>>Sende insanların fikrine katlanamayan sözde demokratlar gibisin...Süzme provakatörsün ha.![]()
>>her yazıya muhalif süzme kum balığı gibisin ...
>>Ubuntu ve pardusun nal topladığı aşikardır...(ayağına kurşun sıkanlar gibi)
>>Sende insanların fikrine katlanamayan sözde demokratlar gibisin...Süzme provakatörsün ha.![]()
>>yazılan yazıyı bile anlayamamak bu olsa gerek...sasirtici sekilde en simdiye kadar olan windows serisi arasinda en begendigim , tabi bu begenme visatadan sonra katlaniyor haliyle ,,vay be demek boyle bir baslik altinda bile siyasi satasmalar yapilabiliyormus daha neler gorecez bakalim ,sen cok yasa be sdn sayende ne tipler gorur olduk
>>yazılan yazıyı bile anlayamamak bu olsa gerek...
>>Demokrasi deyince siyaset aklına geliyorsa o senin problemin...
>>Senin gibi tiplerinde ülkedeki insanlardan bi haberi olduğu kesin...
heee evet onu diyorum windows 7 cok demokratik
Buyrun benimKim o çaresizlikten kullanan 7 kişi ?
Kesin linuxçılardır![]()
Lord Of The Rings Battle For Middle Earth
win7 windowslar içersinde iyi olanı diyebilirim...
Gerçi biliyorsundur ama Lord Of The Rings Battle For ME Linux'ta gayet güzel çalışıyor, hem de en ufak bir takılma olmadan. Wine'ın sitesinde de platinum almış zaten.win7 windowslar içersinde iyi olanı diyebilirim vistanın hatalarının aza indirilmişi xp den iyi demek te xp ye haksızlık olur hala xp kadar da uyumlu değil. Sonuçta o bir windows, oda şişiyor oda trojan virüs spy yiyiyor dosya kopyalamak istediğinizde dşünmeye başlayabiliyor.Bazı oyunları beğenmeyebiliyor örnek olarak elimde orjinal Heroes 5 var oynayamıyorum ikinci örnek Lord Of The Rings Battle For Middle Earth onuda oynayamıyorum. Lisans, demo program crack, serial, virüs, trojan keşmekeşide aynı şekilde devam etmekte.Uzaktan mikrosoftun kontrol mekanizması her an kısıtlama koyabilme kabiliyetleride cabası, ozaman bu sistemin en iyi olduğu nasıl söylenebiliyor ?bir bilgisayar kullanıcısı için tüm tehlikeleri içeren sürekli $ işaretleri yapan bir sistemi en iyi olarak nitelemek bana pek inandırıcı gelmiyor. Bir arkadaşımızda çok kesin bir ifade kullanmış Lİnux Ubuntu ve Pardüs ten çok ileri diye çok merak ettim nerde ileriymiş bu saydıklarımın hiç biri bu iki sistem için geçerli değil ama benim için daha fazla hakim olabildiğim sistem iyidir daha güvenli olan daha görsel olan daha hızlı olan iyidir kullandıkça şişmeyen uzaktan kontrol edilemeyen $ dayatılamayan lisans crack serial virüs gibi akrabalarla ilişkimi kesen sistem iyi olandır.Ubuntu 10.04 kullanıyorum win7 ye ihtiyaç duymuyorum. Bu arada win 7 yi eleştirenler sistemden falan anlamaz gibi yorumlarda yapılmış ben bu tarz ifadeler kullanmam kişisel tercih meselesidir win7 kullanan arkadaşlarada saygım var. Ben dos kullanarak başladım 8086 cpu kullanmış biriyim 1986 dan bu yana çıkan tüm windows versiyonlarınıda kullandım win3.1 dahildir. Bu kadar uzun yıllar windows kullanmış biri olarak bu yorumları yaptım. Ubuntuyu Yada Pardüsü de hakkını vererek kullanabilen arkadaşların yorumlarını herzaman dikkate alırım bu tür karşılaştırmalar herzaman yapılacaktır.