Windows 7 indirme sorunu

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar meraba ben windows 7 kullanıyorum çok da memnunum ancak video izlerken veya herhangi bir dosya indirirken videonun tamamını beklemeden izlemeye izin vermiyor ya da dosya tamamen indikten sonra indirme linki çıkıyor ve bir anda iniyor doğal olarak ama bu sorunu herzaman yapmıyor kapatıp açınca düzeliyor ve sonra tekrar oluyor. Çözümünü bilen arkadaş varsa yerdımcı olabilir mi bana. Formatla da düzelmiyor bu arada tekrar oluyor.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
kardeş açık anlat, hangi programlarda oluyor bu.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Programla değil benim sorunum facebook yada youtube yada herhangi biryerden video izlerken video dolmadan izletmiyor dolana kadar da dolmamış gibi görünüyor. İndirme yaparken de inmesini bekliyor dosyanın ondan sonra indir seçeneği çıkıyor tarayıcı yada indirme programı farketmiyor hepsinde yapıyor aynı şeyi ama kapatıp açınca bilgisayarı düzeliyor. İDM kullanıyorum ama idmyle alakası olmayan şeylerde de aynı şeyi yapıyor anlayamadım sorun nerde:(

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben de bunu sormuştum zaten.

IDMyi kaldırıp DAP kur. bir de flash oyanıtıcını güncelle. Sonra vidyoları farklı tarayıcılarla açmayı dene.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler. IDM'yi kaldırıp kullanıcam bikaç gün yine aynı sorun olmazsa tamamen çıkarıcam hayatımdan artık bir deneyeyim bakalım.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Dapı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
aynı şey bende de oluyodu eskiden, IDM' den kurtul bir an önce..

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamamdır teşekkürer arkadaşlar. IDM son bi vefa borcunu ödesin şu lostu bi indiriyim kurtulucam ben de dapı da indirdim yüklenmek için bekliyo sırada bakalım performansı nasıl:D

askinda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de var yalnız idm den olduğunu zannetmiyorum. genellikle büyük boyutlu dosyaları indirdikten sonra görülüyor bu problem. çözümü bulursan burada paylaşırsan sevinirim. zira ben hala o sorunu çözemedim...

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aynı sorun bende de var yalnız idm den olduğunu zannetmiyorum. genellikle büyük boyutlu dosyaları indirdikten sonra görülüyor bu problem. çözümü bulursan burada paylaşırsan sevinirim. zira ben hala o sorunu çözemedim...
İnternet Download Manager'i kaldır birde öyle dene...