Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

bbulutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyku ve yeniden başlat tek pasif ise ekran kartından kaynaklanıyor olabilir güncelemeyi dene.
Kapat komutu ve ona bağlı tüm komutlar işlemiyor. Güncelleştirme için görüntü bağaştırıcılarını güncellemem gerekiyor değil mi? Eğer öyleyse Görüntü bağdaştırıcılarında yer alan iki seçenek; AMD Radeon Hd 6470M veMobile İntel(R) HD Graphics Seçeneklerini güncelleştirdiğimde güncelleme yüklü diyor ve düzelme olmuyor.

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Çalıştır'a cmd.exe yazdıktan sonra açılan komut satırına sfc /scannow komutunu yaz enter yap bozuk dosyalar varsa tamir ediyor belki düzelebilir.

Dedikleriniz uyguladığımda "sfc yardımcı programını kullanabilmek için konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmalısınız." yanıtı gelmekte.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=278916]bbulutt[/MENTION] o zaman başlatta arama kısmına cmd yaz üstte cmd.exe dosyası çıkacak ona sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de ondan sonra aynı komutu uygula.

bbulutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@bbulutt o zaman başlatta arama kısmına cmd yaz üstte cmd.exe dosyası çıkacak ona sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de ondan sonra aynı komutu uygula.
Dediğiniz gibi yönetici olarak çalıştır dedikten sonra başlat menüsündeki hiçbir komutu kullanamıyorum. Donmuş gibi hiçbir dosya ya da programa başlattan ulaşamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Dediğiniz gibi yönetici olarak çalıştır dedikten sonra başlat menüsündeki hiçbir komutu kullanamıyorum. Donmuş gibi hiçbir dosya ya da programa başlattan ulaşamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

Komutu uyguladıktan sonra mı böyle birşey oldu?

Bu arada tüm mesajı koyu renkte yazmak yasak.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Biliyorum çok uğraştırıyorum sizi ama, bilgisayarı açıp kapattığımda hâlâ başlat menüsü çalışmıyor.
Antivirüs falan taraması yaptınız mı?Malware-bytes anti malware ile malware taraması yapmanızı da öneririm.Ccleaner ile sistem temizleme ve regedit kayıt düzeltmesini uygulamayı dene.Fix cleaner diye bir program var onu indir sistemi tarat bulduğu sorunları düzelttir.

Şuradan fix win programını indirip çalıştır ilk önce system restore point ile yedekleme yap ondan sonra system file checker utility tuşuna basıp bitirmesini bekle o tarayacak sorunlar varsa düzeltmeye çalışacaktır.

bbulutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antivirüs falan taraması yaptınız mı?Malware-bytes anti malware ile malware taraması yapmanızı da öneririm.Ccleaner ile sistem temizleme ve regedit kayıt düzeltmesini uygulamayı dene.Fix cleaner diye bir program var onu indir sistemi tarat bulduğu sorunları düzelttir.

Şuradan fix win programını indirip çalıştır ilk önce system restore point ile yedekleme yap ondan sonra system file checker utility tuşuna basıp bitirmesini bekle o tarayacak sorunlar varsa düzeltmeye çalışacaktır.

Sizin yazdıklarınızı görmeden denetim masasından sistem geri yüklemesi yaptım. Sorunum giderildi. Başlat menüsü ve kapat komutu çalışıyor. İlgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim.

guler100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende windows 7 kuruyorum yalnız 32bit kurmam gerekiyor pc ye ama kurarken 64le 86 var hep 32 çıkmıyor oysaki arkadaşımda 32bitle kurmuştum sorun nerden kaynaklandığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

AxiLaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptopumda 1 programı açarken yanlıslıkla varsayılan falan yaptım acelem vardı.
şimdi tüm programlarım windovs media player ıle açılıyor.
hiçbir program vs. açamıyorum.
bunu nasıl geri alabilirim.
Aklınıza ne gelıyorsa tüm programlar windovs medıa player ıle açılmaya çalısıyor.
lütfen bana yardım edin :(

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
laptopumda 1 programı açarken yanlıslıkla varsayılan falan yaptım acelem vardı.
şimdi tüm programlarım windovs media player ıle açılıyor.
hiçbir program vs. açamıyorum.
bunu nasıl geri alabilirim.
Aklınıza ne gelıyorsa tüm programlar windovs medıa player ıle açılmaya çalısıyor.
lütfen bana yardım edin :(

Denetim Masası > Donanım ve Ses> Otomatik Kullan ve Denetim Masası > Programlar > Varsayılan Programlar girerek varsayılan ayarlannızı değiştirebilirsiniz.

aliyoni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp yerine win 7 kurmak istiyorum.ama elimdeki sistemin bunu kaldırıp kaldırmayacağı konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
pentium 4/ 3.2 ghz işlemci
3.25 gb ram
1 gb ekran kartı
yeterli bir sistem mi sizce...

fatihcoban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunun çözümü var mı acaba? Lütfen yardım edin.
btr3s.jpg

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar win 7 bir pc xp kurmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim resimli yada videolu bir anlatımı mevcutmudur

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ssd aldım. win 7 kuracam ama öncelikle bir tane win 7 veya win 8 şu şekilde bir iso oluşturmam lazım. mesela ben hazırda beklet,uyku modu, win oyunları(spider solitaire,solitaire vs. ) vs. daha birsürü şey var onları hiç kullanmıyorum. bunları çıkartıp bir win setup ı oluşturabilir miyim?

hasan1234567

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen yardimci olunn.......ilk önce benim bilgisayarim exper windows 7 ultimate.. Benim sorunum ise şöyle ben bilgisayarima formattim yanlişlikla d yede attim bunu düzeltmek için bi arkadaş dediki-bilgisayar sağa tikla özellikler de ordan-gelişmiş özellikler -daha sonra zaman saniye diye bişey vardi o 30 saniyeydi ben onu 0 saniye yaptim sonra bilgisayari kapattim hemen tekrar açtim karşima başlangiç onarma çik ben bişey olmaz dedim ve iptal yaptim sonra bilgisayar tekrar kendini kapatim açti ve her zaman ayni şey oluyor lütfen yardimci olun ben bilgisayarimi tekrar kullanmak istiyorm ve bilgisayarima giremiyorum arkadaşlar cd falan dedi ama bende format cdsi de yok ....,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim Microsoft Teredo Tünel Bağdaştırıcısı aygıtında sorun var.Sürücüsünü tekrar yükledim düzeltilemedi diyo yarcımcı olur musunuz?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
win 7 x64 homepremium ile samsung L700 telefonu bluetooth ile internete bağlamaya çalıştım bilgisayarı, ancak bağlan butonuna tıkladığımda hiçbir tepki olmuyo... Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şu an girdiğim internet çok kötü, yardımlarınız ilaç niyetinde olur :)

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
win 7 x64 homepremium ile samsung L700 telefonu bluetooth ile internete bağlamaya çalıştım bilgisayarı, ancak bağlan butonuna tıkladığımda hiçbir tepki olmuyo... Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şu an girdiğim internet çok kötü, yardımlarınız ilaç niyetinde olur :)
Aygıtlar kısmından bağlanmayı dene :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Resimde paylaştığım şey resim bana, yeni bir windows update yazılımı olduğunu (update programının yenisi), bunu kurduğum zaman artık güncelleştirmelerin otomatik kurulacağı ve beni bunu kapatamayacağımı söylüyor... değil mi ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ayrıca önerir misiniz ?

fpbfc.png

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Nedenini bilmiyorum ama explorer.exe yi bulamıyor bilgisayar. Çalıştırdan komutu girdiğimde bana bulamadığını söylüyor.. Ne yapmam gerek ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
microsoft teredo bağdaştırıcısı çalışmıyor. win7 64 bit kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim