Windows 7 SDN Edition Final! V1 32/64Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Oncelikle yorumlar icin tesekkurler,
Yanliz atladiginiz noktalar var.

Herseyden once bu ilk SDN Edition degil, 4. defadir yapiyorum ve simdiye kadar sorun yasayan gormedim. ( windows live haric )
Toplamda 500 defadan fazla indirildi benim yaptigim derlemeler.

keylogger yada benzeri programlardan suphe ediyorsaniz bence indirmeyin bosuna kotaniz gitmesin yazik...
Bazi arkadaslar kasilmadan bahsediyor ama dikkat etmemis ki bu VirtualPC de calisan bir windows 7.
Ilk acilista iki tane mouse'den farkedemediniz galiba.
1 gb bellek, 13 gb hdd ve tek islemci ile calisiyor, acilista kasilma nasil var o da gercekten takdire sayan bir benzetme.
VMWare tools yukleyip yeniden baslattigim icin ilk baslangicinda her zaman olur o.
Kendi zevkime gore dosemedim,
Burda kac defa baslik actik ve bu dagitim icin wallpaper hazirlayan arkadaslar var, basligini ararsaniz bulabilirsiniz.
Ayrica SDN temasini kullanmak mecburidir ve degistirilemez diye bir kural koymadik.

Dunyada evet dunyada ilk Entegre DreamScene olan Windows 7 dagitimi bu dagitimdir.
Bu dagitimdan 2 surum ( B1 ) sonra diger dillerdeki modifikasyonlarda da entegre etmeye basladilar, surekli takip ettigim icin biliyorum.

Ayrica SDN uyelerine ozel olsun diyerek bir cok yeri ozellestirdik bunu nasil bu sekilde yorumladiniz gercekten takdir etmek gerek.

Ek programlar herkesin bilgisayarinda olmazsa olmaz olan araclar, sizi bunlardan kurtarmak zaman kaybini onlemek icin ekledim.

Aktivasyon konusuna gelince,
Bu islemi microsoft'u salak sananlara inanirsaniz kandirma olarak gorursunuz.
Ama microsoft herseyi biliyor, Online olarak microsoft serverlarindan nasil aktive ediliyor kirilmis surum gercekten bilemiyorum.
Sadece enjekte edilmis modifiye windowslar otomatik aktive olur.
RTM retail degildir, ayni build numarasi bile olsa microsoft RTM'in dagitilmasina izin vermedigi surece kimse dagitamaz.
Eger bu konuda bir yasal sorumluluk cikarsa zaten rapidshare dosyalarimi silecektir.

Gelelim registry ve komut satiri ayarlarina.
Bu ayarlar,

Internet explorer'da ki Menu cubugunun en uste tasinmasi,
Kisayollardan "kisa yol" ekinin kaldirilmasi.
Klasore tasi ve kopyala fonksiyonlarinin eklenmesi.
Askida kalan programlarin kapanmasi.
DreamScene verileri
Kullanici giris ekrani kisisellestirme kaydi
ve bir kac tane ince ayardan ibarettir.

O gordugunuz ayar ve registry dosyasi elimde mevcut isteyene link olarak verebilirim,
Kullanilan programlar ise internet indirilip taranmis dosyalardir.
Dunyanin en guvenilir AntiVirus yazilim firmasi olan TrendMicro Internet Security 2010 ile taratilmistir.
Henuz piyasada bu versiyonu gormemeniz normal, ben beta surecine kayit oldugum icin bende var.

Bu dagitimin amaci,
Bilgisayarinizi tamamen hazir hale getirecek sekilde ayarlanmis bir windows yapabilmektir.
Windows XP gibi cekirdege kadar inilip modifiye edilmemis tam aksine batch dosyasi ile windows kurulduktan sonra programlar kurulmaya baslamaktadir.
Istediginiz anda durdurabilirsiniz.

Sonucta ben X64 kullanan biriyim ( 5 senedir )
Amacim sadece isteyen icin kolaylik saglamaktir, elestirmek guzeldir ama elestiri amacini tasar ve haksiz itham girerse isin icine yikici olur.
Begenmeyebilirsiniz, kullanmayabilirsiniz.
Ne yalvariyorum nede tehdit ediyorum, ama ozellikle bu surumu bekleyen ve kullanan kisiler var.
Bu gun kendi elimde kurdugum yada yardimci oldugum bilgisayarlarin sahipleri SDN Edition 7229'dan son derece memnun idiler ve 7600 icin israr ediyorlardi.
Bu forumda ise rise bir SDN daha olsunmu dedi ( 7264 icin ) bende bosuna yorulmayalim 7229 yeterli demistim.
Lakin son zamanlarda build 7600 konusunda microsoft'un tepki vermemesi dagitimlara ayrica RTM'nin resmi statude satilan surum olmamasi sebebiyle son bir derleme daha yapalim dedik.
Ne microsoft'u kandiriyoruz nede kendimizi.
Amacimiz faydali olmaktan baska birsey degil, bunu bu sekilde dusunurseniz yapilan ve ortaya konulan is size daha makul gelecektir.

Ustte de belirttigim gibi, supheniz var ise kurmayin, hic bulasmayin.
Merak eden zaten kurar dener.

Saygilarimla,

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
keşke ben indirmeden önce yükleseydin şunu :D neyse emeğine sağlık

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi arkadaslar ben bunu indireli 2 gün oluyorda yüklemedim malüm oğustos veya ekim de başka sürüm çıkaçak diyolar bu şimdi finelmi çıkacak olan ile arasında fark olcak mı bilen kişi varsa soylesin ona gore yüklim...
bu arada elini ze sağlık yaw..ben çe yayınlan ması normal bişi çıkan her sürümü koyun nede olsa 1 ay deneme sürümü olarak kulanılıyor...yasak crak gibi sey ler olmiyinçi sorun yok...süper olmus....

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Peki değiştirmene bişey demiyor bunu kamuya dağıtmana izin veriyor mu ?

4 seferdir neredeyse 3 aydir internette paylasilan dagitimlar sence illegal olsa silinmez miydi rapidshare'den.

Ayrica bak,
Vista icin kac cesit dagitim cikti....
Icinde crack barindirmadigi surece Microsoft ne desin?
Sonucta bu surumde orjinal kodu alip kullanabiliyorsunuz.
Bu lisans paylasmak degil, kurulum DVD'si paylasmak.
Ayrica surekli soyluyorum Retail yahut OEM henuz cikmadi.
Ayni derleme numarasina sahip olmasi resmen ciktigi anlamina gelmez.
Resmi duyuru tarihi esastir yani satisina baslandigi tarih.
Vista RTM'yi kac defa buyuk siteler paylasti, ayrica RTM edinebilmek icin pro uyelik yeter.
Size verilen anahtar haziran 2010'a kadar gecerli olan anahtar olacak tipki bu dagitimdaki gibi.

Ne şekilde değiştirdiğin nasıl bilecek bunu ?
Kafana göre değiştirmiş olabilirsin

Bu soruyu ne amaclar sordugunu anlamadim, kastin nedir.
Virus mu enjekte ettin demek istiyorsun yoksa kirdin mi diyorsun.
Sence microsoft cay ocagimi da hic birseyden haberi olmuyor.

Herneyse arkadasim,
Ahiret sorularin senin olsun ben ne sana yalvariyorum indir diye nede baski yapiyorum.
Burada yaptik paylastik.
Isine gelirse indirirsin, gelmezse indirmezsin bu kadar basit.
4 defa SDN Edition yaptim yayinladim Final dagitimina geldi sen soru sormaya basladin.
Diger 3 derleme de hic mi merak etmiyordun...
Burada emek veriyoruz insanlarin isi kolaylassin diye, sen neyi elestiriyorsun yada amacin ne ben cozemedim.
Office 2010'da da aynisini yaptin bunda da yapiyorsun.
Ben burya kafama gore link vermiyorum, arastiriyorum, yoneticilere danisiyorum.
Kili kirk yariyorum, virus taramasi yapiyorum saatlerce derleme ve upload ile ugrasiyorum.
Hersey cok basit degil anlayacagin.
Herneyse.
Bu sana son cevabimdir.

/▌
/ \

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rapidshare başedemediğinden dolayı silemiyo farkına vardığında siliyoo zaten meraketme....kullandığın sürüm retail kocaman yazıyı scripte göremedinmi 2 satırda komik :)techntten basım evine gonderilen sürüm oyuncak değil bu işler klasman ve basım aylar sürüyo md5 i aklında tut orjinalinin 22 ekimdede onu alıcan sivaspor biyeri kaydetmeyi unutma..ing için.....86 geliyo olayına döndürdün yine tebrikler...

coal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O sizin görüşünüz..Keylogger tespit etmek için çeşitli yöntemler var.
Ayrıca başkalarını bilemem; fakat keylogger bekleyeceğim son kişi sivaspor' dur.

Aynen bu da sizin görüşünüz..

Bu yüklemelerden hiçbirini kurdunuz mu?
Berbat demek için kurmak ve görmek gerekli değil mi?

katılıyorum,yetkili kişiler onay veriyor.

yazılanlara göre çok güzel çalışma olmuş,içine eklenenler çok kolaylık sağlıyor.

imkanım olsaydı denemek isterdim.

microsoft korsana bile bile göz yumuyor deniyor,işletim sistemini daha çok yaygınlaştırmak gibi nedenlerden,

burdaki programlar iyi seçilmiş, Ms officce,nero,adobe,... alternatifi iyi programlar eklenmiş;istediğinizi kurup kaldırabilirsiniz.
gerçi win 7 ve içindeki programlar ayrı bir güzellik.
tema kaldırılabilir;tema ayrı bir paket olsaydı daha iyi olurdu bence

boyutu 2600 MB yanılmıyorsam toplamda,
bu da fazla iyi değilse de , oyunlara kıyaslayınca normaldir.

windows 7 nin şu an için çoğu program desteği yoksa da ,ilerde çoğu program ona göre yazılacak diye tahmin ediyorum.

paylaşım ve çalışma için tebrik ederim.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
rapidshare başedemediğinden dolayı silemiyo farkına vardığında siliyoo zaten meraketme....kullandığın sürüm retail kocaman yazıyı scripte göremedinmi 2 satırda komik :)techntten basım evine gonderilen sürüm oyuncak değil bu işler klasman ve basım aylar sürüyo md5 i aklında tut orjinalini 22 ekimdede onu alıcan sivaspor biyeri kaydetmeyi unutma..ing için.....86 geliyo olayına döndürdün yine tebrikler...

Amacin sadece hir gur cikarmak,
o zamanda aynisini yapip kenara cekildin.
Yeter yahu, yorulmadinmi ayni seyleri yazmaktan,
Sana birsey anlatmaya calismaktan biktim usandim.
Resmen satilmaya baslamadigi surece resmen cikmamistir bunu anla artik.
86 geliyor olayina dondurmusum, muhabbete bak...
Tek derdin su baslik kilitlensin sende rahatlayasin degilmi?

/▌
/ \

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Icinde crack barindirmadigi surece Microsoft ne desin?
Şimdi Mcrst. saygın bi kurum her ürününün arkasında duruyor rc lerde buna dahil

Yani o ürünün garantörü Mcrst firmasıdır

Sen BUnda değişiklik yaparsan ve yarın bi gün bi sorun çıkarsa Bunun garantisini Mcrst Nasıl

verecek senin nerede nasıl değişiklik yaptığını nasıl bilecek BU firma senin yapmış olduğun bi

sorunun bedelini ödemek istermi ?

en basitinden bir dizüstünün vidasını açtırmıyolar adama garanti dışı kalır mesuliyet kabul etmem diye :::Bilmem anlatabildimmi

Office olayına gelince hala arkasındayım senin girmiş olduğun özette sınırsız hiç birşey gerekmiyor bu teknik gösterim diye ibareler geçiyor

Bunu gören herkesde indiriyor zannediyorki ömürboyu sorunsuz kullanacak

ama kendi başıma geldi söylüyorum kaynakta gösterdim o konuda belli bir süre sonra bu ürün
lisanssız oluyor lisans istiyor "Unproduct licence" ibaresi belirisiyor

Ayrıca Üyelik kayıt olunmadan indirmenizi istemiyor ama burada direk verilmiş

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yasal paylaşım yeriyse korsan paylaşım yapılmıyosa zaten bu forumda benim bişey dememe gerek yok şu ana kadar kilitlenmesinin nedeni forumdaki modların bu konularda bilgisiz ve acemi gençler olmasından kaynaklanmaktadır meraketme zaman içinde konun silincek bundan eminim :)

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
yasal paylaşım yeriyse korsan paylaşım yapılmıyosa zaten bu forumda benim bişey dememe gerek yok şu ana kadar kilitlenmesinin nedeni forumdaki modların bu konularda bilgisiz ve acemi gençler olmasından kaynaklanmaktadır meraketme zaman içinde konun silincek bundan eminim :)

Troy, pesimist, PC MERAKLISI ve NoNeTheless adli yoneticilerin hepsi mi acemi gencler.

Tebrik ediyorum...

Şimdi Mcrst. saygın bi kurum her ürününün arkasında duruyor rc lerde buna dahil

Yani o ürünün garantörü Mcrst firmasıdır

Sen BUnda değişiklik yaparsan ve yarın bi gün bi sorun çıkarsa Bunun garantisini Mcrst Nasıl verecek senin nerede nasıl değişiklik yaptığını nasıl bilecek BU firma senin yapmış olduğun bi sorunun bedelini ödemek istermi ?

en basitinden bir dizüstünün vidasını açtırmıyolar adama garanti dışı kalır mesuliyet kabul etmem diye :::Bilmem anlatabildimmi

Office olayına gelince hala arkasındayım senin girmiş olduğun özette sınırsız hiç birşey gerekmiyor bu teknik gösterim diye ibareler geçiyor

Bunu gören herkesde indiriyor zannediyorki ömürboyu sorunsuz kullanacak

ama kendi başıma geldi söylüyorum kaynakta gösterdim o konuda belli bir süre sonra bu ürün lisanssız oluyor lisans istiyor "Unproduct licence" ibaresi belirisiyor

Ayrıca Üyelik kayıt olunmadan indirmenizi istemiyor ama burada direk verilmiş

Arkadasim OEM urun ile Retail'i karistirmissin,
Firmalarin hic biri Retail surumler icin zaten garanti vermez.
Microsoft bile vermiyorki adam gibi garanti sen tutmus sorumluluktan bahsediyorsun.
Microsoft hic birseyin arkasinda durmaz indirirkende kurarken de soyler.
Basina is gelirse kendi problemin diye, biraz arastir bak ayni seyi WAIK icinde yaptin yetkin varmi yok mu diye.
19 senedir bilgisayar kullanicisiyim ben, 12 senedir de bilgisayar kurulum ve ayarlamalarini yapiyorum.
Kim ne garanti verir gayet iyi biliyorum, bir cok uretici firma ile direkt kontaga gecmisligim ve garantiyi gecerli kilmisligim olmustur.

Bu dagitim bir RTM'dir, official Retail license aldiginizda resmiyet kazanir ve aldiginiz hangi surumse o halini resmen kullanirsiniz.
Bu birincisi.
Ikincisi,
Kendi kendinize de yapsaniz orjinalden de kursaniz isletim sisteminin donanima verdigi arizalari microsoft karsilamaz.
Cok cuzi bir miktar odeme yapar.
Ayrica, hangi dagitimi neyi kullanirsaniz kullanin Retail'de lisans sertifikasi ve kodu onemlidir.
Bir telefon ile DVD talep edebilirsiniz, microsoft hemen gonderir.
OEM urunlerde yine urunu aldiginiz firma size DVD/CD gonderecektir hic birsey demezler.

Ofis konusuna gelince....

Orda tek bir harfte bile sinirsiz yazmiyor.
Limitsiz diyoruz yani demo degil diyoruz yani kisitlama yok diyoruz yani butun islerinizi yapabilirsiniz diyoruz yani daha ne diyelim nasil anlatalim siz soyleyin arkadasim biz bilmiyoru yol yordam isik olun bize.

/▌
/ \

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadasim OEM urun ile Retail'i karistirmissin,
Firmalarin hic biri Retail surumler icin zaten garanti vermez.
Microsoft bile vermiyorki adam gibi garanti sen tutmus sorumluluktan bahsediyorsun.
Microsoft hic birseyin arkasinda durmaz indirirkende kurarken de soyler.
Basina is gelirse kendi problemin diye, biraz arastir bak ayni seyi WAIK icinde yaptin yetkin varmi yok mu diye.
19 senedir bilgisayar kullanicisiyim ben, 12 senedir de bilgisayar kurulum ve ayarlamalarini yapiyorum.
Kim ne garanti verir gayet iyi biliyorum, bir cok uretici firma ile direkt kontaga gecmisligim ve garantiyi gecerli kilmisligim olmustur.

Bu dagitim bir RTM'dir, official Retail license aldiginizda resmiyet kazanir ve aldiginiz hangi surumse o halini resmen kullanirsiniz.
Bu birincisi.
Ikincisi,
Kendi kendinize de yapsaniz orjinalden de kursaniz isletim sisteminin donanima verdigi arizalari microsoft karsilamaz.
Cok cuzi bir miktar odeme yapar.
Ayrica, hangi dagitimi neyi kullanirsaniz kullanin Retail'de lisans sertifikasi ve kodu onemlidir.
Bir telefon ile DVD talep edebilirsiniz, microsoft hemen gonderir.
OEM urunlerde yine urunu aldiginiz firma size DVD/CD gonderecektir hic birsey demezler.

Ofis konusuna gelince....

Orda tek bir harfte bile sinirsiz yazmiyor.
Limitsiz diyoruz yani demo degil diyoruz yani kisitlama yok diyoruz yani butun islerinizi yapabilirsiniz diyoruz yani daha ne diyelim nasil anlatalim siz soyleyin arkadasim biz bilmiyoru yol yordam isik olun bize.

/▌
/ \

Bilgisayar konusunda yetenekli bi arkadaş olabilirsin bu ayrı konu buna bişey demiyorum

Ofis konusunda senin limtisiz sözcüğün Kelime oyununa benzemiş adam nerden bilecek sınırsız la limtisizin farkını ?

Düz mantık düşünelim o zaman

Adam betayı niye çıkarıyo denesinler diye ona göre bende geliştirmeler yapıyım istiyor geri bildirimler almak istiyor.

ama sen o betanın içeriğini değiştirirsen adamın almış olduğu geri bildirimlerdede hata olabilir ve bu beta olayının kıymeti kalmaz . . .

benim görüşlerim bunlar

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayar konusunda yetenekli bi arkadaş olabilirsin bu ayrı konu buna bişey demiyorum

Ofis konusunda senin limtisiz sözcüğün Kelime oyununa benzemiş adam nerden bilecek sınırsız la limtisizin farkını ?

Düz mantık düşünelim o zaman

Adam betayı niye çıkarıyo denesinler diye ona göre bende geliştirmeler yapıyım istiyor geri bildirimler almak istiyor.

ama sen o betanın içeriğini değiştirirsen adamın almış olduğu geri bildirimlerdede hata olabilir ve bu beta olayının kıymeti kalmaz . . .

Yani son sözüm şu bu olayın neresinden tutsan elinde kalır bence

Tamam arkadasim kapatalim bu konuyu gereksiz yere tansiyon yukseliyor.
Cevaplar ve yorumlarin icin tesekkurler.

/▌
/ \

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
2.Parti de neden Anti virüs programım uyarı verdi??? :cursing::cursing:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Aşk ve Sen? ;
Antivirüs programından ilgili ekranı burada paylaşabilir misin?
Malum bilgi çağındayız ve görsellik çok çok önemli :)

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar boşu boşuna tartışma yaparak ortamı germeyin .. Eğer bu crack,warez vs. illegal bir paylaşım olsaydı SDN ekibi bu konuyu buraya açtırmazdı.İsteyen indirsin , istemeyen indirmesin bu kadar basit.Boş yere millete neden çamur atıp duruyorsunuzki ?

Sevgiler... Saygılar...

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Dün format atmıştım yaw neyse çekelim bunu kuralım bakalım full ü çıkana kadar, ilk kez 7 yi kuruyorum bakalım nasılmış .. emeğine sağlık sivaspor ..

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Dün format atmıştım yaw neyse çekelim bunu kuralım bakalım full ü çıkana kadar, ilk kez 7 yi kuruyorum bakalım nasılmış .. emeğine sağlık sivaspor ..
gule gule kullan,
Bu arada Avatar daki resim senin galiba.
Ayni Heroes'de ki Sylar'a benziyor.
Ilk once o sanmistim :D

/▌
/ \

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Öncelikle emeği geçene teşekkür ederim :thumbup:

@kerimcem dostum. Burda korsan paylaşım yok. Yöneticiler ne crack veriyor nede serial. RC'deki gibi 2010'da kullanım süresi bitiyor zaten.

Ve yöneticilerede bilgisiz acemi demişsin. İçlerinde birsürü tecrübeli var. Ecevit Bıktım abimiz Chip dergisinde test merkezi koordinatörü olarak çalışmış profesyonel birisi.

Ayrıca RTM demek programın son hali demek değil. Şu tabloya bakarsan daha iyi anlarsın. Gerçi banlanmışsın. Neyse yapacak birşey yok :laugh: Öğrenmişsindir artık.

300px-Software_dev2.svg.png

Kaynak
Software release life cycle - Wikipedia, the free encyclopedia

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bide torrent linki olsa varya tam süper olacak valla.abi be hayrına be torrente koysana şunu. :)

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oncelikle hayirli olsun yapanin ellerine saglik birsey soracagim gerci sivas spor poreblemimi biliyor bu benim 5+1 ses CD calistirirmi bendeki CD sound BLASTER Live! tarihi 25 temuz 2001 eyer calistirsa bari bunu indireyim eyer ayni windows 7 gibi calismayacaksa bosa indir meyim cevap yazarsaniz men mun olurum tekrar tesekur ederim.

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paylaşım için teşekkürler her ne kadar denemeycek olsamda ortada bir emek var ve tebrik ediyorum.

Konuyu kirletmek isteyen arkadaşlar yanlış konuyu seçmişsiniz ; ) burası sdn , warez sitesi değil ; )

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bu gece Kaspersky ve diğer 1-2 güvenlik programı ile de tarama yapacağım.
Virüs var diyenlerden ekran resmi bekliyoruz; kuru iddia olmaz...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Virus tarama sonuclari,

Virus Tarayici : Trend Micro Internet Security Pro 2010 Beta 3
Tarama Suresi : 20 dk +/-
Bulunan virus : 0

YouTube - Windows 7 SDN Edition Final Virus taramasi

20 dk surdugu icin tarama kisalttim,
Tam versiyon isteyen olursa hemen rapide yuklerim sorun degil.

/▌
/ \

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
rar lı dosyayı açıp klasöre çıkartmadan virüsü tespit etmek zor o yüzden büyük ihtimalle arkadaşın antivirüsü başka bişey için alarm vermiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...