- Reaksiyon puanı
- 19,246
Herkese merhaba. Windows 7'de şöyle bir şey oluyor. Arada bir oluyor. Görsel:
Neyden kaynaklıdır?
Neyden kaynaklıdır?
Neden ki?Driver Easy programını kaldıralabilirsin.![]()
Ben çift ışletim sistemi olarak kurdum. Windows 10 Enterprise kullanıyorum.sorunu bilmiyorum ama windows 7 artık çok güncellenmiyor hatta hiç, yakında eski sürümler gibi kullanılmıyacak windows 10 yada 8 e geçmeni öneririm
Arada bir oluyor.
Neyden kaynaklıdır?
Çünkü açılan pencereler bu program kaynaklı; sürücü güncellemesi için driver easy bilgisayarda dosya araması yapıyor.Neden ki?
O aygıt yöneticisini ben açmıştım. İntel Watchdog Timer sürücüsü için. .inf yükleme çalışmadığı için bende kendim bulmaya çalışıyodum. Tesadüfen gene o sorun çıktı.Çünkü açılan pencereler bu program kaynaklı; sürücü güncellemesi için driver easy bilgisayarda dosya araması yapıyor.
Programı kaldırmayacaksan, program arayüzündeki ayarlarını kurcalamalısın (programı kullanmadığım için ayarlarını tam bilmiyorum: "run driver easy when the computer starts" gibi bir ayar varsa, onu pasif konuma getir) ayrıca msconfig ve services ayarlarından bu program ile ilgili bir bileşen varsa, başlangıç türünü değiştir. Kolay gelsin.
Intel Watchdog Timer Driver ne işe yarıyor, neden bu sürücüyü yüklemeye çalışıyorsun?O aygıt yöneticisini ben açmıştım. İntel Watchdog Timer sürücüsü için. .inf yükleme çalışmadığı için bende kendim bulmaya çalışıyodum. Tesadüfen gene o sorun çıktı.