Windows 7 Aile Paketi Bitti!

Akhun Aktosun

Profesör
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,595
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Microsoft'un, oldukça uygun fiyatlara Windows 7 sahibi olmanızı sağlayan Family Pack ürünü, artık piyasada yok.

Microsoft, Windows 7 ile birlikte her yerde konuşulmaya devam ediyor. Windows 7'nin pazardaki başarısı, şüphesiz ki firma tarafından büyük övünç ve mutluluk kaynağı. Kullanıcıların birçoğuna Windows 7 satmayı amaçlayan Microsoft, bu uğurda piyasaya sürdüğü Family Pack, yani Windows 7 Aile Paketi'ni artık sonlandırıyor. Aile Paketi'nin artık piyasada bulunmayacağını belirten Microsoft yetkilileri, stoklar tükendikten sonra bu paketi artık piyasaya sürmeyeceklerini belirtti.
w71260455301.jpg
Windows 7 Aile Paketi, kullanıcılara 150 Dolar daha ucuza Windows 7 sahibi olma imkanı taşıyordu. Microsoft Basın Sözcüsü, yaptığı açıklamada, "Aile Paketi'ne talep, beklediğimizden çok daha fazlaydı. Birçok kullanıcı bu pakete yöneldi ve evlerine Windows 7 girmiş oldu. Fakat artık yolumuza bu paket olmadan devam edeceğiz" dedi. Bundan sonra Windows 7 almak isteyenler, Home Premiuym, Professional ya da Ultimate sürümlerinden birini almak zorunda kalacak.
:: Bu haber hakkındaki görüşlerinizi forumda bizimle paylaşın
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net
 

snow fox

Profesör
Katılım
12 Kasım 2009
Mesajlar
1,158
Reaksiyon puanı
13
Puanları
0
lisanslı windows 7 alacaklar için gayet güzel bir paket.bir yakınım almıştı
 

muratveb

Profesör
Katılım
23 Temmuz 2009
Mesajlar
2,197
Reaksiyon puanı
56
Puanları
48
Bende almayı düşünüyordum . Fakat bir yerden ultimate orjinal key buldum almaya gerek kalmadı . Ama güzel paketti. Keske bitmeseymis
 
Üst