Windows 7 Build 7100'den Ekran Görüntüleri

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Windows 7 ile ilgili doğruluğu ispatlanmamış birçok haber var. Bizde sizlerin merakını azda olsa azaltmak için Windows 7 Build 7100’den 52 adet ekran görüntüsü yayınlıyoruz.

Ekran görüntüleri size Windows 7 kurulumundan tutunda içersindeki uygulamalar hakkında birçok bilgi verecek. Ekran görüntüleri sayesinde Windows 7’nin yeni grafik tasarımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ekran görüntüleri içinde neler mi var? Windows 7 kurulum ekranından tutunda oyunlar, media player, ağ bağlantıları ve daha birçok yazılımın görüntüsü sizin için galerimize yükledik. Aşağıdaki bağlantıdan ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz.

:: Ekran görüntüleri hakkındaki görüşlerinizi buradan paylaşın.

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla güzel görüntüler ellerinize sağlık.Windows 7 çıktıktan 2 ya da 3 ay sonra alabilirim.Gerçekten güzelmiş arkadaşlara hava atarım ben bununla sınıfta en çok bilgisayardan anlayan ve uğraşan benim.Sınıfta windows 7 ne diye sorsam 40 kişilik sınıfta 5 tane zor çıkar.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dün gece build 7100'ü kurdum. Türkçe mui paketi ile de türkçe yaptım. Sadece webcam driver'i biraz uğraştırdı ama onu da hallettim. Şimdi paşa paşa kullanıyorum.

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla güzel görüntüler ellerinize sağlık.Windows 7 çıktıktan 2 ya da 3 ay sonra alabilirim.Gerçekten güzelmiş arkadaşlara hava atarım ben bununla sınıfta en çok bilgisayardan anlayan ve uğraşan benim.Sınıfta windows 7 ne diye sorsam 40 kişilik sınıfta 5 tane zor çıkar.

Aynen benimde öyle.:D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
7100 ün daha önceki sürümlerden görsel olarak farklılığı var mı ki?
boş yere galeri de o kadar resime bakmayalım :D

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu windows 7 ... medya marketlerde satılıyormu acaba ?

aynen ağa. :D Adam bellemiş :D Xp :D windows 7 yi soruyorum :D one diyo :D ahahahha

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dün gece build 7100'ü kurdum. Türkçe mui paketi ile de türkçe yaptım. Sadece webcam driver'i biraz uğraştırdı ama onu da hallettim. Şimdi paşa paşa kullanıyorum.

hacım nasıl çözdün webcam sorununu ?

bende ilk başta Kaspersky 7 kurmuştum uyumlu değil ki çok normal kaspersky tarih öncesine ait bir prog.

sonra 8'i kurdum win7 ile uyumlu ama webcam problemine birşey

yapmadım..

cambaz_4387

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görsel olarak vistadan pek bir farkı yok sanki.

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence dıştan fazla bi değişim beklemeyin bence damarlarında akan kan daha hızlanıp delikanlı bi windows olmuş olabilir :P