Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet gördüm yerel ağ bağlantısı var ama artık önemli değil :)

yardımlütfen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benim bilgisayar vistaydı sonra format attırdım ordaki adam windows 7 yi tercih etmemi söyledi sonra 7 ye cevirdi fazla bilgim yok cok karısık anlayamıyorum... facebook fln internet sitesine girince görüntü ayarı bozuk onu nasıl düzeltebilirim ya örnek alttaki reism gibi kenarlarda boşluk kalıyor....
1g97l.png

2. bir diğer sorunumda bpc cok yavaş oluyo donma filan oluyo neden anlayamadım daha yeni format atıldı bir donuyo acayip ya bişey yapamıyorum zar zor toparlıyorum .... pc özelliği altta... lütfen yardım edin tşkkrler
1g98t.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
sağda solda boşluk olması normaldir çözünürlüğün yüksek, bende de var o boşluklardan sağa sola yaslanmış olmak zorunda değil

yardımlütfen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağda solda boşluk olması normaldir çözünürlüğün yüksek, bende de var o boşluklardan sağa sola yaslanmış olmak zorunda değil

peki oyleyse öyledir saten anlamıyorum ne diye 7 yapıldıya vista daha iyidi ya ...
donma sorunu için önerisi oln varmı ya anlayamıyorum 1 türlü daha 1 hafta olmadı format atılalı

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
adam orjinal windows 7 dvd'si ile format atmamış, dokumacı yaşar lakaplı birinin düzenlediği windows 7 dvd'si ile format atmış, bi ihtimal ondan olabilir modifiyeli sistem kullanmam şahsen

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
format atmayı bilmiyorsun belli ki başka bi yere gidip yaptırdığına göre, bilsen baştan temiz windows 7 kur derdim

format atan adama git de ki bu donuyor bana modifiye olmayan temiz windows 7 dvd'si ile format at de

yardımlütfen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
format atmayı bilmiyorsun belli ki başka bi yere gidip yaptırdığına göre, bilsen baştan temiz windows 7 kur derdim

format atan adama git de ki bu donuyor bana modifiye olmayan temiz windows 7 dvd'si ile format at de

galiba öyle olması gerekir yada yine eski vistaya cevirtsek ekran kartı fazla zorlamış fln olmayız dimi

fucar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 görev zamanlayıcı da
- Tüm çalışan görevleri görüntüle ye basınca burası açılmıyor, hizmet durdu kontrol edin diyor (oysa çalışıyor)
- Bir diğer sorun burda hangi hesap kullanılmalı sistem mi yoksa yerel kullanıcı mı?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

yardımlütfen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki başka sebep olabilir, kesin olarak modifiye sistemdendir diyemem, ilerleyen zamanda düzelir mi onu ilerleyen zamanda görürüz :)

kaspersky öneririm, 30 günlük deneme sürümünü buradan indirebilirsin, 30 gün sonunda lisans satın almalısın
http://www.kaspersky.com.tr/kis_latest_versions

bedava antivirüs istersen de avira
http://personal.avira-update.com/package/wks_avira/win32/tr/pecl/avira_free_antivirus_tr.exe

hımm peki tskkrler

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar usb klavye kullanıyorum sistemde win 7 ultimate 32 bit kurulu ve hiç güncelleme yapmadım. klavyede caps lock tuşunun ışıgı sürekli yanıyor tuşu aktif veya pasif hale gitirince ışık hiç sönmüyor bazen ise tam tersi oluyor bu seferde ışık tuş akif olsada olmasada yanmıyor normalde tuşu kullanarak büyük veya küçük harflerle yazıyorum ama ışıgın yanması veya yanmaması rahatsız ediyor beni bunun bir çözümü varmı yoksa klavyemi bozuldu...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar usb klavye kullanıyorum sistemde win 7 ultimate 32 bit kurulu ve hiç güncelleme yapmadım. klavyede caps lock tuşunun ışıgı sürekli yanıyor tuşu aktif veya pasif hale gitirince ışık hiç sönmüyor bazen ise tam tersi oluyor bu seferde ışık tuş akif olsada olmasada yanmıyor normalde tuşu kullanarak büyük veya küçük harflerle yazıyorum ama ışıgın yanması veya yanmaması rahatsız ediyor beni bunun bir çözümü varmı yoksa klavyemi bozuldu...

Kalvyenin hiç driver ı var mı? Ürünün internet sitesinden kontrol et derim.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
pc hos geldiniz yazısından sonra siyah ekran geliyor ve oyle kalıyor. Guvenli modda calıstırıp sistemi geri yukleyecektim ama geri yukleme kapalıymhş

ismo08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=209475]iptal[/MENTION] ilk başta runes + l den oturumu durdur yeniden aç. Eğer böle düzelmessede görev yöneticisi/yeni işlem/explorer de büyük bir ihtimal düzelir.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı siyah ekran geldiğinde esc tuşuyla açtım o şekilde açıldı. Daha sonra virüs taraması yaptım nod 32 11 tane virüs buldu. tarama bittikten sonra yeniden başlattım. bu sefer sorun olmadı açıldı. sağolasın yinede

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben 2aydır bu sorunu yaşıyorum

x86_policy.9.0.microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b _9.0.30729.6161 versinyonu vardı bilgisayarda ama bozulmuştu. Kaldıramadım hatta programı olmadığı için bende ek program kullanarak sildim. Şimdi bu versiyonu bulamıyorm bir türlü 40 site gezdim.

Tüm C++ klasörlerini sildim tekrar yükledim Sanırım birtek geriye formatlamak kalıyor bunu yapmak şuan istemiyorum

Win. 32bit Prof. Service Pack olmadan kullanıyorm. Sxs.exe ile ayrıştırdığımda,

Etkinleştirme İçeriği Oluşturmayı Başlat.
Giriş Parametresi:
Flags = 0
ProcessorArchitecture = x86
CultureFallBacks = tr-TR;tr;en-US;en
ManifestPath = D:\MyProg\Driver.exe
AssemblyDirectory = D:\MyProg\
Application Config File =
-----------------
BİLGİ: D:\MyProg\Driver.exe Bildirim Dosyası Ayrıştırılıyor.
BİLGİ: Bildirim Tanımı Kimliği: (null).
BİLGİ: Başvuru: Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.21022.8"
BİLGİ: Başvuru: Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762"
BİLGİ: Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.21022.8" başvurusu çözümleniyor.
BİLGİ: ProcessorArchitecture x86 için başvuru çözümleniyor.
BİLGİ: Neutral kültürü için başvuru çözümleniyor.
BİLGİ: Bağlama İlkesi Uygulanıyor.
BİLGİ: Yayımcı ilkesi C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_policy.9.0.microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729.6161_none_f480bfaef65491a5.manifest konumunda bulundu
BİLGİ: Derleme yoklama başladı.
BİLGİ: Derleme yoklama sona erdi.
HATA: Etkinleştirme İçeriği oluşturma başarısız oldu.
Etkinleştirme İçeriği Oluşturmayı Sonlandır.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Merhaba arkadaşlar,

Windows 7 x64 SP1 işletim sistemim sürekli "güvenli mod" da boot oluyor... Nasıl düzeltebilirim

EDIT : çalıştır'a msconfig yazdım. boot sekmesinden safe mode tikini kaldırdım. Sanırım düzeldi...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
​Merhaba arkadaşlar. Windows 7 x64 homepremium SP1 de wireless simgesi bir anda böyle oldu ve simgeyi eski haline getiremiyorum. Aslında sistem çalışıyor bir sorun yok. Ama simgesi bi garip. Fikri olan ?
2k6wf.png

Rayground

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arkadaşlar,
benim şöyle bir sorunum var. windows 7 yüklü masaüstü bilgisayarıma birkaç gün önce 4-5 tane tema yükledim ve sonra kaldırdım. Tema dosyalarının bulunduğu dizinleri de kaldırdım tabi. Fakat masaüstü arkaplanının değiştirildiği kayan menüde bu adreslerin hepsi görünüyor ve geçersiz. Tıklandığında dizin bulunamadı yazıyor. Ne yaptıysam silemedim bunları lütfen yardım edin. Bahsettiğim yer resimde kutu içindeki yer. Masaüstüme ulaşma imkanım yok şuan, o yüzden laptoptan görüntü aldım. Masaüstümde bu kısımda yaklaşık 5 tane DesktopBackground yazıyor yardım edin lütfen. :(
233398201221423859.png

mentes87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selamlar arkadaşlar ben age of empires oyununu yüklemeye çalışırken bir sorunla karşılaşıyorum ve ne yaptıysam düzeltemedim.yardım edin lütfen..

microsoft age of empires 2 autorun/setup çalışmayı durdurdu

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: InPageError
Hata Durumu Kodu: c000009c
Hatalı Medya Türü: 00000005
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: c472
Ek Bilgiler 2: c472391d92adb50fbe498682760a86b5
Ek Bilgiler 3: 439a
Ek Bilgiler 4: 439a354991df29e19f92c9458126fa44

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bendede bu sorun var cleartype oynatıktan sonra.Böyle oldu cleartype kapatıyorum böyle oluyor.cleartype acıyorum bildiğiniz blur efekti vermişim gibi ekran bulanıklaşıyor.nasıl düzeltecem bu cleartype otomatik ayarlıcak bir program yok mu.?

5jckf.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
windows 7 cleartype metnini ayarlaman için seçenekler sunuyor bütün seçenekler bozuk mu gösteriyor

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
​Merhaba arkadaşlar. Windows 7 x64 homepremium SP1 de wireless simgesi bir anda böyle oldu ve simgeyi eski haline getiremiyorum. Aslında sistem çalışıyor bir sorun yok. Ama simgesi bi garip. Fikri olan ?
2k6wf.png

Simgenin üzerini tıkla ag paylaşım merkesini aç bagdaştırıcı ayarlarına gir sol üstn ag baglantını devredışı bırak tekrar etkinleştir. sorun çözülür bende de olmuştu bir ara o şekilde düzeldi...

mertcanderin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar bende mavi ekranlarla başım dertte yardımcı olursanız çok sevinirim.