Windows 7`de Mause Bozuldu

orçotüsi5

Asistan
Katılım
9 Ekim 2010
Mesajlar
150
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
arkadaşlar merhaba

başlığa bakarak eeeee sorun nedir dediğinizi duyar gibiyim


sorun şu: kullandığım bilgisayarda çift kullanıcı var ve bilgisayar kapalıyken mause bozulmuş, ben bilgisayarı açtığımda imleç hareket etmiyordu

garanti işi sorunlu


gittim yeni masuse satın aldım ama sonuç aynı


kullanıcı seçim menüsünde imleci hareket ettirerek seçim yapmam beklendiği için ve bu işlem için imleci hareket ettiremediğim için burayı aşamıyorum. kullanıcı hesabı seçilmediğinden kullanıcı hesabı yüklenemiyor, yani windows sistemine göre bilgisayar açılmış olmuyor bu yüzden yeni donanım sürücüsü yüklenemiyor mause sisteme tanıtılamıyor.

kullandığım işletim sistemi windows 7 ultimate 32 bit


bozulan mause`ta logitech şöyle su koyverdi, ürünün garantisi daha dolmadı ama logitech teknik servisi garanti belgesi yanında satış faturasını da talebini dayatıyor ve bu kayıpsa resmen garantili ürüne garantisiz işlemi yapma uyanıklığına gidiliyor, garantili ürüne tamir için ücret isteniyor.


logitech ürünleri satın almayı düşünenlere nasıl kişilere para kazandırmak üzere oldukları duyrulur.
 
Üst