Windows 7 Multiboot Innovate Dvd Trde İlk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DownloadMustGoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Multiboot Innovate DVD

MSDN Windows 7 Tüm verisyonlar 32ve64 bit

HİREN BOOTCD 10
XP Sp3 TR "4 Eylul 2009'da" 0 update
Acronis with Universal Restore

20938454.jpg
Evet, MultiBoot serisi tamamen yenilendi.
Windows 7'nin hayatımıza girmesiyle her şey değişti gibi görünüyor. Beğenen, beğenmeyen çok olsada "merak ne güzel şey" demiş atalarımız.:)
Çokça eleştirenler bile en azından sanal makinelerde kurup denemişlerdir. İndirdiğimiz Windows 7 sayısı ise hak getire. Neyseki MSDN isolar nihayet çıktı da hepimiz rahat ettik (mi acaba? hala yok seninki orjinal değil en orjinal benimki, OEM, Retail, RTM, MSDN derken forumlarda herkes balataları sıyırdı.)
Neyse çok geyiğe sarmadan açıklayalım, innovation yenilik, büyük değişiklik, çığır açan düşünce anlamında iş dünyasında sıkça kullanılıyor. Aslında gerçek innovasyon Microsoft'un Window 7 deki pazarlama başarısı. Eee biz de kayıtsız kalamadık. Multiboot serisine windows 7'yi orjinal MSDN isolardan tüm sürümleri ile ekleyelim ama xp bizim göz bebeğimiz ondanda vazgeçemiyoruz madem o da DVD de olsun, hazır Hiren abi de 10. versiyonu çıkarmış, o da dvd mize yakışır dedik. Bu kadar yenilik de "innovate" tanımlamasını hakediyor sanırım:)

1- Öncelikli Olarak 32 ve 64 bit MSDN Windows 7 isolarının tüm versiyonları (Starter, Home Premium, Professional ve Ultimate) tek iso ya toplandı. Hiçbir Ekleme Çıkartma Yapılmadan Sadece Birleştirilmiştir. Yapım tarihindeki en son aktivatörler ekstra klasöründe mevcut.
30455163.png

2ah9vrd.jpg

2zdor3d.jpg

2- XP Professional olarak daha önce yayınladığım XP yi kullandım, 4 eylul tarihinde sıfır update, ie8, mp11. detaylar için tıklayın (http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=106045)

20287537.jpg

3- Hiren Boot CD 10 Eklendi, Acronis True Image Workstation With Universal Restore yine mevcut.

66599764.jpg

4- LiveXp artık Hiren Boot Cd içinde geldiği için dvdye eklemedim. Ayrıca şifre kırıcılar, ghost 11.5 gibi genelde multibootlarda gördüğümüz programlar zaten hiren de mevcut.

26054039.jpg

Solyma ve MATADOR arkadaşlarıma win7 birleştirme konusundaki desteklerinden dolayı teşekkürler
Her zamanki gibi indirip deneyenlerin yorumları benim için çok kıymetlidir.

4.21 gb iso
21x200 mb, 1x161 mb rar. recovery record eklenmiştir

--MaTaDoR--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri bana tşk etmiş çok mutlu oldum bende tşk ederim:)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Güzel çalışma fakat Xp içermesi yasallıktan çıkarıyo.

Yinede yapımda emeği geçen herkese tşk ederiz. Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...