MeLankoLia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
çözülür inşAllah 
edit: çözülmedi hocam hala aynı

Yukarıda yazdığım 2. çözüm kesin çözümdür.çözülür inşAllah
Şu ana kadar en uzun süren kurulum 20 dk.Bende neden çok geç kuruluyorDil seçme ekranı 40 dk da geliyor. sözleşmeyi kabul etme 40 dk da geliyor
P5K-E Asus anakart
5 gb 800 mhz Ram
8600 gt nvidia ekran kartı
E8200 inter işlemci.
windows 7'yi yükledim müthiş bi şeyher şeyi tanıdı ses kartı dışında. onu da kendim kurdum.ama başlangıçta işletim sistemi seçme menüsü geliyor ve sadece windows 7 var.bunu nasıl kaldırabilirim acaba ??
Arkadaşlar ben sabit başlıkta türkçe denilen windows 7'yi indirdim ama ingilizce çıktı :S
Güncellemelerde var mı acaba tr yaması?
Birde ben sadece ultimate indirdim. İso kalıbının içindeki ei dosyasını tamamen silsem bütün sürümler gözükür mü?![]()
64 bit ultimate kullanıyorum 2 gündür, ve bugun masaüstüne tıklayınca "windows gezgini çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. arkada çalışan programlar: msn winamp firefox. var mı başına gelen & çözüm önerisi olan
sistemim: centrino 2 2x2.26 ghz
4 gb ram
nvidia 9600m gt ekr kart
videokodlayıcı derken codec pack diyosun sanırım k-lite yüklemiştim ondan olabilirVideokodlayici paketi yada sag tus icin bir eklenti yuklediyseniz ondan olmasi muhtemel.
Bunun icin,
Registry'de
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\
Basligina bakabilirsiniz.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Arkadaşlar microsoft cracklerin hepsini çürütecek haberiniz olsun. 22 ekime kadar crackli windowsu kullanabilirsiniz ve ondan sonra pert...
arkadaşlar windows 7 süper işletim sistemi ama ne yazık ki bu kez para vermeden kullanamayacaksınız...
Tabi ki kiminiz Crack'li kullanacak ama malesef güvende olamayacaksınız...
eğer crackli wündows kullanıyorsanız geçmiş olsun. sakın kişisel bilgilerinizi girmeyin ve hatta banka hesabınızı hiç girmeyin kayıtlara...
Ben bilmiş değilim uyarayım dedim. Benden söylemesi.
Demedi deme İbrahim herkes bugünlerde Windows 7 nin tatını çıkarsın 22 ekim son gün![]()
Kolay gelsin SDN kullanıcıları..
Elime geçen Windows 7 Ultimate 64 Bit cd sini kurdum içeriğinde 7Loader diye bir crack vardı ancak bu crack pek işe yaramadı, sorunum ki hala Windows 7'yi kırabilmiş değilim.
Elinizde yada bildiğiniz bir crack dosyası var mı?
Teşekkürler.
Sen 22 ekimde orjinal, al biz haziran 2010' a kadar boyle iyiyiz :mrgreen::4:
Teknoloji dunyasinda hersey olur, ayrica biz kullanamiyorsak sen kullanabiliyorsan bir bildigin var galiba.
Halimize acir gibi konusma oyle dertleniyoruz burada hepten karalar bagladik :w00t:
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
ses driver ini çözemedim
yardım pls
Merhaba arkadaşlar ben yeni pc aldım dolayısıyla bu konuda biraz cahilim benm pc de vista vardı onun yerine win7 7100 ultimate i yükledim bir dizi problemim vardı formlardan falan okuyarak çoğunu çözdüm ama bir kaç problemim daha var yardımcı olursanız çok memnun olurum:
En büyük sorun dvd sürücüsü görünmüyor yani pc ye taktığım cd yi/dvd yi dvd sürücüsü görünmediği için açamıyorum. Bazen görünüyor ama üzerine tık ladığımda pc donuyor(yanıt vermiyor) genelde pc nin kapama tuşuna uzun basarak eski haline getirebiliyorum.
pc= packard bell easynote tj65
http://http://www.vatanbilgisayar.c...5m-bt-cam-wbas/productdetails.aspx?I_ID=39351
cevap vericek arkadaşım bilgisayar kavramlarına pek aşina olmadığım için ayrıntılı yazarsa çok makbule geçer.
TEŞEKKÜRLER
saol hoşbuldum kullandığım sürüm windows 7 64bit rc 7600 kullanıyorum skystar 2 2.6d kullanıyorum ekran kartım 9800gtx+ nvidia nvidia sürücüsü olarakda 190.62 tv izlerken görüntü çizik çizik görsteriyo nasıl anlatsam bilemiyom görüntüsü xp gibi değil sende böyle bir olay varmı denemediğim codek kalmadı windows 7 codek 1.3.2 bile kullandım sanırım bunun codekle alakalı olmadıığını sanıyorum win 7 nin video kodlaması xp ye göre daha değişikmiş bir yerde okudum aceba bunun bir çözümü varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
DVB Player olarak DVBViewer ya da Progdvb nin 64 bit sürümlerini kullanabilirsiniz..
:cursing:merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak bu windows 7 de internet explorer 8 sürekli olarak adobe flash player ekneltisi yüklemek istiyor onaylıyorum ama 30 saniye sonra yine istiyor sayfa değişince yine istiyor bıktım valla explorer 7 yükleyeyim diyorum onuda kabul etmiyor üst sürümü yüklü yada var diyor şu an bu yazıyı bile firefox tan yazıyorum bu tür sorunlara çare bulamazsam ya xp ye dönücem yada pardus yüklicem vistaya dönemem çünkü ram im kaldırmıyor 1 gb ram de vista çalışmıyor bu konudaki bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim:helpsmilie:
+1Flash Player 10.0.32.18 (IE)![]()
![]()
Download
Latest Version
1.87MB
Dosyayı indirip Internet Explorer kapalı iken kurarak sorunu aşmayı deneyebilirsinz..
Resimden hic birsey anlasilmiyor.arkadaşlar maalesef olmayii resimdede görüldüğü üzere tekrar aynı şeyi yaptı halbuki bu windows 7 64 değil 32 bit ultimate 7600 rtm :hammer: