gvn
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
microsoft xp den destegi cekmesi kullanıcıları win 7 sürüklüyor malum vista cok agırr
microsoft xp den destegi cekmesi kullanıcıları win 7 sürüklüyor malum vista cok agırr
bu piyasada kullanacaksan ya windows xp - windows7 yada netten crackli dvdsini indirip macosx 10.6 kar leoparını kullancan linux bence en gelişmemiş en az kullanıcı dostu olan bir sistem windows ve mac arasında kalmışlığı ve %1lik pazar payıda bu yüzden olsa gerek..
En basitinden bir güncel driver (sürücü) yükleme olayı :
Deminden dediğimi tekrarlıyorum anlamıyorum seni yavaş yavaş sakin sakin anlat.Ama nedense yazdıklarınıda çok merak ediyorumtamam siz win7 kullanıyorsunuz iyi güzelde
ben istemiyorum veya başkası istemiyor ozmn ne olacak
tabikide yeni ürünlerini satmak için bişeyler yapacaktır
şu an bile bi çok ürünün xp driveri bulunmuyor
zaten kimse seni zorlamıyor windows kullan diye açıkçası bişeyde diyemezsinki
17 yaşında olduğuna emin misin ben 15 yaşındayken senin gibi konuşuyordumarkadaşım anlamıyorsan okuma bende söyledim az önce senden başka herkes anlyr
Sadece seni anlamıyorum tesadüf mü acaba?asla yaşımı saklamam senin gibi 18 yaşındayım şu an
senin kadar geç anlamıyorum en azından jeton köşeli sanırım sende anlama kıtlığı çok fazla çok bi doktora görünsen iyi olur
Çünkü sen ......gayet normal anlamaman
Ben hep derim bunuallah senin gibi yapmasın
Aynaya bakmama gerek yok yüzümü biliyorum zaten sen bakarsan iyi olurbundan sonra aynaya karşı dersin artık
Aynalar sizin gibi mal(anadoludaki tabiri ile) görsünçok baktın galiba sen
Benim sayemde mesaj sayın 320 ye dayandıseni çok gördü sanırım Sana denilecek başka söz yok zaten ondan başka
Benim sayemde mesaj sayın 320 ye dayandı
Bir bonus hakkettim Sana teşekkür ediyorum bende 2000 dayandım sana da bonusboşu boşuna yazmıyoruz forum oyunlarından daha zevkli bu iş
yaa kardesim ben kimseyi zorlamiyorum onu al bunu al diye,insan zevkine göre gider ama kalkipta o bundan daha iyi dersen ozaman konusurum.cünkü denemeden test etmeden konursaniz baskalarin hakkini yemis olursunuz.ve suan yine söylüyorum microsoft en büyügü,apple desen kücük google desen kücük linux desen oda kücük,ve en iyi systemi de ms ile windows dur bunu artik kabullenin.ama görünüse dayanirsa orasi sizin zevkiniz.kardesim.tekrar ediyorum.windows 7 suan tüm donanimlari hardwareleri ile software ler ile hepsinden daha iyi adapte oldu.eger apple daha iyisini yaparsa onu da taclandiririm tabiki ama nerde ....
---------- saat 00:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:41 eklenmişti ----------
ve en büyük sirketlerle yine ms iyi bir is otakligi kurmus.ve bu sekilde ms sirti da saglamdir.
---------- saat 00:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:43 eklenmişti ----------
burda bana da helal bonusu verseniz iyi olur..