Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar Flash bellekteki 8.000 e yakın küçük boyutlu dosya var toplam boyutu 2 gb bunları kopyala dediğimde win 7 kopyalama yapmıyor dosya sayısını hesaplıyor sonra ölece kapanıyor. Bu hatayı başka alan var mı? (win 7264 kullanıyorum )

Kopyalama işlemlerinde sıkıntı yaşayanlar için:

http://www.codesector.com/download.php adresindeki

icon-tc.gif
TeraCopy 2.01 | 1.5 MB 2K/XP/Vista/7/x64 oldukça etkili bir araçtır.

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
problemim; başlat ambleminin oldugu yerde devamlı bir küçük pencere gözkırpıyor.. gelip gelip gidiyor... deneme yazıyor ve küçük bir ekran... köşesinde çarpı işareti de var.. kapatmak için ama..

çok hızlı gidip geliyor
1 snaiye bile durmuyor.. ama dakikada 50-60 defa yapıyor...

bunun çözümünü bilenimiz varmı..

win7yi güncelledim dün...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
problemim; başlat ambleminin oldugu yerde devamlı bir küçük pencere gözkırpıyor.. gelip gelip gidiyor... deneme yazıyor ve küçük bir ekran... köşesinde çarpı işareti de var.. kapatmak için ama..

çok hızlı gidip geliyor
1 snaiye bile durmuyor.. ama dakikada 50-60 defa yapıyor...

bunun çözümünü bilenimiz varmı..

win7yi güncelledim dün...
Bakmaya ve araştırmaya görev yöneticisinden başlayabilirsiniz..
Hangi programların kurulu olduğunu, adware ya da sponsor program kurulumu var mı diye kontrol ederek devam ederiz.

o6fjnp.jpg

Virüs taraması, adware taraması vs. sonraki adımları takip ederiz.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sevgili Arkadaşlar ne Yaptıysam Olmadı

İnternette Bulduğum Bütün Şeyleri Denedim Güvenlik Duvarını Kapadım Açtım Antivirüsü Devre Dışı Yaptım Ama yok Oğlu Yok

Windows 7 ye Google Earth Ve Chrome Yükleyemiyorum

Aşağıdaki Resimdeki Hatayı Alıyorum . Bilen Biri Yardım Ederse Sevinirim

2222sj.jpg

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

İnternette Bulduğum Bütün Şeyleri Denedim Güvenlik Duvarını Kapadım Açtım Antivirüsü Devre Dışı Yaptım Ama yok Oğlu Yok

Majorgeeks.com
softpedia.com
gezginler.net
gibi bilinen sitelerden indirmeyi denediniz mi?

7dibeNibu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rise Lütfen yardimci olurmusun, 7201 yükledim ing. dili

Tr pketlerini tikladim ama saglam bulamadim, Yol verirmisin lütfen Tskler

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

7dibeNibu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki nasil yapabilirim 7264, gene 2 gb mi indirmem gerekiyor.. pket icin Tskler

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
7264 dediysek tabii o alt sınır.
Güncel olana gelmek daha iyi.
Build 7600 Türkçe ISO larından 2,3 GB civarı bir iso dosyası indirmemiz yeterli

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Google adına ne varsa normal yollardan kaldırıp, kalıntılarını temizledikten sonra programları deneyebilirsiniz.

7dibeNibu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pki rise, bana saglam Build 7600 Türkçe ISO linklerinden yol verirmisin lütfen, Tskler ilgin icin..

shadow542

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 Tükçe kurulumu en son aşama geldiğinde (yeşil çizgi şeklindeki alan nerdeyse tamamıyla dolduğunda) aşağıdaki şekilde bir hata alıyorum. İngilizce olarak kurmak istediğimde hiçbir hata vermeden kurulum tamamlanıyor. "Windows could not configure one or more components. To install windows restart the computer and then restart the installation." Bilgisayarımın özellikleri: Vista ve Windows 7 İngilizce sorunsuz çalışıyor. Türkçe Dil indirip kullanıyorum şuan ama genede Orijinal Türkçe kullanmak istiyorum. Pentium 4 3.06 işlemci 2 gb ram ati radeon x1550 ekran kartı 500 gb harddisk

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

2222sj.jpg

Daha Önce Belirttiğim Sorun Çözüldü.!

www.filehippo.com dan Yüklediğim Setup Sorunsuz Kuruldu

ilgin ve alakan için "rise" Teşekkürler

Böyle Bir Sorunla Karşılaşırsanız Benim bu Yaptığımı Deneyin Diye Kendi Post'umdan Alıntı Yapıyorum

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
pki rise, bana saglam Build 7600 Türkçe ISO linklerinden yol verirmisin lütfen, Tskler ilgin icin..
http://forum.shiftdelete.net/window...-indirin-paylasim-basligi-276.html#post953727

windows 7 Tükçe kurulumu en son aşama geldiğinde (yeşil çizgi şeklindeki alan nerdeyse tamamıyla dolduğunda) aşağıdaki şekilde bir hata alıyorum. İngilizce olarak kurmak istediğimde hiçbir hata vermeden kurulum tamamlanıyor. "Windows could not configure one or more components. To install windows restart the computer and then restart the installation." Bilgisayarımın özellikleri: Vista ve Windows 7 İngilizce sorunsuz çalışıyor. Türkçe Dil indirip kullanıyorum şuan ama genede Orijinal Türkçe kullanmak istiyorum. Pentium 4 3.06 işlemci 2 gb ram ati radeon x1550 ekran kartı 500 gb harddisk
Türkçe kurulum DVD sine Türkçe entegre edilmiş ise hatalı bir DVD olabilir.
İndirdiğiniz yerden sha, crc ve md5 değerlerini kontrol etmelisiniz.
DVD nin Türkçe olması ile kurulumun tamamlanmasının hiç bir alakası yoktur.

Daha Önce Belirttiğim Sorun Çözüldü.!

www.filehippo.com dan Yüklediğim Setup Sorunsuz Kuruldu

ilgin ve alakan için "rise" Teşekkürler

Böyle Bir Sorunla Karşılaşırsanız Benim bu Yaptığımı Deneyin Diye Kendi Post'umdan Alıntı Yapıyorum
Rica ederiz.
Sorunun çözüldüğüne sevindim.

dream3r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeler yüklendikten sonra yeniden başlattığımda "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı. Değişiklikler geri alınıyor." ifadesiyle karşılaşıyorum. Yaklaşık 50 gündür kullanıyorum win7 yi. Bu güne kadarki güncellemelerde bir problem yaşamadım. Hata aldığım güncelleme dosyasını adresinden indirdim ve sorunsuzca yükledim fakat yeniden başlattığımda yine aynı hata geldi.

Dosya:
Windows6.1-KB974431-x86

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Güncellemeler yüklendikten sonra yeniden başlattığımda "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı. Değişiklikler geri alınıyor." ifadesiyle karşılaşıyorum. Yaklaşık 50 gündür kullanıyorum win7 yi. Bu güne kadarki güncellemelerde bir problem yaşamadım. Hata aldığım güncelleme dosyasını adresinden indirdim ve sorunsuzca yükledim fakat yeniden başlattığımda yine aynı hata geldi.

Dosya:
Windows6.1-KB974431-x86

http://support.microsoft.com/kb/974431
adresinden bilgi alabilirsiniz.. (ingilizcedir)

pungentstench

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bitlocker i nasıl iptal edebilirim yada kaldırabilirim acaba ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar bitlocker i nasıl iptal edebilirim yada kaldırabilirim acaba ?

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Yönetimsel Araçlar
Hizmetleri açarak resimdeki gibi devre dışı bırakabilirsiniz.

Not : Bitlocker, varsayılan olarak elle çalıştırılır bir hizmettir.
Varsayılan şekilde bırakmanızı tavsiye ederiz.

r8whno.jpg

man_tar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim windows 7 sürümüm 7100 olan RC 1. Ne dersiniz... MArt ayında kapanacakmış... O zamana kadar devam etsem bir sorun olur mu güncelleme ve destek açısından... tşk...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar benim windows 7 sürümüm 7100 olan RC 1. Ne dersiniz... MArt ayında kapanacakmış... O zamana kadar devam etsem bir sorun olur mu güncelleme ve destek açısından... tşk...

Ürün sahibi deneme süresi sonunu Mart 2010 olarak tayin etmiş.
O zamana kadar rahat rahat kullanabiliriz.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya ben yükledim 7'yi ama firefox sorunlu biraz.mesela şu an baktığınız sayfada sağa tıklarsanız geri tazele linke sağ tıklarsanız yeni sekmede aç menüleri açılır bende kafasına göre tıklıyorum açılıyor menünün devamı aşağı doğru boş bi şey yok.bazen diğer görünmesi gerekenler de görünmüyor.

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Win7 Ultimate diye bir dvd buldum arkadaşımdan önce onun notebook'a kurduk tüm driverları sorunsuz bir şekilde tanıdı ve hiçbir sorun çıkmadan çalıştı. Ben de Toshiba A210-19D model notebook'uma kurdum bazı driverları tanımadı. Tanımadığı driverlar içerisinde ekran kartıda bulunduğu için xp uyumluluk modunda kurdum düzeldi. Fakat diğer tanımadığı driverların ne olduğunu bilmiyorum. Bunu öğrenmek için drivermax, everest gibi programları kurmayı denedim fakat kurulumda sürekli kilitleniyor veya kapanıyor. Deamon tools programını da kurmaya çalıştım yine aynı şekilde kilitlenme yaşadım. Bu kilitlenme ve kapanma sorunu ne olabilir sizce?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ya ben yükledim 7'yi ama firefox sorunlu biraz.mesela şu an baktığınız sayfada sağa tıklarsanız geri tazele linke sağ tıklarsanız yeni sekmede aç menüleri açılır bende kafasına göre tıklıyorum açılıyor menünün devamı aşağı doğru boş bi şey yok.bazen diğer görünmesi gerekenler de görünmüyor.
Firefox adına ne varsa kaldırıp v3.5.3 kurmanız önerilir.

Win7 Ultimate diye bir dvd buldum arkadaşımdan önce onun notebook'a kurduk tüm driverları sorunsuz bir şekilde tanıdı ve hiçbir sorun çıkmadan çalıştı. Ben de Toshiba A210-19D model notebook'uma kurdum bazı driverları tanımadı. Tanımadığı driverlar içerisinde ekran kartıda bulunduğu için xp uyumluluk modunda kurdum düzeldi. Fakat diğer tanımadığı driverların ne olduğunu bilmiyorum. Bunu öğrenmek için drivermax, everest gibi programları kurmayı denedim fakat kurulumda sürekli kilitleniyor veya kapanıyor. Deamon tools programını da kurmaya çalıştım yine aynı şekilde kilitlenme yaşadım. Bu kilitlenme ve kapanma sorunu ne olabilir sizce?
Başlat>Çalıştır>winver.exe
komutu ile sisteminizde kurulu olan Windows yapı numarasını kontrol ederek işe başlayalım:

20t2ot3.jpg

Aynı yapı numarası değil ise önce yapı 7600 ü kurmamız gerek.

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Başlat>Çalıştır>winver.exe
komutu ile sisteminizde kurulu olan Windows yapı numarasını kontrol ederek işe başlayalım:

20t2ot3.jpg

Aynı yapı numarası değil ise önce yapı 7600 ü kurmamız gerek.

Sanırım yanlış bir başlangıç oldu benim açımdan:(
Çünkü ben iş yerinde bu bilgisayarı kullandığım için sistemi tekrar xp'ye çevirdim. Sanırım siz bunu sistem sürümünün rc olup olmadığını anlamak için soruyorsunuz. Sanırım sistem rc idi. Benim burada anlamak istediğim nokta şu; donmaların driver sorunu mu olduğu yoksa başka bir sorun olabilir mi?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sanırım yanlış bir başlangıç oldu benim açımdan:(
Çünkü ben iş yerinde bu bilgisayarı kullandığım için sistemi tekrar xp'ye çevirdim. Sanırım siz bunu sistem sürümünün rc olup olmadığını anlamak için soruyorsunuz. Sanırım sistem rc idi. Benim burada anlamak istediğim nokta şu; donmaların driver sorunu mu olduğu yoksa başka bir sorun olabilir mi?

RC build 7100 ya da build 7600 ise mesele yok. (Tabii tavsiye 7600 )
İkisi arasında kalan ne olduğu belirsiz bir build olmasın tavsiyesi ile yazmıştım. Çünkü 7229 ve 7264 hariç diğerlerinin hepsinde az çok sıkıntılar vardı.
Siz temiz bir kurulum yaparsanız, sürücüleri tek tek kurabiliriz..:yes:

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
RC build 7100 ya da build 7600 ise mesele yok. (Tabii tavsiye 7600 )
İkisi arasında kalan ne olduğu belirsiz bir build olmasın tavsiyesi ile yazmıştım. Çünkü 7229 ve 7264 hariç diğerlerinin hepsinde az çok sıkıntılar vardı.
Siz temiz bir kurulum yaparsanız, sürücüleri tek tek kurabiliriz..:yes:

Anladım. İlginizi için teşekkür ederim. Ee! bu da bana ders olsun. Bir daha buraya danışmadan sistemi kaldırmamak gerekiyor demek ki. En kısa zamanda tekrar kurmayı deneyeceğim. Umarım size işim düşmez ve başınızı ağrıtmam. Tekrar teşekkürler.