Windows 7 Garip Sorun

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Herkese merhaba. Windows 7'de şöyle bir şey oluyor. Arada bir oluyor. Görsel:
Untitled.jpg

Neyden kaynaklıdır?

ArdaGezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
50
sorunu bilmiyorum ama windows 7 artık çok güncellenmiyor hatta hiç, yakında eski sürümler gibi kullanılmıyacak windows 10 yada 8 e geçmeni öneririm

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Driver Easy programını kaldıralabilirsin. :)

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Arada bir oluyor.
Neyden kaynaklıdır?
Çünkü açılan pencereler bu program kaynaklı; sürücü güncellemesi için driver easy bilgisayarda dosya araması yapıyor.
Programı kaldırmayacaksan, program arayüzündeki ayarlarını kurcalamalısın (programı kullanmadığım için ayarlarını tam bilmiyorum: "run driver easy when the computer starts" gibi bir ayar varsa, onu pasif konuma getir) ayrıca msconfig ve services ayarlarından bu program ile ilgili bir bileşen varsa, başlangıç türünü değiştir. Kolay gelsin.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Çünkü açılan pencereler bu program kaynaklı; sürücü güncellemesi için driver easy bilgisayarda dosya araması yapıyor.
Programı kaldırmayacaksan, program arayüzündeki ayarlarını kurcalamalısın (programı kullanmadığım için ayarlarını tam bilmiyorum: "run driver easy when the computer starts" gibi bir ayar varsa, onu pasif konuma getir) ayrıca msconfig ve services ayarlarından bu program ile ilgili bir bileşen varsa, başlangıç türünü değiştir. Kolay gelsin.
O aygıt yöneticisini ben açmıştım. İntel Watchdog Timer sürücüsü için. .inf yükleme çalışmadığı için bende kendim bulmaya çalışıyodum. Tesadüfen gene o sorun çıktı.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
O aygıt yöneticisini ben açmıştım. İntel Watchdog Timer sürücüsü için. .inf yükleme çalışmadığı için bende kendim bulmaya çalışıyodum. Tesadüfen gene o sorun çıktı.
Intel Watchdog Timer Driver ne işe yarıyor, neden bu sürücüyü yüklemeye çalışıyorsun?
Intel'in kendi sürücü güncelleme aracı var, hangi sürücü gerekiyorsa program buluyor, indiriyor, yüklüyor; böyle üçüncü parti bir program kullanmaya hiç gerek yok, bu gibi programlar genelde mavi ekran BSoD sorununa yol açar.
Ayrıca, Windows Update Katoloğuna da şimdi baktım, eğer gerekiyorsa Microsoft kendisi de bu güncellemeyi dağıtıyor.

Son düzenleme: