Windows 7 Çok Hızlı

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
microsoft xp den destegi cekmesi kullanıcıları win 7 sürüklüyor malum vista cok agırr

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
bu piyasada kullanacaksan ya windows xp - windows7 yada netten crackli dvdsini indirip macosx 10.6 kar leoparını kullancan linux bence en gelişmemiş en az kullanıcı dostu olan bir sistem windows ve mac arasında kalmışlığı ve %1lik pazar payıda bu yüzden olsa gerek..

En basitinden bir güncel driver (sürücü) yükleme olayı :

Kesinlikle Katılıyorum..

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bir sirket yeni bir ürün cikartirsa ve yardimi kesmezse o yeni ürünü asla satamaz burdamicrosoft hakli hem yeni ürünlere hemde eski ürünlerin hizmet packetlerine para harcasin ve hic kimse gerek duymadigi w7 gecmez.üstelikte linuxcular apple cilar dedigine katilmiyorum windows büyük bir sirket olduguna ragmen buyuk sorun larla beraberinde getiriyor, bas kaldirmasi gerekir örnegim viruslar veya onun gibi seylerle.bunlarla bas etmek cok zordur onlar apple mi linux la mi yoksa viruslara bas etsin ama yinede hepsine göre bas ediyor.ve kesinlikle applerde virus olmaz demeyin.maalesef heckerler gittikce akillaniyorlar ve her system icin birseyler üretiyorlar ve bu devirde kirlimadik elektronik yoktur ister apple mac os lar linux lar yada iphonle winmobile ler maalesef hepsi de bulasicidir.yani hazirlikli olun ki yarin basiniza is cikabilir benim bir arkadasimin basina geldi örnegim apple iphone 3gs ile.bu telefonu sen eger jailbraking edersen tüm dis hatlara telefonunu acmis olursun ve illegal yollardan programm yüklersen basina buyuk bir is düsebilir.bu apple mac osc lara da gecerlidir.örnegim bu apple bir windows oyunu oynamak mümkün dür sen eger bu systemde hdd bir ayri part bölersen win portable buna yüklersen oyunlari ve tüm windows dosyalari bunda calisitirabilirsin.ve burdan da mac osx maalesef tüm hastaliklar bulasir.simdi ise bunlari win portable bile gerek duymuyor cünkü hakerler mac osx icin bir sürü virus kötü yazilimlar cikardilar ve benim sirketimin birde acigini görüp önemli belgeler edindiler.linux ise bir acik kaynak oldugu icin en kötüsü de odur iste istedigi kise bnunlari kaynaklari ve yazilimlari acik paylasiyor ve sanmayin ki acik olduguna ragmen temiz dir diye asla.bu yollar hakerlerin islerini daha da kolaylastiriyordur.

kusuruma bakmayin kimse burda yok su iyidir bu yidir övünmesin.toplam sonucalara bakarsan systemler windowsla daha iyi adapte oluyor ve sabit iyi hizli calisyor.

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamam siz win7 kullanıyorsunuz iyi güzelde
ben istemiyorum veya başkası istemiyor ozmn ne olacak
tabikide yeni ürünlerini satmak için bişeyler yapacaktır
şu an bile bi çok ürünün xp driveri bulunmuyor
zaten kimse seni zorlamıyor windows kullan diye açıkçası bişeyde diyemezsinki:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
tamam siz win7 kullanıyorsunuz iyi güzelde
ben istemiyorum veya başkası istemiyor ozmn ne olacak
tabikide yeni ürünlerini satmak için bişeyler yapacaktır
şu an bile bi çok ürünün xp driveri bulunmuyor
zaten kimse seni zorlamıyor windows kullan diye açıkçası bişeyde diyemezsinki:D
Deminden dediğimi tekrarlıyorum:D anlamıyorum seni:D yavaş yavaş sakin sakin anlat.Ama nedense yazdıklarınıda çok merak ediyorum:D:D

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım anlamıyorsan okuma bende söyledim az önce senden başka herkes anlyr

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
asla yaşımı saklamam senin gibi 18 yaşındayım şu an
senin kadar geç anlamıyorum en azından jeton köşeli sanırım sende anlama kıtlığı çok fazla çok bi doktora görünsen iyi olur

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
asla yaşımı saklamam senin gibi 18 yaşındayım şu an
senin kadar geç anlamıyorum en azından jeton köşeli sanırım sende anlama kıtlığı çok fazla çok bi doktora görünsen iyi olur
Sadece seni anlamıyorum tesadüf mü acaba?:D

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bundan sonra aynaya karşı dersin artık

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
seni çok gördü sanırım Sana denilecek başka söz yok zaten ondan başka

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
yaa kardesim ben kimseyi zorlamiyorum onu al bunu al diye,insan zevkine göre gider ama kalkipta o bundan daha iyi dersen ozaman konusurum.cünkü denemeden test etmeden konursaniz baskalarin hakkini yemis olursunuz.ve suan yine söylüyorum microsoft en büyügü,apple desen kücük google desen kücük linux desen oda kücük,ve en iyi systemi de ms ile windows dur bunu artik kabullenin.ama görünüse dayanirsa orasi sizin zevkiniz.kardesim.tekrar ediyorum.windows 7 suan tüm donanimlari hardwareleri ile software ler ile hepsinden daha iyi adapte oldu.eger apple daha iyisini yaparsa onu da taclandiririm tabiki ama nerde ....

---------- saat 00:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:41 eklenmişti ----------

ve en büyük sirketlerle yine ms iyi bir is otakligi kurmus.ve bu sekilde ms sirti da saglamdir.

---------- saat 00:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:43 eklenmişti ----------

burda bana da helal bonusu verseniz iyi olur..

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yaa kardesim ben kimseyi zorlamiyorum onu al bunu al diye,insan zevkine göre gider ama kalkipta o bundan daha iyi dersen ozaman konusurum.cünkü denemeden test etmeden konursaniz baskalarin hakkini yemis olursunuz.ve suan yine söylüyorum microsoft en büyügü,apple desen kücük google desen kücük linux desen oda kücük,ve en iyi systemi de ms ile windows dur bunu artik kabullenin.ama görünüse dayanirsa orasi sizin zevkiniz.kardesim.tekrar ediyorum.windows 7 suan tüm donanimlari hardwareleri ile software ler ile hepsinden daha iyi adapte oldu.eger apple daha iyisini yaparsa onu da taclandiririm tabiki ama nerde ....

---------- saat 00:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:41 eklenmişti ----------

ve en büyük sirketlerle yine ms iyi bir is otakligi kurmus.ve bu sekilde ms sirti da saglamdir.

---------- saat 00:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:43 eklenmişti ----------

burda bana da helal bonusu verseniz iyi olur..

microsoft taraftarı deilim ama konuya bakış açını beğendim
bi bonusu hakettin:thumbup1:

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Windows 7 1 gb ram ile bile sorunsuz çalışıyor :)