Windows 8.1 Hızlandırma

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Dalga mı geçiyorsunuz windows 10:
en ağır
en sorunlu
en yavaş
en bozuk ostur özellikle düşük sistemlerde
Ben dalga geçmiyorum.
Gördüğümü söylüyorum.
Donanım olarak sistemlere ağır gelebiliyor, doğrudur. Stabil çalışan orjinal sürümleri mevcut ki hatasız os yok galiba. Ha tabi mac os kurma ihtimali de var. Yavaş değil kesinlikle

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Yani ban sebebini anlamadım ama birileri kızmış sanki..
Win 10 = vista 2 ?
Forumunun huzurunu bozmamalı ve sizin için şöyle bir kuralda var.

"14-) Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir."

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Yanlış bilgi vermek güzel bir sebep
Yanlış bilgiyi siz nasıl yanlış tanımlıyorsunuz anlam veremedim ancak yabancı yt kaynaklarında kıyaslamalar görmüştüm. Bi göz atabilirsiniz ki bende eski sistemlerde her sistemi kurup denemiştim. Belliki yorum yapmak ban sebebi(!)

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Yanlış bilgiyi siz nasıl yanlış tanımlıyorsunuz anlam veremedim ancak yabancı yt kaynaklarında kıyaslamalar görmüştüm. Bi göz atabilirsiniz ki bende eski sistemlerde her sistemi kurup denemiştim. Belliki yorum yapmak ban sebebi(!)
Yorum yapmak değil geçersiz argümanlar ile yanlış yönlendirme yapıp bir de onu savunmak ban sebebidir bence.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Forumunun huzurunu bozmamalı ve sizin için şöyle bir kuralda var.

"14-) Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir."
Yanlış bilgi verdiğim nerden çıktı?
Burada linux önerin diyen de var win 8 dormat atın diye de, insanlar burada görüş ve tecrübelerini sunuyor. Kurala aykırı davrandığımı düşünmûyorum

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Yanlış bilgi verdiğim nerden çıktı?
Burada linux önerin diyen de var win 8 dormat atın diye de, insanlar burada görüş ve tecrübelerini sunuyor. Kurala aykırı davrandığımı düşünmûyorum
Tamam ama Windows 10'un Windows 8.1'den ne daha hızlıdır ne daha kararlıdır hatta tam tersidir,yanlış yönlendirmeyi burada yapıyorsunuz.Neyse yeter bu kadar.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Eski sistemlerde 10'un 7'ye göre daha performanslı çalışacağını söylüyorsunuz. Bu bir yanlış bilgidir.
Neye göre, testiniz mevcut mu sizin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam ama Windows 10'un Windows 8.1'den ne daha hızlıdır ne daha kararlıdır hatta tam tersidir,yanlış yönlendirmeyi burada yapıyorsunuz.Neyse yeter bu kadar.
Haklı olabilirsiniz, ben burada yaptığım teste ve gördüklerime göre çözüm önerisi sundum. Yanlışım varsa affola

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Ewet farkındayım ancak, yanlış olduğunu bana kanıtlayın yani sizin benim görüşümü neden yanlışladığınızı anlamadım?
Evet. Yanlış yönlendirdiğinizi kabul etmelisiniz burada bana katılan başka arkadaşlarda var.

nasıl geri vites yapılır
Burada belliki bir kaç insan benim yanlış söylediğimi söylüyor, neden yanlış diyorum? Sebep yok.. tartışmaya gerek de yok.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ewet farkındayım ancak, yanlış olduğunu bana kanıtlayın yani sizin benim görüşümü neden yanlışladığınızı anlamadım?

Burada belliki bir kaç insan benim yanlış söylediğimi söylüyor, neden yanlış diyorum? Sebep yok.. tartışmaya gerek de yok.
Eski sistemlerde 8.1 veya 7 daha iyi olacaktır. (İsterse Linux dağıtım kurabilir. :D)

Windows 10 eski sistemlerde özellikle HDD varsa çok fazla yavaşlatacaktır ve güncellemeleride çok sorunlu olabiliyor.

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Tamam. Yönetim geliyor.

Evet şu an old oldun. Havalı gözükeceksin.
Yönetim iyidir kullanıcıların elinde patlayacağız yoksa.
Havalı olmak gibi bir amacım yok

Eski sistemlerde 8.1 veya 7 daha iyi olacaktır. (İsterse Linux dağıtım kurabilir. :D)

Windows 10 eski sistemlerde özellikle HDD varsa çok fazla yavaşlatacaktır ve güncellemeleride çok sorunlu olabiliyor.

Bilgi için sağ ol, sorunlar var ise çözüm üretmek daha iyi bir seçenek öyle değil mi..

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Yönetim iyidir kullanıcıların elinde patlayacağız yoksa.
Havalı olmak gibi bir amacım yok

Bilgi için sağ ol, sorunlar var ise çözüm üretmek daha iyi bir seçenek öyle değil mi..
Çözümü en kolay ve en rahatı format oluyor genelde. (Şimdi yine sorarsın emin misin diye evet, eminim özelden bir üye güncellemeleri yaptı bilgisayarı çöktü sonra format atmak zorunda kaldı.)

KnoZH|Upgrade

Asistan
Reaksiyon puanı
138
XP’de kötüydü. Bence en stabili Windows 7 oldu. Ama senin gibi daha Windows XP’nin kurulum slaytını bile izlememiş kişiler WinXP’ye sorunsuz diyorlar.
Her sistemin sıkıntıları, sorunları, güvenlik açıkları vardır mutlaka. Win 7 için çok uğraş verildi bundan olabilir..
İnfaz gibi yargınız için sağ olun.

Çözümü en kolay ve en rahatı format oluyor genelde. (Şimdi yine sorarsın emin misin diye evet, eminim özelden bir üye güncellemeleri yaptı bilgisayarı çöktü sonra format atmak zorunda kaldı.)
Stabil sürümler dedim bu yüzden ya :)
Güncellemeleri yapmayın derler, doğrudur zaten.