Windows 8.1 ekran parlakliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurmx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav ben bunu yüklerken anıden ekran gıttı sonradan ıse dahada bılgıssayar acılmadı yan acılıor ama baslatma ekranı gelmıııyor neden acıl yardım pcm lenovo z500 lutfen yardım edın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sevgili kardeşim aynı sorunu bende yasadım vatan bilgisayara gitdiğimde format atmışlardı. daha sonra yeniden 8.1 i yükledim yine aynısını yaptı. şimdi senin bu tavsiye linkini uyguladım sorun çözüldü. ALLAH razı olsun. teşekkür ederim. murat..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
emeğe saygı teşekkürler ben de servise göderecektim ama sayeniz de bu sronu çözmüş oldum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onurmx Helal Olsun Kardeşim daha oncede olmustu recov mu reset mi ne atmıştık sayende ugrasmadan 2 dk da sorunu cözdük :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onurmx Eywallah sayende cozuldu daha once de aynısıyla karsıladık formatlamak zorunda kaldım ama sayende 2 dk da hal oldu eyw adamım :)[/COLOR]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu driveri kuramıyorum hata veriyor. Sistem bü yüklemiyi yapamaz gibisinden bi hata alıyorum yardım edermisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok sağolun. dedim heralde pc bozuldu yine servise vericektim 2 dakkada halloldu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar işe yaramıyorsa bilgisayarınızın kendi sitesinden bulup indirin her bilgisayarın formatı aynı değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben indirdim yeniden başlatmanız gerek dedi başlattım hiçbir değişiklik olmadı başka birşey daha yapmam gerekiyor mu acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de samsung 8.1 bilgisayar var ekran parlaklığı sorunu yaşıyodum kendi özel formatını attıkdan sonra düzeldi 1 hafta sonra yine bozuldu nasıl halledebilirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Pc Lenovo g50-70 sizin verdiğiniz driveri kurarsam olurmu bana olmazsa siteden neyin driverini kuracam bi yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde bi sorum var bilenler yardımcı olursa süper olur. pc yeni değiştirdim dizüstü var şuan ve windows 8.1 işletim sistemine sahip, bunda ekra ayarlarına nereden ulaşabilirim hiç bilmiyorum. resmen sudan çıkmış balık olduk :) monitör 5 dk bile dayanmıyor, işlem yapılmadıgında 5 dk içinde monitör kararıyor, bunu uzatmak istiyorum. en erken yarım saat içinde karartsın mesela.. umarım anlatabilmişimdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim dediğin linkden düzelttim allah razı olsun senden şimdi sırf sana teşekkür etmek için geri geldim buraya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun vebde var ekran parlaklığını ne azaltabiliyorum ne arttırabiliyorum yukarıdaki driver i indirsem olur mu ? ama benim ki samsung

S

SDN Okuru

SDN Okuru
parlaklık bende de birden gitti ve yukarıdaki linke tıklayınca düzeldi teşekkürler ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah tutuğunu altın etsin allah sevdiğine kavuştursu allah ne muradın varsa versin
Bi dal Captain black varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onurmx çok saol bende de aynı model bilgisayar var her 1.8.1 güncellemesinden sonra ekran parlaklığı tuşuna bastığımda ekran gidiyordu bu yüzden eskiden ayarlardan bilgisayarı tamamen sıfırlıyodum baya zamanımı alıyordu şimdi ise çok kolay bir şekilde hallletim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
samsung marka bilgisayarımda bu sorun oluştu. Ekran kartı driverlarımda güncel ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah tuttuğunu da tutmadığını da altın etsin kardeşim sağol :)