T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
off amma sorun çıkartmış win7 

RAM Slotlarını teker teker kontrol edip, RAM'lerini kontrol etmeni öneririm.
Muhtemelen bellekte problem var. Çünkü Windows 7'de çok zordur mavi ekran hatasının çıkması.
RAM Slotlarını teker teker kontrol edip, RAM'lerini kontrol etmeni öneririm.
Muhtemelen bellekte problem var. Çünkü Windows 7'de çok zordur mavi ekran hatasının çıkması.
araştırdım kendi forum sitesinde adam remover programı varmış onu söylemiş pcden programla ilgili bütün dosyaları kaldırmak için onu denedim ama gene olmadı uyarılarda çıkıyo hata hep. bide lisans da giremiyorum bu hata yüzünden.. ama tam bi araştırma yapmadım yabancı sitelerde de tam anlamıyorum onun için çözmek de zor olcak..Ben orada Memory Management yazısını gördüğüm için böyle bir cevap verdim. Tabi ki çeşit çok olabilir. Genel arıza belleklerden dolayı kaynaklanıyor.
Basegui.ppl bir programın sanırım arayüzüyle alakalı bir problem yada değildirİnternetten bol bol araştır, yabancı forumlara özellikle göz atmanı tavsiye ederim
![]()
İyi günler. Benim bilgisayarımda da Windows 7 yüklü. Size iki gündür var olan bir sorunu danışacaktım. Başlat menüsünde yer alan kapat butonu ve ona bağlı olan yeniden başlat, uyku gibi özellikler butona bastığım halde çalışmıyor. Dolayısıyla bilgisayarımı açma ve kapamada bu özellikleri kullanamayıp, direkt bilgisayardaki kapama tuşunu kullanıyorum. Ancak bu durumda bilgisayarımda daha önce yer alan şifre özelliği devre dışı kalmış alıyor. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim? Umarım sorunumu anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir.
İyi günler. Benim bilgisayarımda da Windows 7 yüklü. Size iki gündür var olan bir sorunu danışacaktım. Başlat menüsünde yer alan kapat butonu ve ona bağlı olan yeniden başlat, uyku gibi özellikler butona bastığım halde çalışmıyor. Dolayısıyla bilgisayarımı açma ve kapamada bu özellikleri kullanamayıp, direkt bilgisayardaki kapama tuşunu kullanıyorum. Ancak bu durumda bilgisayarımda daha önce yer alan şifre özelliği devre dışı kalmış alıyor. Sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim? Umarım sorunumu anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir.