• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 (starting windows)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi bugün bilgisayara format attım geçenlerde netten indirdiğim yeni win7 sp1 ile aslında win7 vardı bende ama kurulduktan sonra baya bir güncelleme olayı oluyordu bende uğraşmaktansa yeni güncellenmiş halini indireyim dedim neyse sorunsuz bir şekilde kuruldu her şey normal ama merak ettiğim önceki win7 kurulu iken başlarken windows başlatılıyor yazısı çıkıyordu ama bu yeni kurduğum win7 açılırken starting windows diye başlıyor ondan sonrası normal acaba indirdiğim win7 den mi kaynaklanıyor yoksa bunun bir ayarı var mı tüm dil ayarları türkçe olarak ayarlı bildiğim kadarı ile sizce ne yapayım böyle kullanayım mı yoksa bunun bir ayarı var mı düzeltmek için yoksa silip eskisini mi yük leyim kafam karıştı size danışayım dedim...:confused1:

56f0n.png

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Resimde gözüken karşılama ekranı ve sistem hesaplarına tik at ve bilgisayarı yeniden başlat.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Eğer o yazı senin için önemliyse eskisini kur. :)

Reaksiyon puanı
2,148

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eğer o yazı senin için önemliyse eskisini kur. :)

Yok hocam önemli değil de ileride bir sorun çıkartır mı onu merak ettim açıkçası. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

O yazı değiştirilebilir. Sanırım indirdiğin windows 7 ingilizce sürüme türkçesi entegre edilmiş hali. İlk elden türkçe olsa öyle yazmazdı.

Değiştirebileceğin program;
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/220708-guzel-bir-boot-animasyonu-windows-7-a.html

Bu program aslında başlangıçtaki animasyonu değiştiriyor ama yazıları da bununla değiştirebilirsin.

Teşekkür ederim hocam deniyorum şimdi.. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

O yazı değiştirilebilir. Sanırım indirdiğin windows 7 ingilizce sürüme türkçesi entegre edilmiş hali. İlk elden türkçe olsa öyle yazmazdı.

Değiştirebileceğin program;
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/220708-guzel-bir-boot-animasyonu-windows-7-a.html

Bu program aslında başlangıçtaki animasyonu değiştiriyor ama yazıları da bununla değiştirebilirsin.

Hocam bu programın 64bit olanı var mı acaba..?