Hedgehog!
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar işletim sisteminin MD5 ve Sha değerini nasıl öğrenebilirim???
http://beeblebrox.org/hashtab/HashTab Setup.exeArkadaşlar işletim sisteminin MD5 ve Sha değerini nasıl öğrenebilirim???
http://beeblebrox.org/hashtab/HashTab Setup.exe
Dosyayı indirip kurduğunuzda iso dosyasının üzerinde sağ tıklayıp özellikler derseniz o dosyayla ilgili değerleri resimde olduğu gibi görebileceksiniz..
![]()
windows 7 ultimate N kurdum. Biliyosunuz mediaplayer yok. Windowsun sitesinden indirdim güncelleştirmesini 200 küsür Mb, neyse media center kuruldu ama media player düzgün yüklenemedi diyo, tekrar kaldırdım kurdum, tekrar indirdim, google da aramama rağmen benim gibi başına gelen biride yok galiba, ilginç, çözebilecek var mı aceba meraktayım.. .
DVD+RW kaynağından kopyalama hızı :yes:windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum daha 3-4 güne kadar hiç sorun yokken artık böyle bi sorun olmaya başladı
sorunum klasörler veya masaüstünde yaptığım değişiklikler sağ tıklayıp yenile diyene kadar olmuyo
örnek olarak bi dosya indirdiğimde karşıdan yüklenenler klasöründen dosyayı alıp masaüstüne atınca atma işlemini gerçekleştiriyo ama görünürde hiç değişiklik olmuyo sağ tıklayıp yenile yapınca düzeliyo anlamadım ne olduğunu
ayrıca dosya transfer hızı da çok düştü dosyayı kopyalarken 10 mb/s den başlayıp yavaş yavaş kblara kadar düşüyo büyük boyutlu programlarda
lütfen yardım edin çaresiz kaldım format atmadan nasıl düzeltebilirim
edit:nasıl yaptım anlamadım ama bi şekilde düzeldi saatlerdir uğraşımın karşılığını aldım yinede herkez saolsun![]()
windows 7 ultimate N kurdum. Biliyosunuz mediaplayer yok. Windowsun sitesinden indirdim güncelleştirmesini 200 küsür Mb, neyse media center kuruldu ama media player düzgün yüklenemedi diyo, tekrar kaldırdım kurdum, tekrar indirdim, google da aramama rağmen benim gibi başına gelen biride yok galiba, ilginç, çözebilecek var mı aceba meraktayım.. .
Bir N kaldı denemediğim, demek ki onu da denememiz gerekiyor :w00t:
Windows Özelliklerini Aç/Kapat kısmında Medya Özellikleri ve alt başlıklar (Windows Media Center/Player) var mı baktınız mı?
![]()
utorrentte de birşey görünmüyor malesef0 kblik bişey zaten ne dosyası olduğu da belli değil. Bitürlü silemedim gitti
Rise süpersin yaa çok çok teşekkürler sildim sonunda yaa format atıcaktım nerdeyse Allah razı olsunhttp://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.8.exe
Programı kurduktan sonra
![]()
silemediğiniz dosya ve klasörlere aynı şekilde sağ tıklayın..
Arkadaşlar bende hp 1144 et laptobuma windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Hp sitesinden 64 bit driverların hepsini tek tek yükledim.Ancak açılışta hoşgeldiniz bölümünde fazla bekliyo.Bilgisayar 1 dakika 10 sn gibi bir sürede açılıyor.Yardımcı olursanız sevinirim...
Rise süpersin yaa çok çok teşekkürler sildim sonunda yaa format atıcaktım nerdeyse Allah razı olsun
Dirext X yükledim bi oyun CD sinden, ancak hala aynı hatayı veriyor.
Açıklama:
Stopped working
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: CLR20r3
Sorun İmzası 01: ehshell.exe
Sorun İmzası 02: 6.1.7600.16385
Sorun İmzası 03: 4a5bccdc
Sorun İmzası 04: mcstore
Sorun İmzası 05: 6.1.0.0
Sorun İmzası 06: 4a5bda1e
Sorun İmzası 07: 1a1
Sorun İmzası 08: f5
Sorun İmzası 09: System.InvalidOperationException
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Hiç mi açılmıyor, açıldıktan sonra mı bu hatayı veriyor ?arkadaşlar windows media center'dan çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardım edebilecek varse eğer? ayriyetten hepinize iyi geceler
% 100 dedikten sonra hata verdi...
Media Player ve Media Center işlerine sabah bakacağım..
Sonucu burada paylaşırım..
bilgisayarının özellikleri nedir ?
Alıntı:
PaRRaZit´isimli üyeden Alıntı![]()
Öncelikle herkese selamlar,
Arkadaşlar benim sorunum başlıktada belirttiğim gibi ağ bağlantısı sorunu.Sorunumu kısaca anlatmaya çalışayım.Evde iki adat bilgisayar kullanıyoruz ve ikisindede Windows 7 Ultimate Final sürümü yüklü.İkisininde bütün driverleri Windows 7 uyumlu,güncel ve çalışıyor.İki bilgisayarda birbirlerinin ağ haritasında gözüküyor.Fakat nedense bilgisayarlar arasında bir türlü ağ bağlantısı kuramıyorum.Daha doğrusu binde birde olsa kafasına göre görebiliyor.Daha öncede aynı donanımla xp ve vistada kullandık iki bilgisayardada ağ bağlantısında hiçbir sorun olmadı hatta çok rahattı.Windows 7'de neden olmadı anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim :confused1::confused1::confused1:
Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz..
Önce şu anda kurulu olan ev ağı vs. ne varsa kaldıralım.
Yönetici haklarına sahip olan bir kullanıcı ile ev ağını yeniden oluşturalım..Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz..
Önce şu anda kurulu olan ev ağı vs. ne varsa kaldıralım.
Yönetici haklarına sahip olan bir kullanıcı ile ev ağını yeniden oluşturalım..
![]()
Not: Her iki bilgisayarda da bu işlemi yapmalısınız..
Sonra dilediğiniz dosyayı, klasörü, sürücüyü dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz..
![]()