Windows 8.1 Hızlandırma

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Her sistemin sıkıntıları, sorunları, güvenlik açıkları vardır mutlaka. Win 7 için çok uğraş verildi bundan olabilir..
İnfaz gibi yargınız için sağ olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stabil sürümler dedim bu yüzden ya :)
Güncellemeleri yapmayın derler, doğrudur zaten.
Güncellemeler yapılmazsa istediği oyunu oynayamayacaktı ama. :D

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Her sistemin sıkıntıları, sorunları, güvenlik açıkları vardır mutlaka. Win 7 için çok uğraş verildi bundan olabilir..
İnfaz gibi yargınız için sağ olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stabil sürümler dedim bu yüzden ya :)
Güncellemeleri yapmayın derler, doğrudur zaten.
Windows 10'un stabil bir sürümü varmış,tuhaf gerçekten,daha önce o kadar kullandım hiç çökmediğine yada saçma sapan hatalarla boğuşmadığımı hatırlamıyorum gerçekten.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Windows 10'un stabil bir sürümü varmış,tuhaf gerçekten,daha önce o kadar kullandım hiç çökmediğine yada saçma sapan hatalarla boğuşmadığımı hatırlamıyorum gerçekten.
Ewet bende karşılaşıyorum, linux da siz hataya rastlamıyorsunuz galiba..?

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Arkadaşlar boşuna tartışmaya girmişsiniz. Aslında herkes haklı sayılır. Ssd olmadan eski sistemlerde windows 10 kurtarmaz. 4. Nesil ve sonrası belki kurulabilir lakin hdd ile bir iki tık yavaş çalışacaktır. Burada konuyu açan arkadaş da da sıkıntı var. Sadece rami yazmış. 6 gb ne diğer sistem bilgileri yok. Ddr 4 mü 3 mü 2 mi ? Sistem eski ise vista bile oluru var. Diyeceklerim bunlar. Eski sistemler ssd olsun olmasın daima hızlı çalışacaktır.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Arkadaşlar boşuna tartışmaya girmişsiniz. Aslında herkes haklı sayılır. Ssd olmadan eski sistemlerde windows 10 kurtarmaz. 4. Nesil ve sonrası belki kurulabilir lakin hdd ile bir iki tık yavaş çalışacaktır. Burada konuyu açan arkadaş da da sıkıntı var. Sadece rami yazmış. 6 gb ne diğer sistem bilgileri yok. Ddr 4 mü 3 mü 2 mi ? Sistem eski ise vista bile oluru var. Diyeceklerim bunlar. Eski sistemler ssd olsun olmasın daima hızlı çalışacaktır.
EywAllah, insanlar sorunları çözmek yerine insanların sorunlarını aramaya koyulmuş, bilgi için sağ olun ?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Hiçbir hata almazsın. Ama Microfost Wintost’ta klasöre girmek için komut girersin PC çöker.
Klasöre girip diski çöpe dönmesi baya tuhaf gerçekten.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Hata almamanız hayret verici. Klasöre girmek için nasıl yetki veriyorsunuz ki klasör dayanamayıp sistemi çökertiyor, way be.
Yetki bile vermiyoruz aslında,bu konuya bakarsan seviniriz,nasıl klasöre girip bilgisayarın diski yok ediliyor görürsün belki. :D

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Klasöre girip diski çöpe dönmesi baya tuhaf gerçekten.
Hatalar var zaten, ancak bunu yeni duydum ?

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Diskteki hataları meydana çıkaran bir kod olması lazım ancak sistem açık vermiş ve sistem diskini tamamen temizlemiş büyük ihtimalle. Geçmiş olsun
Yetki bile vermiyoruz aslında,bu konuya bakarsan seviniriz,nasıl klasöre girip bilgisayarın diski yok ediliyor görürsün belki. :D

Reaksiyon puanı
588
İşte bahsettiğim hata!

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Diskteki hataları meydana çıkaran bir kod olması lazım ancak sistem açık vermiş ve sistem diskini tamamen temizlemiş büyük ihtimalle. Geçmiş olsun
Bu basit açığı kullanan baya fazla virüs ortaya çıktığı için Windows 10 kullanıcılarının Antirivirüs yazılımı edinmesinde yarar var.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Bu basit açığı kullanan baya fazla virüs ortaya çıktığı için Windows 10 kullanıcılarının Antirivirüs yazılımı edinmesinde yarar var.
Aynen basit bir şekilde, ; .exe .bat .vbs şeklinde virüsler üretilebilir. Ancak bir çok antivirüs şirketi bu tür olayları takip etmekte ve önlem almakta.