Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Supported Operating Systems: Windows Server 2003; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows XP

windows 7 de net 3.5 zaten var ama autocad hata veriyor. ilgin için teşekkürler ama bunu sorunumu çözmeyecek. çünkü işletim sistemiyle uyumlu değil diyor yükleme başlayınca

sanırım bununla çözeceğim işi :( (1480 mb) insin bakalım çözecekmi
http://www.microsoft.com/downloads/...69-9671-4330-A63E-1FD44E0E2505&displaylang=en

Kusura bakma dikkat etmemişiz...
Evet şimdi baktım windows 7 için olan senin verdiğin linkdeki ...
İyi çalışmalar:):)

hunter1277

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok dertliyim kafayı yemeden yardımcı olursanız dua ederım :)

bende win 7 7600 sürümü var 32 bit.

crackledım.

wın 7 guzel gıdıyordu sonra ılk darbeyı ses olayından yedim

1-realtek oboard ses var anakartım msi. sıtede onerılen wın 7 ıcın olan surucuyu ındırdım dırekt olarak ses cıkmıyor arkadan ses kartına gıren hoparloru takıp cıkarınca otomatık ekran acılıyor realtek ten ve ordan kulaklık takılı bende oyuzden kulaklıgı secıyorm ancak oyle ses cıkıyor ben herseferınde kabloyu tak cıkarmı yapacagım ?

2- win 7 ilk yuklendıgı zaman 1 hafta once cok hızlıydı ne olduysa yavasladı acılıs ve kapanıslarda cok kasıyo 3-4 dakka bekleyıp oyle kapanıyor acılırkende oyle ama ılk kurdugumda hızlıydı. neden bu ? ve cozumu nedır?

3-alttakı resımdekı hatayı verıyor ve gordugunuz gıbı baslat cubugu beyaz. yani tema dısı bır renkte. benım tema cogunlukla wındows acılınca ıptal oluyor. aero ozellıgı kullanılmıor kısısellestır e gırınce temalar secılmıyor soluk gorunuyor ve resımde sag altta bulunan baloncuktakı hatayı verıyor bunun cozumu nedır?

acilen yardım beklemekteyım

sistemim
Anakart Adı MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2)

DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)

2+1 =3 gb ddr 2 800mhz 8600 gts 256mb 128bıt dx10

250 gb samsung harddısk
35077484.jpg

yavaşlık bunlardan oturu olabılır sanırım acıl yardımlarınızı beklıyorm...

arkadaşlar hiç mi fikir yürütüp yardımcı olacak kimse yok ?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar hiç mi fikir yürütüp yardımcı olacak kimse yok ?

Büyük ihtimal tune up veya benzeri bir programla bazı hizmetleri devredışı bırakmışsınız (veya bazı Crack programlarıyla da yapılabiliyor) eğer böyle bir program kullanmışsanız ayarları geri almayı deneyin,yok kullanmadım diyorsanız,sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz Başlat >Çalıştırda sfc /scannow komutunu vererek deneyebilirsiniz onarımı.Kolay gelsin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar Sisteme Linux Kurdum
Buda Grup u Bozdu Slax dan yazıyorum Şimdi Windows 7 yi Tekrar nasıl Başlatabilirim ?

mRStaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı Her Kapatıp Açtığımda" İnternet Erişim Yok Bağlantı Yok" Uyarısını alıyorum.

Daha Önce Forumda Buna Benzer Bi' Sorununun Çözümünü Uyguladım. Ağ Adresine Mac Numarası yazıp Bağlanıyorum.

30ljx50.png

Ancak; Bilgisayarı kapatıp Açtığımda Yeniden Aynı Uyarıyı Alıyorum.
Yardım Eder Misiniz Arkadaşlar? :huh:

starelektrik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denetim masasındaki ögelere tıkladıgımda windows sistem uygulama hatası çıkıyor ne yapmam lazım

---------- saat 01:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:16 eklenmişti ----------

:rolleyes:
denetim masasındaki ögelere tıkladıgımda windows sistem uygulama hatası çıkıyor ne yapmam lazım

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

---------- saat 01:24 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:16 eklenmişti ----------

:rolleyes:

Denetim masasını açmadan orada bulunan kısayolları ve Windows 7 ye ait
bir çok özelliği küçük bir pencere menüsünden kullanabileceğimiz bir araç :

Wiab-7.jpg

Bu adresten detaylı bilgi alabilirsiniz:

http://www.big-daddy-design.com/windows7inabox.htm

mRStaR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı Her Kapatıp Açtığımda" İnternet Erişim Yok Bağlantı Yok" Uyarısını alıyorum.

Daha Önce Forumda Buna Benzer Bi' Sorununun Çözümünü Uyguladım. Ağ Adresine Mac Numarası yazıp Bağlanıyorum.

30ljx50.png

Ancak; Bilgisayarı kapatıp Açtığımda Yeniden Aynı Uyarıyı Alıyorum.
Yardım Eder Misiniz Arkadaşlar? :huh:

Hiç Kimse Çözüm Yolu Smylemeyecek Mi? :( :( :(

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
mRStaR,
* Güncellemeler yüklenmiş olmalı,
* Bu ağ donanımı ile ilgili daha önce de sorun yaşandığını hatırlıyorum; (kısa süre için başka bir ağ kartı deneyebilirsiniz)

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar
Ben windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum.
Benim sorunum windowsu kapatmaya çalıştığımda windows kaptlıyor ekrarını çıktıktan sonra bilgisayarın yeniden başlaması ama bazen normal olarak kapandığıda oluyor. Sorunun çözüm yolunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Denetim masasını açmadan orada bulunan kısayolları ve Windows 7 ye ait
bir çok özelliği küçük bir pencere menüsünden kullanabileceğimiz bir araç :

Wiab-7.jpg

Bu adresten detaylı bilgi alabilirsiniz:

http://www.big-daddy-design.com/windows7inabox.htm

Arkadaşlar
Ben windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum.
Benim sorunum windowsu kapatmaya çalıştığımda windows kaptlıyor ekrarını çıktıktan sonra bilgisayarın yeniden başlaması ama bazen normal olarak kapandığıda oluyor. Sorunun çözüm yolunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu küçük aracı masaüstünde bulundurarak, kapatma/yeniden başlatma dahil birçok Windows fonksiyonuna kolayca erişebilirsiniz.

2m4y80m.jpg

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba benim bir sorum olacak...zamanında win7 kurdum ve crackledim...şimdi format atıp yeniden kurmak istiyorum...normal şekilde c ye format atsam crack nolucak? yani yine win 7 yi kurup cracklemem mi lazım ve format attığım için bilgisayarıma birşey olurmu crackli olduğu için?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
theahmet,

Hiçbirşey olmaz; Windows 7 yi sıfırdan kurmuş olursun..

Tabii bu arada illegal işlemler için kullandığınız dosyalar
hakkında virüs/trojan uyarısına gerek duymuyorum :)

theahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sağol rise, peki biosla oynamış olmuyormu normalde crackleyince? birde kurunca yeniden cracklemem mi lazım?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hangi dosyaları kullandığını ve sistemde hangi değişiklikleri yaptığını bilmiyoruz.
Biosa gelince; o konuya hiç girmedim. :)

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Windows Update ile Türkçe dil paketini yükledim. Ancak açılış ve kapanıştaki yazılar ingilizce kaldı. Bunun dışında bir problem yok. Bunun çözümü var mı?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende tüm exe lerde appcrash hatsı veriyor

---------- saat 13:02 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:56 eklenmişti ----------

bide windows7 için combofix lazım

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sistemime windows 7 64bit yüklediğimde hemen sistem yedeği aldım tüm sistem için ve bu yedeği harici diskime yükledim. şuanda windows7de raid kurulu ve 1tane hdd'min sorunlu olmasından dolayı raidi iptal edip tek hddmin üstüne sistem yedeğimi kurmak istiyorum.

yedekleme sayesinde windowsu ister hdd ister dvd üzerine alabiliyorum tabiki. benim denemek istedğim şuanki sistemimin üzerine, ilk hazırladığım yedeğimi kurmak, ardındanda bu sistemi dvd ye yedekleyip sonrada raidi bozduktan sonra bu yedeği tekrardan kurmak :D
aslında isteidğim şuanki yedeğimi dvdye çekip sistemi kurmak tek hdd üzerine ama, harici diskimdeki 7-8 gblık yedeğimi 2dvdye nasıl bölebileceğimi bi türlü bulamadım.
ve yedeğimi dvdye alsam bide hddye format attıktan sonra bu yedeğimi formatlı diskime kurabilirmiyim? yada nasıl bir yol izlemeliyim :)

Not: win7de 2tane kurtarma aracını denedim. ilki yedeğimdeki dosyaları pcye yükledi ama pcdeki herşeyi sildi ama kişisel hiç birşeye dokunmadı bu yüzden pc karmakarışık ama hiç bi program vs yok. benim istediğimse tamamen herşeyin silinip kendi yedekeldiğim şekilde pcyi kllanmak. diğer denediğim kurtarma ise gelişmiş seçeneğindendi, burda ise benim istediğim kurtarma şeklinde bi açıklama war yani pc deki tüm veriler silinecektir diye uyarı war bende tmm diyorum pc reset atıyor ama daha sonra sistem gerekli donanıma ulaşamadı(device inaccessible) diye uyarı veriyor, biostan belki boot ayarlarındandır diyede hddmi seçtim hatta tüm seçenekleri tektek denedim ama bitürlü başaramadım :) acaba sorunum nerdedir:)

eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
çok teşekürler şimdiden.

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sistemime windows 7 64bit yüklediğimde hemen sistem yedeği aldım tüm sistem için ve bu yedeği harici diskime yükledim. şuanda windows7de raid kurulu ve 1tane hdd'min sorunlu olmasından dolayı raidi iptal edip tek hddmin üstüne sistem yedeğimi kurmak istiyorum.

yedekleme sayesinde windowsu ister hdd ister dvd üzerine alabiliyorum tabiki. benim denemek istedğim şuanki sistemimin üzerine, ilk hazırladığım yedeğimi kurmak, ardındanda bu sistemi dvd ye yedekleyip sonrada raidi bozduktan sonra bu yedeği tekrardan kurmak :D
aslında isteidğim şuanki yedeğimi dvdye çekip sistemi kurmak tek hdd üzerine ama, harici diskimdeki 7-8 gblık yedeğimi 2dvdye nasıl bölebileceğimi bi türlü bulamadım.
ve yedeğimi dvdye alsam bide hddye format attıktan sonra bu yedeğimi formatlı diskime kurabilirmiyim? yada nasıl bir yol izlemeliyim :)

Not: win7de 2tane kurtarma aracını denedim. ilki yedeğimdeki dosyaları pcye yükledi ama pcdeki herşeyi sildi ama kişisel hiç birşeye dokunmadı bu yüzden pc karmakarışık ama hiç bi program vs yok. benim istediğimse tamamen herşeyin silinip kendi yedekeldiğim şekilde pcyi kllanmak. diğer denediğim kurtarma ise gelişmiş seçeneğindendi, burda ise benim istediğim kurtarma şeklinde bi açıklama war yani pc deki tüm veriler silinecektir diye uyarı war bende tmm diyorum pc reset atıyor ama daha sonra sistem gerekli donanıma ulaşamadı(device inaccessible) diye uyarı veriyor, biostan belki boot ayarlarındandır diyede hddmi seçtim hatta tüm seçenekleri tektek denedim ama bitürlü başaramadım :) acaba sorunum nerdedir:)

eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
çok teşekürler şimdiden.

hiççç cewap yokmuuu??

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24

eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. çok teşekürler şimdiden.

Uzun ve karışık yazmışsın ,kafam karıştı:D ama anladığım kadarıyla hdd'deki yedeği iki dvd ye nasıl böleceğim diyorsun ; bunu yapabilirsin ama yedeğini bu bölünmüş dvd'den tekrar kuramazsın.
Diğeri;Sistem Dvd ile boot başlangıç yap,ilerleyen bölümlerde "bilgisayarınızı onarın" bölümü gelecek buraya girerek "blgsyr kurtar seçeneğinden devam edin ,sistem görüntüsünü otomatik arayacak hddnizde varsa onu yükleyebilirsiniz veya dvd'ye aldığınız sistem görüntüsünü bu seçenekte pcye takarak yeniden yükleme yapabilirsiniz aldığınız yedeği.(Ben de biraz karışık yazdım galiba:D)