ulaş35
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
Ne zaman format attığımı unuttum...
xp gibi ya da vista gibi şişmiyor.Daha stabil ve daha hiç error diye bi şey görmedim.Bazı aygıtlarda yarım saat driver indirmiyorum.
aldım çünkü sürekli format atarak zaman ve performans kaybı yaşamak istemiyordum. yüzümü kara çıkarmadı 8 aydır hala ilk günkü gibi
Windows 7 yi diğer Windows sürümlerinden farklı kılan en önemli özellikleri bunlarNe zaman format attığımı unuttum...
Diğer Windows sürümleri için ne söylenilse kabul edilebilirliği var..Demek artık hataları göstermiyor, halı altında topluyor. Zaten gösterse de bir işe yaramıyordu. "Bellek read olamadı" tarzı hatalardan arındırılması güzel olmuş.
Şişme derken? Yatık sekiz derken ? :w00t:Şişmiyor denmiş ancak 1-2 aydır sistemimde yüklü oyun oynamak için bulundurduğum win7nin açılış ve kapanış süreleri yatık sekize doğru gidiyor...
Sekizi yatırdım da başında işaret olmayınca bir işe yaramadı başkan :laugh:
Oyun tarafını bilenlere sormamız gerekecek....
Bunun dışında 64 bit sürüm kullanıyorum ve max payne'ler çalışmıyor, bir yolunu bilen varsa çok müteşekkir olurum.![]()
Oyun tarafını bilenlere sormamız gerekecek.
Çünkü benim sürekliliğim yoktur oyun işinde.
En yenileri "nedir" diyerek yükler görürüm hepsi bu kadar.
Az önce de söylediğim gibi ben oyunlara, yazılımlara baktığım gözle bakarım;ben de yeni çıkan oyunu öyle hemen oynamam, ya oyun sevdiğim bir serinin devamıdır ya da klasik olmayı hakedecektir ancak o zaman..![]()
Az önce de söylediğim gibi ben oyunlara, yazılımlara baktığım gözle bakarım;
-Yükler görürüm, incelemelerini okurum, biraz oynadıktan sonra da silerek rafa kaldırırım.
Henüz almadım ama alacağım sistemde win7 olacak.
Aldığım sistem ile geldi; fazla mal göz çıkarmaz dedim..
Microsoft'tan İnanılmaz Başarı! başlığıyla yayınlanan makalede bahsedildi, tartışıldı.
SDN üyelerinin bu konudaki görüşlerini öğrenmek istedik..
Siz hangi sebeple Windows 7 satın aldınız ?
![]()
Bu resimdeki süper bişi! Nasıl yapıyoruz böyle![]()
26 Awesome Windows 7 Themes
Buradan temalara Bakabilirsin. Ayrıca bu temelar ***http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-ozel-tema-yukleme-resimli-anlatim_t147302.html buradan nasıl yüklendiğine bakabilirsin.
rise :*** bağlantı verilen site kaynak verilse dahi içeriklerinin alıntı yapılmasını bağlantı verilmesini istememektedir.