'' Windows 7 Enterprise'' 90 gün boyunca...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Microsoft'un aldığı karar doğrultusunda; halen denememiş ve indirip kullanmak isteyenlere Microsoft bir güzellik yapmış. 31 Aralık 2010 tarihine kadar indirip 90 gün boyunca Windows 7'yi kullanabilirsiniz. İlgilenenlere duyurulur !

Detaylı bilgi almak isteyen arkadaslar BURADA bulanan bağlantıdan yararlanabilirler.

KAYNAK

nordpace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haberi aldın, bari alıntı yazsaydın arkadaşım aynısını alıp kopyala yapıştır yapmak yakışık oluyormu :) emeğe saygı...

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bu surum yayinlanali cok oldu. Win7 den onceydi. Ben kurdum eskittim bile.
Yine de tesekkurler.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
dil seçenekleri Fransızca, İngilizce, Almanca, Japonca ve İspanyolca..türkçe yok..

ingilizce yükledikten sonra türkçeye çevirmemiz mümkün mü

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
dil seçenekleri Fransızca, İngilizce, Almanca, Japonca ve İspanyolca..türkçe yok..

ingilizce yükledikten sonra türkçeye çevirmemiz mümkün mü
Ultimate ve enterprise sürümlerinde, güncelleme ile zahmetsizce Türkçeye çevirme yapılabilir.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Haberi aldın, bari alıntı yazsaydın arkadaşım aynısını alıp kopyala yapıştır yapmak yakışık oluyormu :) emeğe saygı...
Başka bir siteye yönlendirme olacağını düşündüm ve bunun doğru mu yanlış mı olacağına karar veremedim diye kaynak göstermedim. Amacım başkasının emeğine saygısızlık yapmak değildi, sadece bundan birileri faydalansın diye buraya taşıdım.

kuzeyin_oglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 Enterprise'nin halihazırda raflarda satışa sunulan win7 ultimate sürümden eksiği var mı? Veya farkı nedir

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Lisans farkı...

zlt6h1.png