Windows 7 li laptoba XP formatı atamıyorum

qwertye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar benim laptobun markası hp pavilion g6 windows 7'li .. Ben buna xp formatı atacaktım ama mavi ekran hatası werdi xp formatı atamıyorum yardım edermisiniz lütfen :))

joker66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardeş sorunun tam bilmiyorum ancak başka bir türden sorun yaratmıştı win7 bende belgelerimi flash belleğe alarak tüm hdd yi formatladım bazen win7 den xp ye düşmemek için hdd de gizli koruma olabilir benimkisi yorum bende tüm hdd yi formatladım sonra tekrar 2 ye bölüp c ye xp kurdum sorunum ortadan kalkmıştı yapabilirseniz bu şekilde deneyin kolay gelsin

qwertye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardeş sorunum o şekilde değil anakart bi koruması mı ne warmış o yüzden olmymş bunu düzeltmenin bi seçeneği yokmu acaba :))

joker66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dediğim gibi anakart koruması hdd içinde gömülü benim bildiğim başıma gelende bu türdendi hdd tamamen formatlarsan sorunu halledebilirsin eğer belgelerini başka bir yere taşıyıp deneyebilirsin sonuçta 30/40 dk lık bir yanılman olur baktın olmadı win8 geç xp ye göre daha hızlı

qwertye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam çok teşekkür ederim sağoL :))

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Sata sürücülerin entegreli olduğu bir XP ile denersen muhtemelen ne mavi ekran sorunu olur nede hdd görmeme sorunu.

qwertye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten cd sata entegreli kardeş yorumun için sağoL :))