Windows 7 format sirasinda yukleme tamamlaniyor da kaldi yardim edin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar laptopa format atmak istedim baya yavaş çalışıyordu her neyse formatı attım herşey tamamlandı yeniden başladı sonra bu ekran geldi burda kaldı lütfen yardım edin.http://prnt.sc/s9py1d

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Arkadaşlar laptopa format atmak istedim baya yavaş çalışıyordu her neyse formatı attım herşey tamamlandı yeniden başladı sonra bu ekran geldi burda kaldı lütfen yardım edin.http://prnt.sc/s9py1d
Kaç saattir böyle?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
PC özellikleri nedir?

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
ıntel i7 4 gb ram Hp elitebook 2540p
Mesaj otomatik birleştirildi:

ablamin pc side boyle oldu bekledik birşey olmayınca kenarda bekliyor eğer bir bilginiz var ise lütfen söyleyin 2 bilgisayarı birden kurtaralım ?
y
Yani babacım bilsem neden söylemeyeyim, forumun amacı bu zaten. Yani windows 7 yi nereden indirdiniz bilmiyorum, lakin pc kaldırıyor ise windows 10 yükleyin derim. Windows 10 yine microsoftun kendi sitesinden indirebiliyorsunuz ama windows 7 yi ürün anahtarı olmadan indiremiyorsunuz kendi sitesinden. Microsoft harici indirilen windowslara da güvenim yok.

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
y
Yani babacım bilsem neden söylemeyeyim, forumun amacı bu zaten. Yani windows 7 yi nereden indirdiniz bilmiyorum, lakin pc kaldırıyor ise windows 10 yükleyin derim. Windows 10 yine microsoftun kendi sitesinden indirebiliyorsunuz ama windows 7 yi ürün anahtarı olmadan indiremiyorsunuz kendi sitesinden. Microsoft harici indirilen windowslara da güvenim yok.
pc win 10 kaldırıyor fakat açılışta bi 15 dakika feci şekilde kasıyor bu yüzden win 7 denedim birazdan win 8.1 deneyeceğim. Bir sorum olucak pc 4 gb 64 bit destekliyor fakat 32 bit kurmak istiyorum performans da düşme yada çıkma gibi şeyler olur mu

y
Abim win 10,8.1 denemiş fakat olmamış

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
pc win 10 kaldırıyor fakat açılışta bi 15 dakika feci şekilde kasıyor bu yüzden win 7 denedim birazdan win 8.1 deneyeceğim. Bir sorum olucak pc 4 gb 64 bit destekliyor fakat 32 bit kurmak istiyorum performans da düşme yada çıkma gibi şeyler olur mu
Bak onu bilmiyorum. Muhtemelen sorun çıkarmaz ama driver ile ilgili yazanlara baktım. Driver'da sorun çıkarsa 32 bit indirilip yüklenmesi gerekiyormuş.

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bak onu bilmiyorum. Muhtemelen sorun çıkarmaz ama driver ile ilgili yazanlara baktım. Driver'da sorun çıkarsa 32 bit indirilip yüklenmesi gerekiyormuş.
bu pc baslarda diski görmüyordu ama şuan diski görüyor acaba kendi sitesinden biraz daha mi araştırma yapsam

Burakfr0

Asistan
Reaksiyon puanı
36
ıntel i7 4 gb ram Hp elitebook 2540p

ablamin pc side boyle oldu bekledik birşey olmayınca kenarda bekliyor eğer bir bilginiz var ise lütfen söyleyin 2 bilgisayarı birden kurtaralım ?
Benim ilk aklıma gelen iso dosyasında sorun olduğu 2. Olarak harddiskin ömrünü yitirmis olabilceğini düşündüm kurulum islemi yani dosya lar kopyalanıyor asamaları uzun surmusmuydu

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Benim ilk aklıma gelen iso dosyasında sorun olduğu 2. Olarak harddiskin ömrünü yitirmis olabilceğini düşündüm kurulum islemi yani dosya lar kopyalanıyor asamaları uzun surmusmuydu
hayır yaklaşık 3 dakika gibi bir süre sürmüştü

Burakfr0

Asistan
Reaksiyon puanı
36
hayır yaklaşık 3 dakika gibi bir süre sürmüştü
Ozaman benim tek aklıma gelen iso dosyasındandır
Sistem özelliklerin nedir acaba
Indirdigin iso 64 Bitmi 32 bitmi sürüm nedir ona göre yanıtlamaya calisayim

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
iso'yu nereden indirdin? İso'yu buradan indir. Sonrasında Rufus ile flash belleğine yazdır.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
4GB

Tamam birazdan UEFİ olarak deniyeceğim olmazsa bunu da yapraım
Evet 64 olarak kurman lazım ve UEFI var ise UEFI olarak.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
64 bit ISO ile kurulum yapman lazım sen en baştan hatalı ilerlemişsin zaten. Windows 7 yada 8.1 farketmiyor 64 bit indir tekrar kuruluma geç. Ayrıca şuan ki kurulum yaptığın ISO sıkıntılı bence.

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
64 bit ISO ile kurulum yapman lazım sen en baştan hatalı ilerlemişsin zaten. Windows 7 yada 8.1 farketmiyor 64 bit indir tekrar kuruluma geç. Ayrıca şuan ki kurulum yaptığın ISO sıkıntılı bence.
şuanda windows iso dowloander adlı programdan win 8.1 i 64 bit olarak indiriyorum iso dosyası 30 dakikaya iner iftar sonrası yaparım

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
şuanda windows iso dowloander adlı programdan win 8.1 i 64 bit olarak indiriyorum iso dosyası 30 dakikaya iner iftar sonrası yaparım

Tamam bir de öyle dene. Umarım çözersin. Ben 3-4 aydır Windows 8.1 Pro kullanıyorum 10 numara sistem valla Windows 7 kurmayın artık miadı doldu.

ExMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Tamam bir de öyle dene. Umarım çözersin. Ben 3-4 aydır Windows 8.1 Pro kullanıyorum 10 numara sistem valla Windows 7 kurmayın artık miadı doldu.
mahalleden dolayı internetim biraz yavaş daha inmemiş 6 dakikası kalmış :(
Win 8,1 i bende seviyorum