşuma gidiyor.
Ekstra sürücü kurmanız gerekmez.Peki intek ekran kartı.
Evet öyle saçma bir şey var ama zaten kendin özelleştirebiliyorsun.Winbuntu.
Bu tarz oturumlar neden kullanılıyor anlayan varsa söylesin, memnun olurum. Ben GNU/Linux kullandığımı bilmeyeceksem neden kullanayım ki?Winbuntu.
Mint XCFE falan var zaten? Ubuntu o kadar da hafif değil 4GB ram istiyor diye biliyorum.Hafif olduğu için.