Windows 7 RC de Şaşırtmadı

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Geçtiğimiz günlerde sadece MSDN ve Technet abonelerine dağıtılan Windows 7 build 7100, bilin bakalım başka nerede yayınlandı?

Microsoft tarafından son kullanıcılara 5 Mayıs'ta resmi sunucular üzerinden yayınlanacak olan Windows 7 RC (build 7100), her zaman olduğu gibi torrent ağında kendine hemen yer buldu. Üstelik hem 32 bit, hem de 64 bit sürümlerinden ikişer farklı seed ile yayınlanan Windows 7 RC, şimdiden binlerce kez indirildi. Siz de riski göze alıp 5 Mayıs'ı beklemeksizin Windows 7 RC sürümü denemek isterseniz, Mininova ve benzeri ağlara göz atabilirsiniz.
:: Windows 7 RC sürümü indirdiniz mi?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
mininovadan nerden indirecez indiren varsa link versin indirelim arkadaşlar..
 

kaptan_07

Asistan
Katılım
22 Nisan 2009
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
ben eski bilgisayarıma kurdum hiç bir donanımımı tanımadı :(
 

nortoon360

Asistan
Katılım
10 Şubat 2009
Mesajlar
100
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
5 Mayıs'a bişey kalmadı bekleriz ;) gerek yok torrente fln
 

garfi

Asistan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
112
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Az önce kurulum bitti.15 dakikada tüm driverler dahil.10 üzerinden 10 diyorum.vistayı kurduğumda 1 saat sonra kaldırmıştım:)
 

resimadam

Asistan
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
141
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
rapidden indirdim ama kurmadım. daha once çince 7106 çıkmıştı o nedir peki versiyon olarak 7106dan sonra 7100 çıkmasına anlam veremedim
 

XRaiNow

Öğrenci
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
97
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sana zamanını sormamışlar. Sen offical release ı bekle hatta..

HARBİKIZ'ın dediği gibi "erken". Kimse sürekli yeni sürümleri çıkan bir sistemi kurup sürekli yükseltme işlemi yapmayı istemez (Ayrıca yükseltme işlemi, Windows 7 daha beta olduğu için tehlikelidir. Bilgilerinizi kaybedebilirsiniz.). Özellikle benim gibi bir sisteme yerleşmesi çok uzun zaman alan kişiler bunu hiç istemez.

Çerez olarak şöyle bir kurup bakmak tamam, herkesten önce inceleyenlerden biriyim. Ama sürekli yeni sürümler çıktığı için tam geçiş için erken. Zaten adı üstünde; "beta". Ve son kullanıcının final sürümünü beklemesi daha normal.

Ayrıca neden böyle çıkıştığınızı da anlayabilmiş değilim.
 

engerex

Dekan
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,675
Reaksiyon puanı
26
Puanları
228
7068 den bu sürüme yükseltmenin kazancı nedir?
 
Üst