Windows 7 Çıkmadan Servis Paketi Göründü

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Microsoft henüz kararlı sürümü yayınlanmamış bir işletim sistemi için servis paketi hazırlamaya başlar mı?

Daha önce Windows 7 kutu tasarımını ve ön sürümleri internete sızdıran Rus sitesi Wzor.net, şimdi de Windows 7 SP1'in üzerinde çalışıldığını kanıtlar nitelikteki ekran görüntüsünü internet camiasıyla paylaştı.
Build 7138 sürümünden alındığı iddia edilen görüntüde, sistem özellikleri kısmında Service Pack 1 yazısı göze çarpıyor. Üzerinde oynandığı belli olan görüntünün gerçek olup olmadığı konusunda ise karar size kalmış:
windows-7-sp1-build-7-1243749931.jpg
:: Sizce Microsoft şimdiden SP1'in çalışmasına başlamış olabilir mi?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
vistadan ağızları yandı bikere..
ayrı bi ekip oalrak çalşmaya başlamışlardır bence..

sky_walker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haber değeri taşımıyor. forumda paylaşılabilir ama anasayfaya yakışmayan bir bilgi. saçma

resimadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kayıt defterinden oynayıncada o yazı değişiyordu bildiğim

seloselo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben windows 7 kullanıyorum ve hiç memnun değilim berbat bir şey sürekli hata veriyor tıkanıp duruyor tek iyi yanı sürücüleri kendisi tanıyıp yüklüyor başka bir artısını görmedim bu arada donanım teknisyeniyim ayrıca virüs bulaşmaz diyolardı parite b virüsü tarzı bir virüs geliyor bu virüs sanırım explorer ile birlikte geliyor exploreri tama men devre dışı bırakıp hata vermesini sağlıyor benden 10 üzerinden 0 aldı bu sistem işe yaramaz vistadan daha berbat xp pro ya devam :)

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Daha geliştirme aşamasında olan bir işletim sistemi için Service Pack söylentileri çok saçma doğrusu.

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seloselo sen o bilgisayarına vistada yüklesen xp proda yüklesen o virüsü bulaştırmak isteyince bulaştırırsın, ben microsoft'un msdos'tan beri tüm işletim sistemlerini kullandım ve en kararlı, sağlam ve hızlısı Windows 7'nin daha tam oluşmamış bu elimdeki beta sürümü. Daha geliştirme aşamasında olmasına rağmen Orjinal Vista (SP1 i yüklü), yada XP Pro (SP3 yüklü) sistemimden her bakımdan daha iyi. Bence sen bir daha dene. Birde Antivirüs koy ki virüslerden korun. :)
Ayrıca SP1 olayı çok saçma geldi. İşletim sisteminin kendine enjekte edip o şekilde çıkarırlar, daha çıkmadı ki. Yama yapıcağına işletim sisteminin direk içine koyar yamasız çıkarır. Hehehe iddaa çok saçma geldi bana da. :D

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
daha resmi olarak satışa çıkmayan bir ürüne niye yama çıkarsın Microsoft? Bu kadar saf mı bu adamlar? Haber kesinlikle FAKE ve de resim Photoshop, iyi inceleyen anlar. :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla microsoftun sağı solu belli olmaz bırakın win 7 yi win 8 in bile sp sini yapmaya başlayabilir. :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
yakında service pack 3 çıkar.:D

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bizde abarttık ama kekini kabarttık :D

Böyle bi haberin aslı astarı olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile anlar. Komik şeyler bunlar...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Fake olmasa dahi service pack testi vs.. yapabiliyor üzerinde sorunsuz kurulacak mı vs.. gibisine test updateler gibi... Sorunsuz bir işletim sistemi yapmaya calısıyor microsoft, bir hata varsa şimdi kapatır, şansını service packlere bırakmaz. Çünkü uyuyumluluk konusunda çok iddalı geliyor bu sefer.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Böyle haberler ShiftDelete.Net'in güvenilirliğini azaltıyor. Erhan abi biraz dikkatli ol.

hellmare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok daha neler??
bu adamlar eğer böle bii yapmışlarsa aklıma şu gelir;win 7 çooooktan çıktı ama ayak yapıp beta üstüne beta çıkarıp esas sürümü sona saklıyorlar!!
Bu da şimdilik ancak ütopik gibi ;-)

salih41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cidden doğru olabileceğini düşünen varmı ben onu merak ediyom...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haber %100 gerçek sp nin açılımı düzeltmedir zaten haberi sızdıran sitede ben 7 8 senedir biliyorum o siteyi bi kere hiç bi fake haber yoktur tarzı değildir ....dünyaya ilk defa rc1 in imzası 7000 imzası bütün sp paketleri office2010 prewiev o siteden sızmıştır microsoftun belalısı....+7200 üde duyuran o sitedir bekleyin gorun 7200 de fakedir siz gore şimdi..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Windows 7 RC halinde. Deneme amaçlı yapılan bir update çalışması olabilir. Atlamamak lazım...

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Rus'un biri cikiyor servis paketi 1 cikti diyor,
Butun teknoloji siteleri baliklama atliyor.
Bir cok haberin aksine microsoft bu haberi hic dogrulamadi, ayrica Roadmap'ta servis paketi gorunmuyordu bile.
sahte guncellemeler gibi bir calisma olabilir evet ama gercekten servis paketinin olabilecegi mantikli geliyormu size?
Daha RTM cikmadi yahu? :ohmy:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \