Muvahhid
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Hayır orjinal değiil ve advanced system care kurulu
Basit bir soru olabilir ama emin olmadığım için soruyorum.
Laptop a win7 yi kurduktan sonra driverları yüklemeye gerek var mı ? Driverları yüklersem performans değişir mi ?
ekran kartı, ana kadar gibi.
Genelde win7 driverleri kendisi yükler. Bigisayarım>özelikler>aygıt yöneticisi dediğinde yüklemediği driver varsa kendin yükleyebilirsin. ama şimdiye kadar her
format atığımda benim bütün driverleri kendisi yükledi. Win7 yüklemişse senin tekrar yüklemeni tavsiye etmem. Sonuçta donanımların tanıtılmış ve işini görüyor![]()
Basit bir soru olabilir ama emin olmadığım için soruyorum.
Laptop a win7 yi kurduktan sonra driverları yüklemeye gerek var mı ? Driverları yüklersem performans değişir mi ?
ekran kartı, ana kadar gibi.
Windows 7 yükledikten sonra Realtek, ATI ve NVIDIA gibi aygıt sürücülerini kendi sitelerindeki destekleyen son sürümlerden yüklemeniz tavsiye edilir.Arkadaşlar şu an ekran kartım yok bir kaç ay içinde alıcam.
Media Playerde videoların Fps'si düşük gibi geldi.. Xp'deyken böyle yapmıyordu.
Ben iki bilgisayarı rahat bir şekilde bağlıyorum..arkadaşlar windows 7 yüklü üç bilgisayarı kablosuz ağ bağlantısı ile birbirine bağlayıp cs 1.6 oynayamıyoruz. Aynı oyunu vista da 10 kişi ile oynarken windows 7 ile 2 kişi oynayabiliyoruz üçüncü kişi girdiğinde biraz oynuyor sonra oyundan düşüyor dördüncü girdiğinde ise direk atıyor bu konuda yardım edebilecek olan var mı? (veya bu şekilde bilgisayarlarda kablosuz ağ kuran bildiğiniz bir proğram var mı?)
soruma yanıt yok mu?
Ben iki bilgisayarı rahat bir şekilde bağlıyorum..
Daha fazlasını bağlamadım.
Oyun vs. bağlantı kopması yaşamadım.
Tavsiyem;
Pro ve üzeri sürüm yüklü bir PC üzerinden diğerlerini ev grubu olarak tanıtmak.
Onboard (integrated) ekran kartı da mı yok ?Ekran kartı yok, önemli bir değişiklik yapmıyorum. Sadece Avast 4 yükledim son iki gün içinde 1 Gb Ram vardı birazını ekran kartı kullanıyordu Avastda ram yiyor olabilir.
Son 1 hafta içinde yüklediğin güncelleştirmeleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatabilirsin.dünden beri bilgisayarı her açtığımda güncelleme kuruluyor %0 diyo r
bu hiç değişmeden 10-15 dk bekletip pc açılıyor..
sorun ne olabilir , yakalandık galiba![]()
Tabiki ^^Onboard (integrated) ekran kartı da mı yok ?
Aşağıdaki yazılımı yükleyip aynı ekranı resimleyebilir misin ?