- Reaksiyon puanı
- 3,247
Ben akşam 19:00 dan sabah 07:00 ye kadar Starter, gündüz saatlerinde ise Ultimate ve Enterprise kullanıyorum ve hiçbir eksiklik hissetmiyorum :flowers:
Sadece Wallpaper değiştirmek ve Aero kullanmak için Windows 7 sürümünü yükseltmeye gerek yok diye düşünüyorum..bugün tekrar win7 ye döndüm. xp de saçma sapan hatalar veriyor. bunda öyle bişey yok en azından. ve en güzeli counter strike daha hızlı oynanıyor, oyunda donma olmuyor. win7 iyide şimdi bunu en azından home basic'e yükseltmek lazım.
Güle güle kullan diyeceğim de, bulduğun o key ile bir süre sonra ekranın sağ altında bir uyarı çıkıp format atmak zorunda kalabilirsin.@ rize
google dan bir key bulup starter dan home premium a yüksettim.
artık arkaplan resmi de değişiyor. ekran alıntısı aracım bile var :mrgreen::clap::clap:
görsel olarak da bir fark var. birde ekran efektleri filan harika oldu. müthiş.. çok sevdim ben bunu.
UAC seviyesini bu işlem bitinceye kadar en aşağıya çekin.şimdiye kadar kimin başına gelmiş?
bide şuna bakıver abi.
![]()
Arkadaşlar bugün kurmuş oldugum ATİ Catalys 10.8 Ocağıma Resmen incir ağacı dikti Windows 7 32 bit olan işletim sistemime yeni çıkan driveri kurdum ancak nedense aşyagıdaki gibi bir hata vermeye başladı ve aero da kapanıp duruyor...
Herkes net framework yükle diyor ama win 7 de varmı öyle bişi ben bulamadım
![]()
Windows 7 de olan net framework varsa birisi link verebilirmi yada bu sorunu çözen birisi nasıl yaptıgını anlatabilirmi...
1- Yüklediğiniz Windows 7 orijinal mi?