arkadaslar benim sistem windows 7 rc 7100.. webcam sorunum var... windows 7 ni yuklediyim ilk haftalarda sorunsuz calisiyordu ama simdi acilmiyor... driverdi sorun yok bence cunku sistem taniyor... yardimci olabilecek var mi?
değişen bir şey olmadı yinede ilginiz için teşekkürler ederim.2Shane nin sorununa çözüm önerisi :
DirectX 9.0c (Mar 09)![]()
Microsoft Corporation - 92.43MB (Freeware)
Download
Latest Version
92.43MB
Yukarıdaki kurulumu yaptıktan sonra da resimde görülen ayarları yaparak oyunu oynayabilirsiniz.
![]()
K4D!R' in sorununa çözüm önerisi:Erişimi engellemiş sitelere örn : youtube nasıl girebilirim jacker fılan denedım olmadı
K4D!R' in sorununa çözüm önerisi:
Sadece youtube açık olması için aşağıdaki konuda yer alan programı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli. (Bu programdan başka birşey kurmuyorum; yetiyor.)
(Anket) Youtube'a tek tıklamayla giriş
Arkadaşlar bu windows nin sürücü engelleme işinden sıkıldım artık hangi yeni versiyonu kursam avermedia tv kartımın vista sürücüsünü kurarken Uyumsuzluk nedeniyle sürücü engellendi. Sisteminizde kararlılık sorunlarına neden olan bir sürücü yüklü. Bu sürücü devre dışı bırakılacak diyor bu ne ya uyumsuzsa uyumsuz neden engelliyonki sürücünün kurulumunu? 7100 da engelleme yapmadı onun dışında bir türlü tv kartımı kuramadım ayrıcana yeni aldığım norton 360 antivürüs programı için de aynı şeyi yapıyor kuruyorum ve kurma esnasında Uyumsuzluk nedeniyle sürücü engellendi. Sisteminizde kararlılık sorunlarına neden olan bir sürücü yüklü. Bu sürücü devre dışı bırakılacak diyor ve eksik kurulum yapıyor bilgisayarınız sonar gelişmiş korunma tarafından korunmuyor diyor korumasını engelliyor programın. PC-meraklısı, sivasspor, rise yardımcı olun nasıl iptal edebiliriz windows 7 nin sürücüyü engellemesini.
Arkadaşlar bu sürücü engelleme olayını nasıl kapatacagımızı bilen yok mu???
Çözüm Önerisi:Merhaba arkadaşlar,
Benim sorunum Ses kartımı tanımaması. Ses kartımın markası: Creative SoundBlaster 5.1.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Çözüm Önerisi:merhabalar benim Ağ la ilgili sorunum var. Bugün itibariyle mevcut 7100 sürümünü upgrade yoluyla 7229 a yükselttim fakat nete giremiyorum nasıl oluyorsa windows update güncelleme yapıyor ama ben giremiyorum.
Denediğim çözüm yolları;
1) firefox lada nete bağlanamıyorum
2) ağ driverını kaldırıp tekrar yükledim yine fayda yok
3) internet explorer ayarlarını sıfırladım proxy ayarlarını kurcaladım gene fayda yok
4)dns ayalarını deiştim gene fayda etmedi
5) windows güvenlik duvarını devredısı bıraktım gene olmadı
sistemimde eset smart security 4 kullanmaktayım. Firewall özelliği aktif olmuyor windows güvenlik duvarını devredısı bıraksamda bırakmasamda. Sorun gider seçeneğini uıygulayarak sorunun windows güvenlik duvarında olduğunu anladım.(windows güvenilk duvarı ağınızı engelliyor olabilir diye bi sorun veriyordu) güvenlik duvarını ne kadar kurcaladıysam olmadı. 7100 sürümünde hiç problem yaşamamıştım. Aksi taktirde sorunu çözemezsem 7100 e geri döneceğim.
Bu durumda sizin önereceğiniz çözüm yolları varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler..
Kurmaya çalıştığımız sürücünün senin ses kartın için değil.olmadığını söylüyor.Didiklerinizi yapmama rağmen aşağıdaki hatayı veriyor.
Kurmaya çalıştığımız sürücünün senin ses kartın için değil.olmadığını söylüyor.
Ses kartı için kurulum CD si var ise onun setup dosyasına uyumluluk modu uygulayabilirsin.
Konuyu araştırmaya devam ediyorum.
degerli tmpuser kardesim
ses kartı driverini yüklemeden önce yada yüklüyse kaldırın ve
Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio driverini yükleyin
PC yi kapatıp acın ve asusun sitesinden indirdiğiniz vista driverini yükleyin inşallah çözüme ulaşırsınız
Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio driverini şu linkten indirebilirsiniz(inşallah link vermem sakıncalı olmaz)
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe
tabiki bunların hepsini yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor
saygılarımla
Çözüm önerisi:arkadaşlar win7 7100 üzerine 7229 kurdum windows old diye bir klasör oluştu.eski win bunu bir türlü silemedim yetkiniz yok diyor bu klasörü nasıl silebilirim yaklaşık 7,5 GB yer işgal ediyor.
teşekkür ederim rise programı bulabilirsem denerim olmazsa bana bir zararı yok dursun ne yapalımÇözüm önerisi:
Windows içinden bu silme işlemini yapmak oldukça uğraştırır. Paragon Drive Copy bootable CD ile (56 MB) NTFS dahil çoğu dosya sistemlerinde, disklerde istediğiniz (isim değiştirme, kopyalama, silme vs.) bazı işlemleri yapabilirsiniz..
Rica ederim.Evet çok ilginç. Senin resimlediğiin ile benimki arasında çok fark var. İlgin için teşekkürler.
akademik6 nın sorununa çözüm önerisi:
- Kurulum dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyoruz.
- Açılan Özellikler penceresinde Uyumluluk sekmesine geçiyoruz
- Resimdeki ayarları yaptıktan sonra onaylayıp kapatıyoruz.
- Şimdi kuruluma geçebiliriz.
- Sürücü uyumluluğu uyarısı çıkarsa ikinci seçenek olan "Yine de kur" seçeneği ile devam ediyoruz.
- Kolay gelsin.
![]()