Windows 7 SP 1 Ne Zaman Geliyor?

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bugün gerçekleştirilen Tech-Ed Konferansı'nda Windows 7'nin geleceği ve başarıları hakkında açıklamalar yapan Microsoft yetkilisi Bob Muglia, Windows 7 Service Pack 1'in de hangi dönem piyasaya sürüleceğini açık etti!

Microsoft tarafında yaşanan gelişmeler, Windows 7 ekseninde dönmeye devam ediyor. Firmanın büyük başarı yakaladığı işletim sistemi Windows 7'ye servis paketi için beklenilen tarih ortaya çıktı! Bugün New Orleans'ta gerçekleştirilen Tech-Ed 2010 Konferansı'nda Microsoft Sunucu ve İş Araçları Başkanı Bob Muglia, Windows 7 Service Pack 1 Public Beta için 2010 Temmuz'un sonunu beklememizi söyledi.
bob1275934220.jpg
Sadece Windows 7 değil, Windows Server 2008 R2 de bulut bilişim (Cloud Computing) için hazır hale getirilecek. Ayrıca servis paketleriyle birlikte görsel olarak da bazı yeniliklerin yayınlanması bekleniyor.
:: Windows 7 SP1 için henüz erken olduğunu düşünüyor musunuz?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Şu ana kadar iyi götürdüler. Ağustos Eylüle kadar bile gelmese idare eder diye düşünüyorum. Çünkü aceleye getirip Vista SP1 faciasına benzemesi ihtimali de var.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
:: Windows 7 SP1 için henüz erken olduğunu düşünüyor musunuz?

Hayır erken olmaz.Eğer makaledeki tarihte çıkar ise tam zamanında gelmiş olur

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hayırlısı olsun belki tekrar dönerim 7'ye...:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Çıksın artık şu sp1, güncelleme entegre etmekten bıktım yahu.
Microsoft'un resmi olarak yayınladığı güncellemeler dışında, internet ortamına sızan ya da MS tarafından hotfix olarak dağıtılan toplamda 250-300 arası güncelleme var şu anda. Yani hemen yarın SP1 gelse sarar.