Windows 7 Karşı Tarafa Müzik Dinletme

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
1) Windows saatinin yanındaki ses simgesine sağ tıklıyoruz. Buradan "Kayıt aygıtları" nı tıklıyoruz..

21cv6fd.png

2) Karşımıza ses paneli çıkıyor. Buradan boşluğa sağ tıklıyoruz. Burada çıkan "Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster" e tıklayalım..

2mgp5c.png

3) Evet karşımıza "Stereo Karşımı" çıkıyor. Çıkan gizli simgeye sağ tıklıyoruz..

1gi0qb.png

4) Buradan "Etkinleştir" e tıklıyoruz..

15dxno5.jpg

5) Evet aygıtımız hazır. Simgemize sağ tıklıyoruz..

214nnrm.png

6) Ve buradan "Varsayılan Aygıt olarak Ayarla" ya tıklıyoruz İşlemimiz tamamlanmıştır..

apgsq8.png

Stereo Karışımı veya Stereo Mix çıkmaz ise Ses kartını güncelleyip öyle bir deneyin. Windows 7 kendi tanıdığı için driver'ı çıkmayabilir..

Not: Anlatım bana aittir. Alıntı değildir.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu arada arkadaşlar için belirteyim Stereo Aygıtının açılması için ayrıca Realtek Sürücüleri yüklenmiş olmalıdır.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu arada arkadaşlar için belirteyim Stereo Aygıtının açılması için ayrıca Realtek Sürücüleri yüklenmiş olmalıdır.

Evet mesajı güncelliyordum zaten o sıra yazmışsın. Teşekkürler..

SUCLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende Stereo Karışımı çıktı etkinleştirip varsayılan aygıt yapsamda media playerdan müzik çaldığımda ne Stereo Karışımının yanındaki yeşil çubuklar oynuyor yada ses gidiyor]bi hatamı yapıyorum anlayamadım :/

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ayrıca msnin yeni sürümlerinde sebebini bende anlamadım ama karşıya müzik gitmiyor.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Realtek sürücüleri müzikle uğraşanlar için gecikme olmamasını sağlıyor aynı zamanda. Microsoft sürücülerinde belirgin gecikme oluşuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
realtec high definition audio driverini indirin kurun resetleyin makinayı ondan sonra deneyin birde

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu şekildemi olacak ?
n1h55.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ya cızırtılı imiş ses eline sağlık yaptım ama cızırtılı imiş anlaşılmıomus bile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim dediklerini yaptım skypede denedim müzik tam kalitede gidiyor stereoyu seçince fakat bu seferde benim sesim gitmiyor