Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar işletim sisteminin MD5 ve Sha değerini nasıl öğrenebilirim???

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar işletim sisteminin MD5 ve Sha değerini nasıl öğrenebilirim???
http://beeblebrox.org/hashtab/HashTab Setup.exe

Dosyayı indirip kurduğunuzda iso dosyasının üzerinde sağ tıklayıp özellikler derseniz o dosyayla ilgili değerleri resimde olduğu gibi görebileceksiniz..

hashtab.png

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum daha 3-4 güne kadar hiç sorun yokken artık böyle bi sorun olmaya başladı
sorunum klasörler veya masaüstünde yaptığım değişiklikler sağ tıklayıp yenile diyene kadar olmuyo
örnek olarak bi dosya indirdiğimde karşıdan yüklenenler klasöründen dosyayı alıp masaüstüne atınca atma işlemini gerçekleştiriyo ama görünürde hiç değişiklik olmuyo sağ tıklayıp yenile yapınca düzeliyo anlamadım ne olduğunu

ayrıca dosya transfer hızı da çok düştü dosyayı kopyalarken 10 mb/s den başlayıp yavaş yavaş kblara kadar düşüyo büyük boyutlu programlarda

lütfen yardım edin çaresiz kaldım format atmadan nasıl düzeltebilirim

edit:nasıl yaptım anlamadım ama bi şekilde düzeldi saatlerdir uğraşımın karşılığını aldım yinede herkez saolsun :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
windows 7 ultimate N kurdum. Biliyosunuz mediaplayer yok. Windowsun sitesinden indirdim güncelleştirmesini 200 küsür Mb, neyse media center kuruldu ama media player düzgün yüklenemedi diyo, tekrar kaldırdım kurdum, tekrar indirdim, google da aramama rağmen benim gibi başına gelen biride yok galiba, ilginç, çözebilecek var mı aceba meraktayım.. .

warof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler beni pc sistemim

asus p5k se
işlemci e6850 core 2 duo 3.0
ram 3 gb kingston ddr2 800
ekran kartı sparkle 8800gts 512
segate 250 gb hdd
asus vento ta9a1

vindows 7 yi kaç kere indirdim yükledim farklı yerlerden ama hepsinde aynı sorun pc yi kapatıyorum monitör kapanıyor fakat fanların hepsi (işlemci- kasa- ekran kartı) çalışmaya devam ediyor 1 gün bekledim yine kapanmadı bios u sitesinden güncelledim fdisk attım formatın hertürlüsü ama genede düzelmedi hiç böyle bir sorun yaşamadım xp vista uzun zaman kullandım bana yardımcı olabilirmisiniz :unsure:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
windows 7 ultimate N kurdum. Biliyosunuz mediaplayer yok. Windowsun sitesinden indirdim güncelleştirmesini 200 küsür Mb, neyse media center kuruldu ama media player düzgün yüklenemedi diyo, tekrar kaldırdım kurdum, tekrar indirdim, google da aramama rağmen benim gibi başına gelen biride yok galiba, ilginç, çözebilecek var mı aceba meraktayım.. .

Önceden windows 7 için wmp 11 kurmaya çalışmışsın sanırım.. Sorun ondan kaynaklanıyor.. Çözüm bulursan banada haber ver :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum daha 3-4 güne kadar hiç sorun yokken artık böyle bi sorun olmaya başladı
sorunum klasörler veya masaüstünde yaptığım değişiklikler sağ tıklayıp yenile diyene kadar olmuyo
örnek olarak bi dosya indirdiğimde karşıdan yüklenenler klasöründen dosyayı alıp masaüstüne atınca atma işlemini gerçekleştiriyo ama görünürde hiç değişiklik olmuyo sağ tıklayıp yenile yapınca düzeliyo anlamadım ne olduğunu

ayrıca dosya transfer hızı da çok düştü dosyayı kopyalarken 10 mb/s den başlayıp yavaş yavaş kblara kadar düşüyo büyük boyutlu programlarda

lütfen yardım edin çaresiz kaldım format atmadan nasıl düzeltebilirim

edit:nasıl yaptım anlamadım ama bi şekilde düzeldi saatlerdir uğraşımın karşılığını aldım yinede herkez saolsun :D
DVD+RW kaynağından kopyalama hızı :yes:
2zs4tnm.jpg

O bahsettiğin takılma benim de başıma gelmedi değil..
Fakat çoktandır yaşamadım ve şu an problem yok.
Advanced System Care gibi bir araç tavsiye ederim.

2gwasro.jpg

Bir N kaldı denemediğim, demek ki onu da denememiz gerekiyor :w00t:
Windows Özelliklerini Aç/Kapat kısmında Medya Özellikleri ve alt başlıklar (Windows Media Center/Player) var mı baktınız mı?

r016c8.jpg

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi günler geçen gün torrentten bi şarkı indirmeye çalıştım inmedi ancak karşıdan yüklenenler klasörünün içinde bi dosya kalmış silemiyorum u torrentten çıktım güvenli modda denedim gene de silinmedi. Yardımcı olabilir misiniz

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bir N kaldı denemediğim, demek ki onu da denememiz gerekiyor :w00t:
Windows Özelliklerini Aç/Kapat kısmında Medya Özellikleri ve alt başlıklar (Windows Media Center/Player) var mı baktınız mı?

r016c8.jpg

onuda yaptım kaldırdım tekrar kurdum vesayre vesayre sanırım format atıp güncelleştirmeyi kurmayı denemek tek çare.. .

---------- saat 13:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:04 eklenmişti ----------

iyi günler geçen gün torrentten bi şarkı indirmeye çalıştım inmedi ancak karşıdan yüklenenler klasörünün içinde bi dosya kalmış silemiyorum u torrentten çıktım güvenli modda denedim gene de silinmedi. Yardımcı olabilir misiniz

Utorrente giirp indirilmişlere yada indirilenlere bakıp ordan silmeyi dene

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
utorrentte de birşey görünmüyor malesef:( 0 kblik bişey zaten ne dosyası olduğu da belli değil. Bitürlü silemedim gitti

hüsnü89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende hp 1144 et laptobuma windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Hp sitesinden 64 bit driverların hepsini tek tek yükledim.Ancak açılışta hoşgeldiniz bölümünde fazla bekliyo.Bilgisayar 1 dakika 10 sn gibi bir sürede açılıyor.Yardımcı olursanız sevinirim...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Arkadaşlar bende hp 1144 et laptobuma windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Hp sitesinden 64 bit driverların hepsini tek tek yükledim.Ancak açılışta hoşgeldiniz bölümünde fazla bekliyo.Bilgisayar 1 dakika 10 sn gibi bir sürede açılıyor.Yardımcı olursanız sevinirim...

bilgisayarının özellikleri nedir ?

teknosa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 Ultimate N ile BS Player kullanarak divx -video izlemek istediğimde aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

desk.jpg

teknosa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dirext X yükledim bi oyun CD sinden, ancak hala aynı hatayı veriyor.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bu filmi BSPlayer denilen oynatıcıda oynatmaya kalkınca sizdeki aynı yanıtı aldım. Fakat KMPlayer beni yanıltmadı :)

2n03jio.jpg

teknosa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen hocam, demek ki sorun BS Playerdaymış.

Peki Windows 7 Ultimate N için medya playerı yükleme şansımız var mı acaba?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Eğer yüklemediyseniz,
KMPlayer 2.9.4.1436 Beta 1
Not : Kurulum esnasında seçili işaretlerini kaldırarak Ask toolbar ı kurmayın..
...
Media Player ve Media Center işlerine sabah bakacağım..
Sonucu burada paylaşırım..

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar windows media center'dan çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardım edebilecek varse eğer? ayriyetten hepinize iyi geceler
Açıklama:
Stopped working

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: CLR20r3
Sorun İmzası 01: ehshell.exe
Sorun İmzası 02: 6.1.7600.16385
Sorun İmzası 03: 4a5bccdc
Sorun İmzası 04: mcstore
Sorun İmzası 05: 6.1.0.0
Sorun İmzası 06: 4a5bda1e
Sorun İmzası 07: 1a1
Sorun İmzası 08: f5
Sorun İmzası 09: System.InvalidOperationException
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
arkadaşlar windows media center'dan çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardım edebilecek varse eğer? ayriyetten hepinize iyi geceler
Hiç mi açılmıyor, açıldıktan sonra mı bu hatayı veriyor ?

.........
...
Media Player ve Media Center işlerine sabah bakacağım..
Sonucu burada paylaşırım..
% 100 dedikten sonra hata verdi :(
Uzunca bir süre yaptığı değişiklikleri geri almakla uğraştı vs.
Kısaca Media Center ve Media Player kurulamadı. :(

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıntı:
PaRRaZit´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle herkese selamlar,

Arkadaşlar benim sorunum başlıktada belirttiğim gibi ağ bağlantısı sorunu.Sorunumu kısaca anlatmaya çalışayım.Evde iki adat bilgisayar kullanıyoruz ve ikisindede Windows 7 Ultimate Final sürümü yüklü.İkisininde bütün driverleri Windows 7 uyumlu,güncel ve çalışıyor.İki bilgisayarda birbirlerinin ağ haritasında gözüküyor.Fakat nedense bilgisayarlar arasında bir türlü ağ bağlantısı kuramıyorum.Daha doğrusu binde birde olsa kafasına göre görebiliyor.Daha öncede aynı donanımla xp ve vistada kullandık iki bilgisayardada ağ bağlantısında hiçbir sorun olmadı hatta çok rahattı.Windows 7'de neden olmadı anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim :confused1::confused1::confused1:

Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz..

Önce şu anda kurulu olan ev ağı vs. ne varsa kaldıralım.

Yönetici haklarına sahip olan bir kullanıcı ile ev ağını yeniden oluşturalım..Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz..

Önce şu anda kurulu olan ev ağı vs. ne varsa kaldıralım.

Yönetici haklarına sahip olan bir kullanıcı ile ev ağını yeniden oluşturalım..

2gy0gv6.jpg

Not: Her iki bilgisayarda da bu işlemi yapmalısınız..

Sonra dilediğiniz dosyayı, klasörü, sürücüyü dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz..

2ihmoup.jpg

Dostum çok teşekkür ederim ama dediğini yapınca bu pencere çıkıyor ve hiçbirşey olmuyor.

warof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler beni pc sistemim

asus p5k se
işlemci e6850 core 2 duo 3.0
ram 3 gb kingston ddr2 800
ekran kartı sparkle 8800gts 512
segate 250 gb hdd
asus vento ta9a1

vindows 7 yi kaç kere indirdim yükledim farklı yerlerden ama hepsinde aynı sorun pc yi kapatıyorum monitör kapanıyor fakat fanların hepsi (işlemci- kasa- ekran kartı) çalışmaya devam ediyor 1 gün bekledim yine kapanmadı bios u sitesinden güncelledim fdisk attım formatın hertürlüsü ama genede düzelmedi hiç böyle bir sorun yaşamadım xp vista uzun zaman kullandım bana yardımcı olabilirmisiniz :unsure:

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Kart okuyucu problemi var hocam bi görüyor bi görmüyor çalışmıyor tanımıyor card readeri...