Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yav ben bunu yüklerken anıden ekran gıttı sonradan ıse dahada bılgıssayar acılmadı yan acılıor ama baslatma ekranı gelmıııyor neden acıl yardım pcm lenovo z500 lutfen yardım edın
sevgili kardeşim aynı sorunu bende yasadım vatan bilgisayara gitdiğimde format atmışlardı. daha sonra yeniden 8.1 i yükledim yine aynısını yaptı. şimdi senin bu tavsiye linkini uyguladım sorun çözüldü. ALLAH razı olsun. teşekkür ederim. murat..
ben de samsung 8.1 bilgisayar var ekran parlaklığı sorunu yaşıyodum kendi özel formatını attıkdan sonra düzeldi 1 hafta sonra yine bozuldu nasıl halledebilirim...
arkadaşlar benimde bi sorum var bilenler yardımcı olursa süper olur. pc yeni değiştirdim dizüstü var şuan ve windows 8.1 işletim sistemine sahip, bunda ekra ayarlarına nereden ulaşabilirim hiç bilmiyorum. resmen sudan çıkmış balık olduk monitör 5 dk bile dayanmıyor, işlem yapılmadıgında 5 dk içinde monitör kararıyor, bunu uzatmak istiyorum. en erken yarım saat içinde karartsın mesela.. umarım anlatabilmişimdir.
onurmx çok saol bende de aynı model bilgisayar var her 1.8.1 güncellemesinden sonra ekran parlaklığı tuşuna bastığımda ekran gidiyordu bu yüzden eskiden ayarlardan bilgisayarı tamamen sıfırlıyodum baya zamanımı alıyordu şimdi ise çok kolay bir şekilde hallletim