Windows 7' den Memnun musunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Windows 7' den Memnun musunuz ?

• Evet, Bundan iyisi can sağlığı

Kullanılan: 155 80.7%
  • Hayır, Çaresizlikten kullanıyorum

Kullanılan: 18 9.4%
  • Fikrim yok, Bana böyle şeyler sormayın..

Kullanılan: 19 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    192

CyberioN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XPde DirectX 10 kuruLamıyor diye Win7'ye geçmiştim çok memnunum gerçekten :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Diğer Windows sürümlerinden iyi olduğu kesin ama zamanla hantallaşmaya başlıyor. Kullanıma bağlı olarak altı ayda bir yeni kurulum istiyor. Bence donanımın hakkını veren Windows versiyonu yok.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Mükemmel bir işletim sistemi. Türünün en iyi örneği. Aşığım ben ona :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Mükemmel bir işletim sistemi. Türünün en iyi örneği. Aşığım ben ona :D

Katılmamak elde değil...WinXP den sonra hiçbir işletim sistemini o kadar seveceğimi düşünmezdim...

Ama Win7 aşkı bambaşka ya...Böyle bi güzellik yok :)

Daha iyisi yapılana kadar EN IYISI WINDOWS 7...

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ben yine de vista sp2 ye devam diyorum. sp1 çıkarsa win7'ye geçebilirim, yoksa vistadan gayet memnunum ben. sp olmadan windows kullanılmaz bence.

Bence anlamsız neden dersen o dediğin Windows Me ile bitti ki Windows 7 piyasaya çıkmadan önce denenen işletim sistemş olarakda istatistiklerdeki yerini aldı, Microsoft ilk defa işletim sisteminin RTM adı altında indirilmesi ve 6 aylığına ''herkesin'' kullanmasını sağladı. Sen vista SP2 kullanarak zaman kaybediyorsun. Birde Kullandığın Masaüstü işletim sistemi sonuçta. Windows 7 kullan

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi ama vista gibi uyumluluk sorunları olabiliyor bazen hatta winxp de çalışan program 7 de açtığınız zaman pc ye res atıyor

erdemmin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel internet 'e diğer sürümlere göre daha hızlı bağlanıyor kitlenme vs olasılığı düşük ama PCI fax modem kullanıyorsan benim gibi çok kötü ses gitmiyor modemden kafayı yemek üzereyim telesekreter sistemini aktif edemiyorum bu nedenle sanırım bu yüzden XP 'e tekrar geçicem

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Windows 7 bence ilk defa kullanıcı talebleri dikkate alınarak hazırlanmış bir işletim sistemi, bunun için geç kalmışlardı. Elimize yeni geçince yine de sevindirdi, alternatiflerinin olması bu konuda etkili.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
iyi ama vista gibi uyumluluk sorunları olabiliyor bazen hatta winxp de çalışan program 7 de açtığınız zaman pc ye res atıyor

Mutlaka oluyor kullandığın yazılımın yeni sürümünü kullan , yoksa alternatif xp tabiki

---------- saat 14:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:15 eklenmişti ----------

güzel internet 'e diğer sürümlere göre daha hızlı bağlanıyor kitlenme vs olasılığı düşük ama PCI fax modem kullanıyorsan benim gibi çok kötü ses gitmiyor modemden kafayı yemek üzereyim telesekreter sistemini aktif edemiyorum bu nedenle sanırım bu yüzden XP 'e tekrar geçicem

Dediğin modemin sesini kısma ise modem ayarlarında mutlaka vardır sessiz çevir

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Bir arkadaş destan yazar gibi yazmış ve oyunlardan dem vurup ubuntu ve pardus çok iyiymiş gibi met etmiş...Ciddi anlamda komik bi yazı yazmış.
>>Linux da program kurarken alt ayarlarını yaptırmadığını mı sayalım...Yoksa istediğin proğramı kuramıdığını mı hangi birini sayalım...Say say bitmez....
>>Win-7 en az 2 gömlek linuxtan daha iyidir.Ayrıca bazı arkadaşlar da 6 ayda bir win-7 ye format atmak gerekir demiş...Bu da komedinin ta kendisi....

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
>>Bir arkadaş destan yazar gibi yazmış ve oyunlardan dem vurup ubuntu ve pardus çok iyiymiş gibi met etmiş...Ciddi anlamda komik bi yazı yazmış.
>>Linux da program kurarken alt ayarlarını yaptırmadığını mı sayalım...Yoksa istediğin proğramı kuramıdığını mı hangi birini sayalım...Say say bitmez....
>>Win-7 en az 2 gömlek linuxtan daha iyidir.Ayrıca bazı arkadaşlar da 6 ayda bir win-7 ye format atmak gerekir demiş...Bu da komedinin ta kendisi....

Linux Vs. Windows dönüşmesin tartışma yine :hammer:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Şu ana kadar Windows 7 üzerinde çalışmadı dediğim program/oyun vs. çıkmadı.
Bir kaç tane çalışmayan çıktı; onlar da yeni sürümleri ile seven' a ayak uydurdular :thumbup:

Rac10

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gayet başarılı tek sıkıntım eski yazıcı driver larında.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Gerçekten çok iyi xp'den daha iyi diyorum ben :)

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Linux Vs. Windows dönüşmesin tartışma yine

>>İster tartışmaya dönsün ister dönmesin...Bazı arkadaşlar gerçekleri yazmıyorlar..linux fanatikliği yapıyorlar.Sanki biz bilmiyoruz neyin ne olduğunu.
>>Sonra linuxu bilmeyen arkadaşlarda bi şey zannediyor...
>>Yine söylüyorum win-7 linuxtan 2 gömlek üsttedir...Gerisi hikaye...:hammer:

sui

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski bir Vista kullanıcısı olarak Windows7 kurtarıcı gibi oldu. Tabiki Win7

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tek sıkıntım flash bellege bir şeyler atarken çok uzun sürüyor xp de bile daha hızlıydı sanki bende trip yapıyor olabilirim

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet bencede çok güzel görsellik olarak da kullanılabirlik olarak da güzel ben çok sevdim ve kullanıyorum:)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
tek sıkıntım flash bellege bir şeyler atarken çok uzun sürüyor xp de bile daha hızlıydı sanki bende trip yapıyor olabilirim
Kopyalama hızı konusunda özellikle de x64 sürümler sınırları zorluyorlar

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
klasör ya da dosyalara sağ tıklayınca sanki boş bir yere sağ tık yapmış gibi algılıyor. bunun dışında bir sorun yok.

aGrasiwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp güzeldi kasmazdı ama zamanla şişerdi o problemi vardı.. tabi 7 de şişiyor zamanla ama bu uzun zaman sürüyor çok seri grafikleri harika özellikleri felan harika vistada olup bu laptopumda kasan özellikler 7 de inanılmaz seri, rami az kullanıyor, işlemciyide, ekran kartınıda, ufak tefek sorunlar hariç kusursuz üstelik ultimate yüklü... şimdiye kadar gördüğüm en iyi işletim sistemi... başka söze gerek yok teşekkürler windows :)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Çok memnunum.İşimi fazlasıyla görüyor :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Evet memnunum ama XP kullanıyorum. :D

Sistemi yenilemeden kurmak istemiyorum.