Rica ederim yardımcı olabildikse seviniriz.Mesajdaki iletiye göre siz yönetim araçlarını bir şekilde silmiş veya ilişkilendirdiğiniz programları değiştirmişsiniz değişik disk birleştirme araçları kullanıldığında ortaya çıkıyor bu sorun,Mned ilginize teşekkür ederim bir birinci sorum da bilgisayarıma sağ klik yaptığımda ordan yönete tıkladığımda hata veriyor yukarıdaki msj da resim var acaba o neyden kaynaklanıyor bilginiz varmı..
DVD yazıcımız var mı?Sorunum yedekleme ile ilgili
sistem " görüntüsü oluştur " linkine tıkladığımda bana şu hatayı veriyor
" Windows bu bilgisayarda yedekleme aygıtı bulamadı
Bir birim gölge kopya hizmeti bileşeni beklenmedik hata ile karşılaşı "
Yardımcı olacak biri vardır umarım
Not : Bilgisayarımda toplam biri harici olmak üzere 4 adet hdd var.
bu işlemi sonlandırmayı denedin mi?Resource monitor a bakınca system ınterrupts isimli işlemin yüksek cpu değerine sahip oldugunu görüyorum
Bu işlem sonlandırılamayan bir işlem ,enteresandır process id si de yokbu işlemi sonlandırmayı denedin mi?
DVD yazıcımız var mı?
benim sorunum da şu normal de olabilir aslında masa üstündeki simgelerin yazıları gözüküyor ama semboller gözüküyor bazen bazı simgeler gözüküyor bazıları gözükmüyor bazen de hepsi normal gözüküyor sistemim intel E8400 işlemci, Gigabeyte GA-P35C-DS3R Anakart,ASUS EAH 3870 ekran kartı,4 GB kinkston DDR ram bu görüntüler normal mi acaba Win 7201 kurulu
Bu işlem sonlandırılamayan bir işlem ,enteresandır process id si de yok.
Daha önce kaspersky kullandım,bazı problemler oldugu için bullguard yükledim ,sistemi kasmayan hafif bir antivirüs ama böyle bir problem var işte.
Sürüm ultimate 6.1.7600.16404 versiyon a sahip.
Ben bir daha deneyeyim yeni kurduğum Ultimate üzerindeEvet RİSE DVD yazıcı da var sistemde
Hizmetlere bakıncada birim gölge hizmeti başlatıldı olarak gözüküyor.
Tüm HDD lerde ntfs formatında biçimlendirilmiş.
Görev Yöneticisinde o işleme sağ tıklayıp özellikler>ayrıntılar sekmesi penceresini buraya alabilir miyiz ?
Ben bir daha deneyeyim yeni kurduğum Ultimate üzerinde
Resimlerle adım adım anlatarak konu da açılabilir.
Birşeyleri kurcalayıp öğrenmek baş ağrıtmak bir tarafa, eğlenceli bir uğraş diye düşünüyorum.Kalk Sıfırdan sistem kur , gerekli programları yükle ,defrag et, virüs testlerini yap sonra başını ağrıtan şeye bak
Not : Başka bir program kurmak istemiyorum Ne Acronis Nede Ghost çünkü zamanında ikiside başımı çok ağrıttı.
Windows 7 yüklemek istediğiniz sürücüyü önce Silin,
Ardından Yeni diyerek aynı bölümü tekrar oluşturun,
Biçimlendirerek kuruluma devam edin.
Son çare olarak o DVD yerine başka DVD ile kurmak kalıyor..
![]()
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]
@="Sahipliği al"
"NoWorkingDirectory"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && icacls \"%1\" /grant administrators:F"
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]
@="Sahipliği al"
"NoWorkingDirectory"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas\command]
@="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant administrators:F /t"
"IsolatedCommand"="cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && icacls \"%1\" /grant administrators:F /t"
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]
[-HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]
Resimdeki özellikleri kontrol edebilir miyiz ?Merhabalar windows 7 arama özelliğim kayboldu.
Nasıl geri getirebilirim?
Arama olmadan birşey bulamıyorum![]()
Resimdeki özellikleri kontrol edebilir miyiz ?
![]()
Ekran kartı yükleme setup'ına sağ tıklayıp uyumluluk menüsü altında bulunan seçeneklerden bahsediyor, bu durumda en mantıklısı vistasp1'i seçerek sürücüyü kurmak.bende de intel chipset var hiç sorun yaşamadım bu linki incelermisiniz sisteminizle uyum konusunda .Kolay gelsin.
http://downloadcenter.intel.com/Sea...et+Family&ProdId=2301&LineId=1101&FamilyId=39
:mrgreen:
cok saol sorun cozuldu verdiğin link baya işime yaradı yardımın için tesekur ederim.demekki tam emin olmadan guncel dememek lazımmıs
Hocam yönet menüsünde search yada arama butonu yok bende ?
![]()
yönet menüsünü açınca sol taraf menünün en altında " hizmetler ve uygulamalar" yazıyor oraya bakarmısınız var mı?:)[/QUOTE dedi ki:işte onu soruyorum bende o hizmet yok bende, yardım edin
bana arama özelliği çok lazımdı :clover:
windows 7 standardında gelen servistir bunlar acaba işletim sisteminiz oynanmış bir sistem mi yükleme kaynağı nedir? sormamın sebebi;bazı derleme yapan arkadaşlar gereksiz servis,boş yere bellek dolduruyor diye modifiye ederken bu servisleri kaldırıyorlar.
Allah razı olsun, allah sevdiğine bağışlasın, allah sana ömür boyu sağlık versin, allah bol kazanç nasip etsin sana kardeşim.
Oldu valla :thumbup:
Birde bonus puan vereyim bilgi dolu kardeşime![]()