Windows 7 RC de Şaşırtmadı

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Geçtiğimiz günlerde sadece MSDN ve Technet abonelerine dağıtılan Windows 7 build 7100, bilin bakalım başka nerede yayınlandı?

Microsoft tarafından son kullanıcılara 5 Mayıs'ta resmi sunucular üzerinden yayınlanacak olan Windows 7 RC (build 7100), her zaman olduğu gibi torrent ağında kendine hemen yer buldu. Üstelik hem 32 bit, hem de 64 bit sürümlerinden ikişer farklı seed ile yayınlanan Windows 7 RC, şimdiden binlerce kez indirildi. Siz de riski göze alıp 5 Mayıs'ı beklemeksizin Windows 7 RC sürümü denemek isterseniz, Mininova ve benzeri ağlara göz atabilirsiniz.
:: Windows 7 RC sürümü indirdiniz mi?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
mininovadan nerden indirecez indiren varsa link versin indirelim arkadaşlar..

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben eski bilgisayarıma kurdum hiç bir donanımımı tanımadı :(

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 Mayıs'a bişey kalmadı bekleriz ;) gerek yok torrente fln

garfi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Az önce kurulum bitti.15 dakikada tüm driverler dahil.10 üzerinden 10 diyorum.vistayı kurduğumda 1 saat sonra kaldırmıştım:)

resimadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rapidden indirdim ama kurmadım. daha once çince 7106 çıkmıştı o nedir peki versiyon olarak 7106dan sonra 7100 çıkmasına anlam veremedim

XRaiNow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana zamanını sormamışlar. Sen offical release ı bekle hatta..

HARBİKIZ'ın dediği gibi "erken". Kimse sürekli yeni sürümleri çıkan bir sistemi kurup sürekli yükseltme işlemi yapmayı istemez (Ayrıca yükseltme işlemi, Windows 7 daha beta olduğu için tehlikelidir. Bilgilerinizi kaybedebilirsiniz.). Özellikle benim gibi bir sisteme yerleşmesi çok uzun zaman alan kişiler bunu hiç istemez.

Çerez olarak şöyle bir kurup bakmak tamam, herkesten önce inceleyenlerden biriyim. Ama sürekli yeni sürümler çıktığı için tam geçiş için erken. Zaten adı üstünde; "beta". Ve son kullanıcının final sürümünü beklemesi daha normal.

Ayrıca neden böyle çıkıştığınızı da anlayabilmiş değilim.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
7068 den bu sürüme yükseltmenin kazancı nedir?