Mükemmel bir işletim sistemi. Türünün en iyi örneği. Aşığım ben ona![]()
Ben yine de vista sp2 ye devam diyorum. sp1 çıkarsa win7'ye geçebilirim, yoksa vistadan gayet memnunum ben. sp olmadan windows kullanılmaz bence.
iyi ama vista gibi uyumluluk sorunları olabiliyor bazen hatta winxp de çalışan program 7 de açtığınız zaman pc ye res atıyor
güzel internet 'e diğer sürümlere göre daha hızlı bağlanıyor kitlenme vs olasılığı düşük ama PCI fax modem kullanıyorsan benim gibi çok kötü ses gitmiyor modemden kafayı yemek üzereyim telesekreter sistemini aktif edemiyorum bu nedenle sanırım bu yüzden XP 'e tekrar geçicem
>>Bir arkadaş destan yazar gibi yazmış ve oyunlardan dem vurup ubuntu ve pardus çok iyiymiş gibi met etmiş...Ciddi anlamda komik bi yazı yazmış.
>>Linux da program kurarken alt ayarlarını yaptırmadığını mı sayalım...Yoksa istediğin proğramı kuramıdığını mı hangi birini sayalım...Say say bitmez....
>>Win-7 en az 2 gömlek linuxtan daha iyidir.Ayrıca bazı arkadaşlar da 6 ayda bir win-7 ye format atmak gerekir demiş...Bu da komedinin ta kendisi....
Şu ana kadar Windows 7 üzerinde çalışmadı dediğim program/oyun vs. çıkmadı.iyi ama vista gibi uyumluluk sorunları olabiliyor bazen hatta winxp de çalışan program 7 de açtığınız zaman pc ye res atıyor
Benim karşıma çıkmadı, birkaç yazıcı modelinde bu tür sorunlardan bahsediliyorGayet başarılı tek sıkıntım eski yazıcı driver larında.
Vistayla kıyaslandığında bir şaheserdir Win7. Microsoftun bugüne kadarki en iyi işletim sistemi bence.
Linux Vs. Windows dönüşmesin tartışma yine
Biz yine de burada sadece Windows 7' yi değerlendirelim>>İster tartışmaya dönsün ister dönmesin....
Kopyalama hızı konusunda özellikle de x64 sürümler sınırları zorluyorlartek sıkıntım flash bellege bir şeyler atarken çok uzun sürüyor xp de bile daha hızlıydı sanki bende trip yapıyor olabilirim