Windows 7' den Memnun musunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Windows 7' den Memnun musunuz ?

• Evet, Bundan iyisi can sağlığı

Kullanılan: 155 80.7%
  • Hayır, Çaresizlikten kullanıyorum

Kullanılan: 18 9.4%
  • Fikrim yok, Bana böyle şeyler sormayın..

Kullanılan: 19 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    192

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Süzme provakatörsün ha. :)
>>Sende insanların fikrine katlanamayan sözde demokratlar gibisin...
>>her yazıya muhalif süzme kum balığı gibisin ...
>>Ubuntu ve pardusun nal topladığı aşikardır...(ayağına kurşun sıkanlar gibi)

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
sasirtici sekilde en simdiye kadar olan windows serisi arasinda en begendigim , tabi bu begenme visatadan sonra katlaniyor haliyle ,, :D vay be demek boyle bir baslik altinda bile siyasi satasmalar yapilabiliyormus daha neler gorecez bakalim ,sen cok yasa be sdn sayende ne tipler gorur olduk

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sasirtici sekilde en simdiye kadar olan windows serisi arasinda en begendigim , tabi bu begenme visatadan sonra katlaniyor haliyle ,, :D vay be demek boyle bir baslik altinda bile siyasi satasmalar yapilabiliyormus daha neler gorecez bakalim ,sen cok yasa be sdn sayende ne tipler gorur olduk
>>yazılan yazıyı bile anlayamamak bu olsa gerek...
>>Demokrasi deyince siyaset aklına geliyorsa o senin problemin...
>>Senin gibi tiplerinde ülkedeki insanlardan bi haberi olduğu kesin...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar lütfen ikili tartışmalara girmeyelim..
...
En başta söylediğim gibi Windows 7 hakkında kısaca fikrinizi belirtmeniz yeterli..

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
>>yazılan yazıyı bile anlayamamak bu olsa gerek...
>>Demokrasi deyince siyaset aklına geliyorsa o senin problemin...
>>Senin gibi tiplerinde ülkedeki insanlardan bi haberi olduğu kesin...

heee evet onu diyorum windows 7 cok demokratik

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Windows 7 bana birçok açıdan mükemmele yakın sonuçlar veriyor. Ne zaman format attığımı unutturan nadir işletim sistemlerinden olmuştur kendileri.

Üzerinde durduğunuz zaman ilk kurduğunuz gündeki hızı çok da kaybetmeden yol alabiliyorsunuz.
Hiç diyemiyorum ancak gerçekten fark çok az.

Hatta geçen hafta Adobe CS5 Master Collection'u indirmem tamamladığımda format atacağımı düşünmüştüm. Sonra "ne de olsa format atacağım, bari CS4'ü kaldırıp CS5'i kurayım. ön bilgim olur." diye düşündüm ve eyleme dönüştürdüm.

Sakin bir şekilde CS4'ü kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve CS5'i kurdum. Sonra aktivasyon filan yaptım. Programları tek tek açtım. Sonra sık kullandığım programlarda projelerimin üzerinden tekrar geçtim. Bilgisayarın açılış süresini, programların açılış süresini ve projelerin açılış süresini sınadım. Etkileyiciydi. Sanki 6 ay önceki formatta CS4'ü değil de CS5'i kurmuşum gibiydi. Hız farkı ya olmadı ya da benim fark edemeyeceğim bir düzeydeydi.

İlk defa Windows'un her köşesine bulaşan bir yazılımı kaldırıp bir üst sürümünü kurduktan sonra işletim sistemi kendinden geçmedi :D Bu büyük bir başarı benim gözümde.

Tamam bazı düşündürücü noktalar var. Sonuçta tüm donanımlar o kadar değişti ki, işletim sistemleri biraz geriden geliyor gibi.
Yani Microsoft ve diğer işletim sistemi üreticileri eskinin üzerinden gitmek yerine gözlerini karartıp günümüze yönelik tamamen yeni bir çekirdek ve mantıkla işleyen bir ürün yapmaya çalışmalılar bence.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Neden memnun olmayacakmışım ki.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Windows 7 Yi Beğenmemek Sorunluların İşidir ;)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ilk başlarda herşey güzeldi ama güncellemelerden sonra sinir bozucu bir hal almaya başladı :(

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ilk betası çıktığı andan beri ( illegal beta :D ) kullanıyorum. bence gelmiş geçmiş en iyi windows D:

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kim o çaresizlikten kullanan 7 kişi ? :D

Kesin linuxçılardır :D

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
gayet memnunum hiç bir oyunu ben oynayamam demedi driver da aratmadı daha ne olsun

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Neredeyse hic windows 7 kullanmadim gibi bir sey.Bi ara bilgisayarim yanimda degildi. arkadasim bilgisayarini verdiydi (win 7 kurulu). sacma sacma seyler yaptim 1 yil windows yuzu gormeyince boyle oluyor . verdim geri bilgisayari aliskin degilim ben boyle seylere dedim.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bence harika bir işletim sistemi... en iyisi çıkıncaya kadar en iyisi bu:D

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
win7 windowslar içersinde iyi olanı diyebilirim vistanın hatalarının aza indirilmişi xp den iyi demek te xp ye haksızlık olur hala xp kadar da uyumlu değil. Sonuçta o bir windows, oda şişiyor oda trojan virüs spy yiyiyor dosya kopyalamak istediğinizde dşünmeye başlayabiliyor.Bazı oyunları beğenmeyebiliyor örnek olarak elimde orjinal Heroes 5 var oynayamıyorum ikinci örnek Lord Of The Rings Battle For Middle Earth onuda oynayamıyorum. Lisans, demo program crack, serial, virüs, trojan keşmekeşide aynı şekilde devam etmekte.Uzaktan mikrosoftun kontrol mekanizması her an kısıtlama koyabilme kabiliyetleride cabası, ozaman bu sistemin en iyi olduğu nasıl söylenebiliyor ?bir bilgisayar kullanıcısı için tüm tehlikeleri içeren sürekli $ işaretleri yapan bir sistemi en iyi olarak nitelemek bana pek inandırıcı gelmiyor. Bir arkadaşımızda çok kesin bir ifade kullanmış Lİnux Ubuntu ve Pardüs ten çok ileri diye çok merak ettim nerde ileriymiş bu saydıklarımın hiç biri bu iki sistem için geçerli değil ama benim için daha fazla hakim olabildiğim sistem iyidir daha güvenli olan daha görsel olan daha hızlı olan iyidir kullandıkça şişmeyen uzaktan kontrol edilemeyen $ dayatılamayan lisans crack serial virüs gibi akrabalarla ilişkimi kesen sistem iyi olandır.Ubuntu 10.04 kullanıyorum win7 ye ihtiyaç duymuyorum. Bu arada win 7 yi eleştirenler sistemden falan anlamaz gibi yorumlarda yapılmış ben bu tarz ifadeler kullanmam kişisel tercih meselesidir win7 kullanan arkadaşlarada saygım var. Ben dos kullanarak başladım 8086 cpu kullanmış biriyim 1986 dan bu yana çıkan tüm windows versiyonlarınıda kullandım win3.1 dahildir. Bu kadar uzun yıllar windows kullanmış biri olarak bu yorumları yaptım. Ubuntuyu Yada Pardüsü de hakkını vererek kullanabilen arkadaşların yorumlarını herzaman dikkate alırım bu tür karşılaştırmalar herzaman yapılacaktır.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
win7 windowslar içersinde iyi olanı diyebilirim vistanın hatalarının aza indirilmişi xp den iyi demek te xp ye haksızlık olur hala xp kadar da uyumlu değil. Sonuçta o bir windows, oda şişiyor oda trojan virüs spy yiyiyor dosya kopyalamak istediğinizde dşünmeye başlayabiliyor.Bazı oyunları beğenmeyebiliyor örnek olarak elimde orjinal Heroes 5 var oynayamıyorum ikinci örnek Lord Of The Rings Battle For Middle Earth onuda oynayamıyorum. Lisans, demo program crack, serial, virüs, trojan keşmekeşide aynı şekilde devam etmekte.Uzaktan mikrosoftun kontrol mekanizması her an kısıtlama koyabilme kabiliyetleride cabası, ozaman bu sistemin en iyi olduğu nasıl söylenebiliyor ?bir bilgisayar kullanıcısı için tüm tehlikeleri içeren sürekli $ işaretleri yapan bir sistemi en iyi olarak nitelemek bana pek inandırıcı gelmiyor. Bir arkadaşımızda çok kesin bir ifade kullanmış Lİnux Ubuntu ve Pardüs ten çok ileri diye çok merak ettim nerde ileriymiş bu saydıklarımın hiç biri bu iki sistem için geçerli değil ama benim için daha fazla hakim olabildiğim sistem iyidir daha güvenli olan daha görsel olan daha hızlı olan iyidir kullandıkça şişmeyen uzaktan kontrol edilemeyen $ dayatılamayan lisans crack serial virüs gibi akrabalarla ilişkimi kesen sistem iyi olandır.Ubuntu 10.04 kullanıyorum win7 ye ihtiyaç duymuyorum. Bu arada win 7 yi eleştirenler sistemden falan anlamaz gibi yorumlarda yapılmış ben bu tarz ifadeler kullanmam kişisel tercih meselesidir win7 kullanan arkadaşlarada saygım var. Ben dos kullanarak başladım 8086 cpu kullanmış biriyim 1986 dan bu yana çıkan tüm windows versiyonlarınıda kullandım win3.1 dahildir. Bu kadar uzun yıllar windows kullanmış biri olarak bu yorumları yaptım. Ubuntuyu Yada Pardüsü de hakkını vererek kullanabilen arkadaşların yorumlarını herzaman dikkate alırım bu tür karşılaştırmalar herzaman yapılacaktır.
Gerçi biliyorsundur ama Lord Of The Rings Battle For ME Linux'ta gayet güzel çalışıyor, hem de en ufak bir takılma olmadan. Wine'ın sitesinde de platinum almış zaten.

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
win7 ile tanışalı 3 hafta oldu şuan için gayet memmun'um hızlı sıkıntım yok

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Biraz kasıyor ama şimdilik memnunum. Ultimate kullanıyorum

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Vistadan bin kat daha iyi olduğu kesin ama ben xp pro da devam ediyom :) :)